Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Backup

 

Ace Backup

Πάρτε Backup τα σημαντικά για εσάς αρχεία. Με encryption ακόμα και στα ονόματα των αρχείων, compression, αυτόματα σύμφωνα με σχέδιο ή χειροκίνητα, σε CD/DVD ή στο Internet.

 
 

Areca

Backup με προεραιτικά: συμπίεση, κρυπτογράφηση, φίλτρα επιλογής. Όλων των τύπων: πλήρες, διαφορικό, αυξητικό. Αποθήκευση σε κάθε drive: Τοπικό, δικτυακό, USB, FTP, SFTP.

 

RSS

 

Paragon Backup Backup & Recovery

Από τον κορυφαίο στο είδος ένα κορυφαίο προϊόν free. Απεριόριστες δυνατότητες. Από το πιο πλήρες backup του συστήματος (το κάνετε restore σε άλλον λευκό δίσκο και δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά), έως το πιο εξειδικευμένο για τύπους αρχείων, τρόπους, χρόνους, μέσα αποθήκευσης. Μόνο για προσωπική χρήση.

 
 

Cobian Backup

Τοπικό ή δικτυακό backup, προγραμματισμένο ή άμεσο, ασυμπίεστο ή συμπιεσμένο, κρυπτογραφημένο ή όχι.

  Telebit blog
 

COMODO

Για ένα αξιόπιστο backup, από μια εταιρεία με διάρκεια. Με πολαπλό προγραμματισμό για τοπικό δικτυακό ή ιντερνετικό backup και προαιρετικές ειδοποιήσεις με mail εαν πέτυχε ή όχι.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Desktop Restore

Backup για όλα τα εικονίδια, τις θέσεις τους, τις εφαρμογές που αντιστοιχούν, στην επιφάνεια εργασίας. Έτσι όταν για κάποιο λόγο χαθούν ή αλλάξουν θέση τα επαναφέρετε με αυτό το utility. Πανάλαφρο, κυκλοφορεί και σε 64bit.  

 
 

Double Driver

Δείτε τα driver των συσκευών που είναι εγκατεστημμένες στο σύστημά σας, πάρτε backup από όποιες θέλετε από αυτές, για να μπορείτε να τις κάνετε restore όποτε χρειαστεί, να κάνετε πάλι εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, ή να αλλάξετε για δοκιμή κάποια συσκευή κλπ. Το utility είναι πανάλαφρο και portable.

   
 

Dropbox

Backup στο cloud. Δίνει 2 GB δωρεάν στο Internet. Δίνει επιπλέον 500 MB για κάθε φίλο που προσκαλείτε με όριο τα 16 GB. Προσπελάσιμα από κάθε συσκευή σας αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή που σας δίνει δωρεάν. Κάνει share με mail, απεριόριστος χρόνος φιλοξενίας αρχείων.

   
 

EaseUS Todo Backup

Backup/Restore, clone, ολόκληρο το σκληρό δίσκο, ή partitions. Επιτρέπει να κάνετε mount παλιά backup, για να δείτε και να ανακτείσετε ένα/κάποια από τα αρχεία.

   
 

EZBack-it-up

Απλό Backup που κάνει copy τα αρχεία που διαλέξατε σε μια άλλη δ/νση, τοπική ή δικτυακή. Εύκολο περιβάλον, προσχεδιασμένα αυτόματα backup, ή χειροκίνητα. All Windows.

   
 

FBackup

Εύκολο Backup με έτοιμα menu για γνωστά προγράμματα ( πχ Outlook, Outlook Express klp), συμπίεση και σχεδιασμό. Παίρνει backup ακόμη και σε αρχεία που είναι σε χρήση εκείνη τη στιγμή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να παίρνετε backup την ώρα που δουλεύετε στο PC. 

   
 

FreeFileSync

Συγχρονισμός αρχείων/φακέλων με πλήρη παραμετροποίηση και πλήρη απόδοση χαρακτηριστικών (κλειδωμένα, κρυφά κλπ). Για Windows και Linux.

   
 

iDrive

Πολυδύναμο online backup και restore στο Internet. 5GB χώρος στο Internet, με δικό του πρόγραμμα Backup, explorer plugin για να κάνετε drug & drop restore από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να έχει explorer. Αυτόματη αναγνώρηση τροποποιημένων αρχείων για να μειώνεται ο χρόνος του backup. Restore με επιλογή του αρχείου όπως ήταν την τάδε χρονική στιγμή και πολλές άλλες παραμέτρους.

   
 

Macrium Reflect

Συνολικό Backup με imaging ή cloning και προσχεδιασμένα backup.

   
 

mailstore

Backup τα mail σας ότι και όπου και αν είναι. Google, Yahoo, Outlook, Outlook Express, Exchange, Thunderbird, Seamonkey, Office 365, eml, και πολλά άλλα υποστηριζόμενα format. Είναι Portable.

   
 

MozBackup

Portable utility που κρατάει αντίγραφα των σελιδοδεικτών, ιστορικού, mails, extensions, για  Firefox, Thunderbird, Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird, Songbird.

   
 

Safe PST Backup

Backup για το Outlook. Πλήρες, διαφορικό, χειροκίνητο, ή αυτόματο.Κάνει restore σε όποια έκδοση Outlook θέλετε.

   
 

SyncBackSyncback

Backup ή συγχρονισμός αρχείων στο ίδιο drive, σε άλλο, σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο όπως CD/DVD, USB, τοπικού δικτύου ή internet με ftp, συμπιεσμένα (zip), ή ασυμπίεστα.

   
 

USB image tool

Φτιάξτε ένα image του USB flash drive ή του MP3 player στο δίσκο σας. Φτιάξτε διαφορετικά images για το MP3 player με διαφορετικά στυλ μουσικής για να έχετε αυτό που θέλετε κάθε φορά. Απαιτεί εγκατεστημμένο το .Net Framework. Είναι Portable.

   
 

Yadis Backup

Δεν είναι ακριβώς backup με την έννοια του υπόλοιπου software που κυκλοφορεί στην αγορά. Αντιγράφει αρχεία από φακέλους που εσείς επιλέξατε σε άλλους αυτοματοποιημένα. Δέχεται πολλά projects. Δεν το χρειάζεστε για restore αφού τα αρχεία είναι στη φυσική τους μορφή.