Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Browsers - Φυλομετρητές

 

Google ChromeChrome

O browser της Google που έφερε την επανάσταση με τις δυναμικές καρτέλες (Tabs με drag & drop για νέο browser), τις συντομεύσεις εφαρμογών (ιστοσελίδες στην επιφάνεια εργασίας), την ταχύτητά του. Κυκλοφορεί και σε Portable.

 
 

Mozilla FirefoxFirefox

Ο γρηγορότερος browser από τους "μεγάλους". Η μάχη, με τον Chrome, δίνεται στήθος με στήθος. Κυκλοφορεί και σε portable.

 

RSS

 

WaterFoxWaterFox

O 64bit Firefox για καλύτερη συμβατότητα με τα 64bit Windows και μεγαλύτερη ταχύτητα. Για το τελευταίο υπάρχει εναλλακτική λύση και σε 32bit. Είναι το Palemoon.

 
 

Κατάλληλος  για Windows 7 (32 και 64 bit) και Windows 2008 Server R2 SP1 64-Bit.

  Telebit blog
 

Η Microsoft έχει εγκαταλείψει την κούρσα των Browsers εδώ και καιρό. Παρακολουθεί από απόσταση. Κατάλληλος  για Vista, Windows 2008 Server και Windows 7.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Internet Explorer

O Τελευταίος Browser της Microsoft που τρέχει σε Windows XP. Με τον ανταγωνισμό των Internet Explorer 9 Firefox 4 Chrome, Opera αλλά και της υπόλοιπης σελίδας, βαρύς, δυσκίνητος και με πολύ λίγα εφόδια (έμφαση στα μενού της ασφάλειας και το crash recovery που δανείστηκε από τον IE7Pro) δύσκολα τα βγάζει πέρα.

 
 

Download Internet Explorer 6 sp1Internet Explorer 6 SP1

Και για χρήστες Windows: XP, Me, 2000, 98, NT 4.0 SP 6a. Για παλιά αργά μηχανήματα. Το default download είναι στα Ελληνικά αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε όποια γλώσσα θέλετε.

   
 

Opera

Crescendo ταχύτητας σε concerto για internet, ο γρήγορος και ελαφρύς αυτός browser  δίνει ζωντάνια και σε σχετικά παλιά μηχανήματα. Με tabs (καρτέλες), multi panel και address bar η οποία είναι  ταυτόχρονα όποια search engine θέλετε. Στην ίδια σελίδα είναι η Opera mini για το κινητό σας. Κυκλοφορεί σε portable.

   
 

Download SafariSafari

Η εναλλακτική πρόταση της Apple για Web Browser στα Windows

   
 

Amaya

Για προγραμματιστές, αν δεν ξέρετε θα χάσετε το χρόνο σας.

   
 

Με κάτω από 5 ΜB αρχείο εγκατάστασης και με πάρα πολές δυνατότητες για κάπως παλιά μηχανήματα είναι το must. Στην ίδια σελίδα έχει πλήρη έκδοση και Portable.

   
 

Browsar

Πανάλαφρος και διακριτικός browser που τρέχει και από USB. Δεν κάνει εγκατάσταση και όταν τον κλείνετε σβήνει μόνος του όλα τα ίχνη της δραστηριότητας σας με αυτόν. Διαθέσιμος και για Windows 98 SE, Me, από την ιδια σελίδα.

   
 

Browser Linux

Έχει όλα τα απαραίτητα ώστε να έχετε ένα πανάλαφρο σύστημα περιήγησης στο Internet σε περιβάλλον Linux. Browser Firefox 5.0.1, Flash 10.3, PDF-reader και music player. Το καλύτερο για πάρα πολύ παλιά μηχανήματα, ή για virtual machines.

   
 

Camino

Ένας Mac Browser με όλη τη φινέτσα και το style των υπολογιστών που προορίζεται. Στο background Mozilla. Για Mac OS X 10.4 και μετά. Για Mac OS X 10.3.9 εδώ. Για Mac OS X 10.3.0 εως 10.3.8 εδώ.

   
 

Cerberus

Browser για παιδιά. Σερφάροντας με αυτόν είστε σίγουροι ότι δεν θα δουν ακατάλληλες για την ηλικία τους φράσεις ή εικόνες με κανένα τρόπο.

   

Dillo

Μινιμαλιστικός και ασφαλής αυτός ο Linux, Unix, Mac OS X, BSD, Solaris Browser. Υποστηρίζει Tabs δεν υποστηρίζει πλαίσια (frames). Η υποστήριξη των Tables δεν υπάρχει παντού.

   
 

DoubleVision

 Παραλλαγή του Internet Explorer. Η διαφορά του είναι ότι γίνεται όσο διαφανής θέλετε, ή γίνεται desktop background με ένα κουμπί. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε την ταινία που θέλετε ενώ δουλεύετε, ή να ενημερώνετε το Excel από το Χρηματιστήριο που βλέπετε στο Desktop σας, ή απλά να βλέπετε ειδήσεις από τα κανάλια . Κατεβάζει ταινίες από YouTube, Hulu , Netflix, blockbuster, Funcast.

