Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Μήπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας κάποιο Portable; (Χωρίς εγκατάσταση). Ή θα βόλευε καλύτερα ένα Webware; (τρέχει από το internet).

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

    1 2 3    

   Administrative 1/3   

 

Active Directory Reports

Πολλές φορές τα Microsoft Tools δεν μας δίδουν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τη συγκεκριμένη δουλειά. Για μια εποπτική εικόνα με όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για μεγάλα συστήματα αυτό είναι το πιο κατάλληλο.

 
 

Παρακολουθείστε κάθε δραστηριότητα του pc σας με το Actual Keylogger. Καταγράφει όλες τις πληκτρολογήσεις που γίνονται, δεν ανιχνεύεται από τα αντιβιοτικά, δεν φαίνεται στο task manager των Windows.

 

RSS

 

ADManager Plus

Διευκολύνει την καθημερινότητα των διαχειριστών Active Directories με φιλικό User & Computer Management, επαναλαμβανόμενες πολύπλοκες διαδικασίες, αναφορές και άλλα.

 
 

Adobe Air

Πολλά προγράμματα το χρειάζονται για να "τρέξουν". Για Windows ή Mac.

  Telebit blog
 

Allways On Top

Ανοίγετε πολλά παράθυρα και πότε φέρνετε μπροστά το ένα, πότε το άλλο. Αλλά θέλετε ένα (ή δυο, τρια) να μένει πάντα μπροστά, άσχετα σε ποιο δουλεύετε. Κατεβάστε αυτό το προγραμματάκι και αποσυμπιέστε το στην επιφάνεια εργασίας. Είναι portable δεν κάνει εγκατάσταση. Τρέξτε το, φέρτε το παράθυρο που θέλετε, σε πρώτο πλάνο και πατήστε Ctrl+space.  Αν θέλετε δεύτερο, πάλι μπροστά και Ctrl+space,, κ.ο.κ.. Τελειώνοντας κλείστε το προγραμματάκι που έχει εμφανιστεί στην μπάρα γρήγορης εκκίνησης, για να μην "τρώει" την ελάχιστη μνήμη που χρειάζεται. Ο μόνος τρόπος για να φύγουν από πρώτο πλάνο τα παράθυρα που επιλέξατε είναι να τα κλείσετε.

 
 

AutoDelete

Τρέχει στην εκκίνηση των Windows και διαγράφει αρχεία από φακέλους που εσείς έχετε ορίσει από πριν. Όλα, παλιότερα από ένα μήνα, να περιλάβει υποκατάλογους, στον κάδο ανακύκλωσης, μόνιμη διαγραφή κλπ. Μόλις τελειώσει κλείνει και έτσι δεν επιβαρύνει το σύστημα. Μπορείτε να το τρέχετε χειροκίνητα αντί για αυτόματα, ή και τα δυο.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Batchrun

Φτιάξτε εύκολα τα .bat files σας σε γραφικό περιβάλλον, ή τρέξτε εντολές με παραμέτρους. Υποστηρίζει drag & drop μεταξύ Explorer και batchrun.

   
 

Better ExplorerBetter Explorer

Αντικαθιστά τον Explorer (Εξερεύνηση των Windows) στα Windows 7. Πραγματικά καλύτερος, με ταινία επάνω (ribon) που θυμίζει Microsoft Ofice και με tabs (καρτέλες), όπως έχουν οι browsers.

   
 

Bulk Rename Utility

Μετονομάστε ομαδικά με όποιον συνδυασμό παραμέτρων μπορείτε (ή όχι) να φανταστείτε αρχεία. Και για 64bit Windows 

 

Copy File Name

Προσθέτει στο δεξί κλικ του ποντικιού την εντολή Copy File Name. Όταν κάνετε κλικ επάνω της σας εμφανίζει εκτός από την πρωτότυπη ονομασία και ένα set εναλλακτικών προτάσεων ονομασίας για να κάνετε copy στο clipboard.

   
 

Database Browser

Ένα απλό εργαλείο για να ανοίγετε βάσεις δεδομένων να εξάγετε δεδομένα, να τα τυπώνετε, να τα τροποποιείτε, ή και να τρέχετε sql scripts.

   
 

Το Directory Printer αποτυπώνει για όποιο drive ή directory τη δομή των καταλόγων και αν θέλετε και των υποκαταλόγων και αρχείων στο σημειωματάριο (notepad).

