Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Μήπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας κάποιο Portable; (Χωρίς εγκατάσταση). Ή θα βόλευε καλύτερα ένα Webware; (τρέχει από το internet).

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

    1 2 3    

    Administrative 2/3   

 

G4U

Το Gost for Unix είναι ένα αντιγραφικό δίσκων all OS. Κάνει αντίγραφα (images) δίσκων ή partitions, τοπικά ή τα κάνει upload σε ftp servers. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, κάνει self booting από CD.

 
 

Get Folder Size GetFoldersize

Δείτε σε μορφή explorer τι χώρο πιάνει ο κάθε φάκελος, ή αρχείο στον δίσκο σας. Διαγράψτε φακέλους ή αρχεία τυπώστε όλη την αναφορά. Ένα ελάττωμα: Δεν βλέπει Ελληνικά ονόματα. Έχει και portable.

 

RSS

 

GhostScript

Ο βασικός interpreter/renderer για Postscript και PDF, PCL5/PCL XL (PXL) και XPS. Τα links των downloads έχουν τις 32bit και 64bit εκδόσεις για Windows και Linux.

 
 

HotkeyP

Δημιουργείστε συντομεύσεις πληκτρολογίου/ποντικιού/joystick/συσκευής υπερύθρων, με τις οποίες να εκτελούνται εφαρμογές, να ανοίγουν αρχεία, σελίδες του internet, να σβήνει το PC, ή να αδρανοπιείται, να αλάζετε ανάλυση στην οθόνη σας, να σταματάτε μια διεργασία κλπ.

  Telebit blog
 

Icon Restore

Αν αλλάζετε συχνά ανάλυση οθόνης, είναι απαραίτητο για να επαναφέρει τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στις θέσεις που τα είχατε πάντα.

 
 

JDiskReport

Δείτε τα περιεχόμενα του δίσκου σας στατιστικά. Τι χώρο πιάνει το κάθε αρχείο στο δίσκο σας, ή οι υποκατάλογοι σε ένα κατάλογο, και όλα αυτά σε 'πίτα' (ποσοστό και bytes). Για όλα τα λειτουργικά συστήματα και Webware.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Keyfinder

Δείτε τα Product keys, Serial Numbers κλπ για πάνω από 300 προγράμματα. Δουλεύει εξίσου καλά για δίσκο εκκίνησης όσο και για slave.

   
 

Launch

Τρέχει ή εκτελεί αρχεία με παραμέτρους. Δέχεται Drag & Drop. Αν θέλετε κάνει και εγκατάσταση κατεβάζοντας το από εδώ.

   
 

MozBackup

Ένα utility που παίρνει Backup από Firefox, Thunderbird, Netscape και Mozilla Suite. Μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε για backup π.χ. bookmarks, mail, contacts, history, extensions, cache κ.λ.π. Και σε portable.

   
 

Multiple Search and ReplaceMultiple Search & replace

Με πολλές παραμέτρους και κανόνες ταυτόχρονα. Επίσης εισαγάγει η διαγράφει κείμενο ή special characters μεταξύ οριοθετών. Κάνει και για html ή xml αρχεία.

   
 

NEXUS 

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες του Explorer έχει διπλό παράθυρο για εύκολη εποπτεία και διαχείρηση των αρχείων, βασικό ftp client, καθαρισμό δίσκου κ.α.

   
 

NTFSRatio

To NTFS προσφέρει μια βασική συμπίεση αρχείων αλλά ο βαθμός συμπίεσης δεν φαίνεται πουθενά. Με το NTFSRatio  βλέπετε το μέγεθος ενός φακέλου ή κάποιων επιλεγμένων αρχείων τόσο σε συμπιεσμένη μορφή όσο και σε ασυμπίεστη.

   
 

One click  Application killer

Στα Windows δεν είναι σπάνιο να παγώνει μια εφαρμογή. Αλλά και πολές φορές δεν θέλετε να σας πιάσουν στα πράσσα με ανοιχτή κάποια εφαρμογή και σε μερικές το κλείσιμο δεν είναι απλά ένα Χ. Με αυτό το πρόγραμμα με ένα κλικ επάνω σε οποιαδήποτε εφαρμογή που έχετε ανοιχτή αυτή εξαφανίζεται.

   
 

Onlineeye

Ελέγξτε τη χρήση του Internet ορίζοντας χρόνους προειδοποίησης (κάθε πόσα λεπτά να σας λέει πόσο χρόνο είστε στο internet) χρόνο διακοπής της σύνδεσης, ή μετά από πόση ώρα να σβήνει το PC.

   
 

Print Logger

Καταγράψτε σε αρχείο τι τυπώσατε, σε ποιόν εκτυπωτή, πότε. Χρησιμοποιείστε το στο λογιστικό φύλλο, στον επεξεργαστή κειμένου ή όπου χρειάζεται, για παρακολουθηση ροής μιας αλληλογραφίας, υπόθεσης ή για παρακολούθηση του φόρτου εργασίας των εκτυπωτών σας.

   
 

Process Explorer

Αν θέλετε να βλέπετε παραπάνω πράγματα για τι τρέχει στο background από αυτά που βλέπετε με το Alt+ctrl+del τότε η Microsoft σας δίνει αυτό το εργαλείο. Για να ορίζετε και τι θα γίνεται υπάρχει το Startup Firewall, που αλλού, στο Tele-Store.

   
 

Q-Dir

Δείτε - διαχειριστείτε τα αρχεία, καταλόγους, τον υπολογιστή με  τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους στις τέσσερεις οθόνες που εμφανίζονται.

   
 

RSAT

Microsoft Remote Server Administration Tools for Windows Vista SP1 για Windows Server 2008. Αντικαθιστά το παλιό AdminPAK.msi που χρησιμοποιούνταν στα XP & Server 2003. Download x64 version.

   
 

SEQUOIA VIEW

Δείτε σε visualization το directory structure του σκληρού δίσκου, τις κατανομές των αρχείων  ανάλογα με την ηλικία τους (δημιουργίας, τροποποίησης)  το μέγεθός. Μπορείτε να ορίσετε τα χρώματα για αρχεία ή καταλόγους που ικανοποιούν τα κριτήρια που θέλετε.

   
 

 

Απλό, περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πανεύκολο και γρήγορο, έως άμεσο στη χρήση VNC  διπλής προσωπικότητας. Μια desktop και μια webware.

   
 

SIW (System Information for Windows)

Δείτε πληροφρίες Software (Λειτουργικό Σύστημα, Προγράμματα, άδειες χρήσης, ενημερώσεις), Hardware (Motherboard, CPU, BIOS, Chipset, μνήμη, κάρτα οθόνης, δίσκους, CD/DVD), Δικτυακές πληροφορίες. Έχει real time monitor για CPU, μνήμη, χρήση σελιδοποίησης, κίνηση δικτύου. Είναι portable.