   
 

DragonDragon

Η γνωστή εταιρεία προστασίας, ασφάλειας και αντιβιοτικών Comodo, δημιούργησε ένα δωρεάν browser. Αντλεί τον βασικό κώδικα από το Chromium, σαν τον Chrome και του δίνει χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικότητας, που μόνο αυτή έχει.

   
 

Enigma

Γρήγορος με online search engine, μετάφραση και λεξικά, ενσωματωμένο popup killer, on/off  flash animations, VBScript/Jscript/HTML/Text editor, πολλά skins και πολύ σταθερός.

   
 

HTML VIEWER

Είναι ταυτόχρονα και browser. Πολύ γρήγορος δεν κάνει εγκατάσταση (είναι portable). Δεν κάνει αυτόματη αναγνώριση γλώσσας οπότε όποια Ελληνιά site δεν έχουν ορίσει στη σελίδα τους την Ελληνική γλώσσα δεν διαβάζονται, έχει download για Linux και χωριστό για Puppy Linux.

   
 

Kidzui

Παιδικός Browser που βασίζεται σε συγκεκριμένη λίστα εγκεκριμένων Site. Έχει Social Networking μετά από έγκριση του κηδεμόνα για κάθε συμμετοχή τους και ενημέρωση με mail για τη δραστηριότητά τους, Χρωματιστός και χαρωπός αλλά μόνο στα Αγγλικά.

   
 

Laser Browser

Λέει για τον εαυτό του ότι έχει την ταχύτητα αστραπής και μάλλον είναι ένας από τους διεκδικητές του χρυσού στους αγώνες ταχύτητας. Για αργά - παλιά μηχανήματα ή για αργό Internet.

   
 

Lively BrowserLively Browser

Έχει περιήγηση σε tree & tabs (σε κάθε main tab τα links είναι χωριστή κατηγορία tabs). Επίσης έχει αξιόλογα Rankings για site από πολές χώρες. Γρήγορος, ιδανικός για όσους γεμίζουν tabs τους άλλους browsers και  δεν ξέρουν από πιο link ανοίχθηκε το κάθε tab.

   
 

Lunascape

Το βασικό του προσόν είναι ότι έχετε και τους τρεις "μεγάλους" browsers (internet Explorer, Firefox, Chrome)  σε ένα, αλλάζοντας με ένα κλικ, στην σελίδα που βρίσκεστε, στον browser που θέλετε. Ένα άλλο προσόν του είναι να βλέπετε ταυτόχρονα όλες τις καρτέλες που έχετε ανοικτές, σε παράθεση στο ίδιο παράθυρο. Έχει search, εκτός από το Google, σε Amazon και eBay.

   
 

M9P SurferM9P surfer

Ο μικρότερος Surfer που κυκλοφορεί  με  όλες τις σύγχρονες δυνατότητες.  Για  πολύ παλιά μηχανήματα ή για  surfing  χωρίς να βαραίνει το pc σας.

 

Maxthon

O Browser που υπόσχεται ασφαλές σερφάρισμα χωρίς ιούς, spyware, adware  και οποιοδήποτε είδος malware. Με πολλά add ons, έχει mobile version στην ίδια σελίδα και kid safe android version.

   
 

Pale MoonPale Moon

Αν θέλετε ένα Firefox πολύ πιο ελαφρύ και γρήγορο, με καλύτερη εκμετάλευση και διαχείρηση μνήμης, δικτύου, πόρων και CPU χρησιμοποιήστε τον. Το προβληματικό του σημείο είναι το ίδιο το κατέβασμα. Στη σελίδα που θα πάτε κάντε mouse over στο Download και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

   
 

Browser, e-mail & newsgroup client, IRC chat client, & HTML editing. Σε πολές γλώσσες. Για προχωρημένους χρήστες.

   
 

SleipnirSleipnir

Ακόμη και τ' όνομα του υπόσχεται την μοναδικότητά του. Είναι ο browser που υπόσχεται με την πλήρη customization δυνατότητά του να σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Για Windows, MAC και Mobile.

   
 

SlimBrowserSlim Browser

Πολύ μικρός σε μέγεθος αλλά με τεράστιες δυνατότητες. Tab browsing, popup killer, RSS Reader, free zooming, auto login, URL alias για να ανοίγετε site με το μικρό ψευδώνυμο που θα τους δώσετε και όχι μια τεράστια δ/νση, πολλά plugins.

   
 

Torch

Νεανικός browser φτιαγμένος από το Chromium, το project από το οποίο φτιάχνεται και ο Chrome. Έχει ενσωματωμένα αυτά που χρησιμοποιούν περισσότερο οι νεοι όταν είναι στο Internet. Μοίρασμα σελίδων στα κοινωνικά δίκτυα, κατέβασμα video ή μουσικής, δικό του torrent client.