   
 

Karen's Directory Printer

Αρκετά πιο πολύπλοκο από το προηγούμενο. Τυπώστε, ή αποθηκεύσετε, ότι αναφορά θέλετε για τα αρχεία, ή τους καταλόγους σας με ότι στοιχεία ζητήσατε εσείς.

   
 

Double ExplorerWindows Double Explorer

Διπλή η εξερεύνηση των Windows (4 στήλες σύνολο), μπορείτε να βάλετε τους αγαπημένους σας φακέλους στη γραμμή εργαλείων. Δυστυχώς μόνο για Windows 7, αλλά είναι portable.

   
 

 DriverMax

Πάρτε backup όλα τα driver (ή μόνο αυτά που θέλετε) και με μια κίνηση φορτώστε τα στη καινούρια σας εγκατάσταση των Windows σε λιγότερο από ένα λεπτό.

   
 

Easy duplicate Finder Easy Duplicate Finder

Βρείτε τα διπλά αρχεία με βάση το όνομα, το μέγεθος, το περιεχόμενο. Δεν διαγράφει διπλά αρχεία συστήματος. Έχει και για Mac.

   
 

 

Πολύτιμο εργαλείο για όσους έχουν ακόμη Windows 2000/XP. Explorer replacement, με tabs όπως οι Browsers, Navigation bar και εργαλειοθήκη στην κορυφή και ομάδοποιήσεις φακέλων σε χωριστό πλαίσο. Με προηγμένες εντολές διαχείρησης αρχείων (merge, split, batch rename κλπ).

 

Fast Duplicate File Finder

Αν θέλετε να δώσετε τέλος στο χάος με τα αρχεία των χρηστών διαγράφοντας τα παλιότερα ή να βρείτε το τελευταίο που ήταν η τροποποίηση του τροποποιημένου κλπ με το τάδε όνομα, ή μήπως του αλλάξατε και όνομα και δεν θυμάστε, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε.

   
 

Fast User SwitchFastUserSwitch

Αλάξτε αμέσως από τον ένα χρήστη όπως πηγαίνετε από την μια καρτέλα ενός Browser σε μια άλλη. Είναι Porable.

   
 

 FileMenu Tools

Αλλάξτε ή προσθέστε εντολές στη διαχείρηση των αρχείων σας. πχ στο δεξί κλικ και στο "αποστολή προς", βάλτε φακέλους, αποθηκευτικά μέσα κλπ.

   
 

File Types Manager

Αν έχετε χάσει τις επιλογές αρχείων στα Windows Vistα και 7, ή αν το βρήκατε και σας πέφτει λίγο, με αυτό το utility έχετε για κάθε τύπο αρχείου με ποιο πρόγραμμα να ανοίγει, συνεργάζεται κλπ. Κατάλληλο και για XP. Έχει χωριστό download για 64bit.

   
 

File Workshop

Πολύ μικρό και Portable utility που κάνει παιχνίδι την αναζήτηση για αρχεία και φακέλους με πάρα πολλές παραμέτρους. Έχει bulk compare με  κριτήρια. Τα αποτελέσματα τα ομαδοποιεί σε tabs ανάλογα με τις ομοιότητες που βρήκε.

   
 

FreeCommander 

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι διαχειρίζεται καλύτερα από κάθε άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα του Explorer τα multimedia αρχεία και έχει το φιλικότερο UI γι' αυτά. Εκτός όμως από τον δικό του viewer για τέτοια αρχεία (δεν χρειάζεται πχ να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα για να δείτε μια εικόνα), έχει ενσωματωμένους viewers γιαν να βλέπετε αρχεία .txt, hex, bin. Ενσωματωμένη δυνατότητα διαχείρισης ZIP, RAR, Cab, δικό του FTP client, δυνατότητα τροποποίησης ημερομηνίας/ώρας και ιδιοτήτων αρχείων, πρόσβαση σε όλα τα αρχεία συστήματος. Επιπλέον έχει "σκούπισμα" αρχείων για να εξαφανίζετε τα ίχνη αρχείων από το μέσο εγγραφής τους. Με όλες αυτές τις δυνατότητες παραμένει με διαφορά ελαφρύτερος και ταχύτερος από τον Explorer των Windows.