Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Browsers Extensions, Add-ons 1/2

 

Aardvark

H ιδέα να τυπώσετε σελίδες από Web pages δεν ήταν ποτέ καλή. Τυπωνόταν  πολλά άχρηστα χαρτιά και το κείμενο που θέλατε, ήταν λίγο σε μια σελίδα λίγο σε άλλη και σε άσχετα σημεία. Με αυτό το add-on του Firefox επιλέξτε το κείμενο που θέλετε μορφοποιήστε, κάντε  preview, τυπώστε το.

 
 

Adblock PlusAdblock Plus

Απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, σερφάρετε γρηγορότερα, με λιγότερο όγκο δεδομένων. Έχει πλήρη παραμετροποίηση. Για Chrome, Firefox, SeaMonkey, Thunderbird.

 

RSS

 

AdBlockVideo

Βλέπετε αρκετά συχνά Video και οι διαφημίσεις σας τρώνε χρόνο και σας εκνευρίζουν. Με αυτό το Add on του Firefox απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

 
 

All-in-one Sidebar

Ένα Sidebar extension για τον Firefox κλεμένο σαν ιδέα από την Opera. Μεγάλη ευκολία για τον πραγαμτικό χρήστη που χρησιμοποιεί σαν εργαλείο τον Firefox.

  Telebit blog
 

BookmarkSync

Κρατείστε όλα τα bookmarks (αγαπημένα, favorites, σελιδοδείκτες ή όπως αλιώς τα λέει ο κάθε browser) συγχρονισμένα και τα ίδια για όλους τους browsers και όλα τα PC σας. Για Windows και Mac OS X 1.0.4.

 
 

Chrome Backup

Ότι λέει. Ακόμα και το ιστορικό. Μπορείτε να έχετε πολλά αποθηκευμένα profile και με ένα κλικ και να τα κάνετε restore εξ' ίσου εύκολα.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Chrome Speak

Chrome extention που διαβάζει από και σε πολλές γλώσσες (και βέβαια στα ελληνικά) το κείμενο που επιλέξατε. Με δεξί κλικ αρχίζει η ηχητική ανάγνωση. Έχει pause και start, για να διακόπτετε και να συνεχίζετε από εκεί που μείνατε. Το αντίστοιχο, περίπου, για Firefox είναι το ImTranslator.

   
 

ChunkIt

Plug-in για Internet Explorer και για Firefox. Βοηθάει τους αρχάριους στις Search engines (Google, Yahoo κλπ) ή αυτούς που δεν μπόρεσαν να εξοικειωθούν και να μπορούν να τις 'μανουβράρουν' για να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν χωρίς να πνίγονται από άσχετες και άχρηστες πληροφορίες.

   
 

Click&Clean

Καθαρίστε με ένα κλικ το ιστορικό της περιήγησης σας, τα URL που επισκεφτήκατε, τα flash cookies, και γενικά όλα τα ίχνη που μένουν στο PC κατά την περιήγησή σας στο Internet. Για Chrome.

   
 

Cooliris

Προσθέστε τρισδιάστατη εμπειρία στο surfing σας με τον Internet Explorer. Ειδικά σε multimedia site όπως το YouTube, Flickr, Google Images, deviantART η εμπειρία είναι το κάτι άλλο. Κάνει και download videos από αυτά. Έχει και για iPad, iPhone αλλά μόνο για social sharing φωτογραφιών.

   
 

DownThemAllDownThemAll

Σας αρέσουν οι φωτογραφίες μιας σελίδας αλλά δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε (Flickr Κλπ). Χρειάζεστε τα links μιας σελίδας. Down Them All. Για Firefox και Seamonkey.

   
 

dragdropupload

Add-on στο Firefox για αυτούς που έχουν Web mail (Yahoo, Gmail) και συχνά πολλά συνημμένα. Με ανοιχτό το mail σας κάντε με drag & drop attach από το desktop σας, όσα συνημμένα θέλετε.

   
 

FasterChrome

Όταν επιλέγετε κάτι στην σελίδα που βρίσκεστε βγαίνει σε popup μια ομάδα εργαλείων (πχ να το ψάξετε στη Wikipedia, στο Google κλπ).

   
 

FireTune

Όποιον Firefox και να έχετε, The original speed optimizer όπως αυτοαποκαλείται υπόσχεται να έχετε το maximum της ταχύτητας στο net surfing σας.

   
 

Fullscreen Google Maps

Επειδή το πρόβλημα με τους χάρτες και τις οθόνες δεν τελειώνει ποτέ, όσο μεγάλες και αν είναι οι τελευταίες, δείτε τον χάρτη που σας ενδιαφέρει σε Full Screen. Για Chrome.

   
 

collusionGhostery

Add on για Firefox. Δείτε ποιος σας παρακολουθεί. Μην πάει το μυαλό σας σε μυστικές υπηρεσίες, Echelon και τέτοια. Απλά ποια sites παρακολουθούν τις κινήσεις σας. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι, άσχετα από το site στου οποίου την σελίδα βρισκόσαστε, σας παρακολουθούν ένα σωρό άλλοι. Βελτιώνει ουσιαστικά την υπάρχουσα antitracking τεχνολογία και την ανωνυμία σας, που είναι ήδη ενσωματωμένες στις νέες versions του Firefox.

   
 

google quick scroll

Μόνο για Chrome. Όταν ψάχνετε για κάτι με το Google εμφανίζονται οι σελίδες που περιέχουν αυτά που γράψατε. Πηγαίνοντας σε μια από αυτές πρέπει να ψάξετε ξανά που είναι γραμμένο αυτό που ζητάτε. Αυτό το χρόνο σας γλιτώνει το Quick scroll πηγαίνοντας σας στο σημείο της σελίδας που ψάχνετε.

   
 

G++

Add-on για Firefox και Chrome, με το οποίο έχετε μέσα στο G+, το G+, το facebook και το twitter, όλα με όλες τις δυνατότητές τους.

   
 

HTTPS Everywhere

Εξασφαλείστε το απόρρητο του surfing σας από τα αδιάκριτα μάτια κάθε τρίτου στο Internet. Το project περιλλαμβάνει μέχρι στιγμής πάνω από 1000 Sites, πρέπει να συμμετέχουν τα ίδια, και βέβαια τα πιο δημοφιλή είναι ήδη μέσα: Google Search, facebook, wikipedia, twitter, Wordpress.com blogs, paypal κλπ. Για Firefox και Chrome.

   
 

IE7PRO

Ένα Αdd-On που κάνει για πολλά. Download Manager (προαιρετικός on -demand), surfing accelerator με τη μέθοδο του prefetch (τη χρησιμποιεί ο Firefox), crash recovery, session manager κ.α. Για Internet Explorer 6,7,8.

   
 

IE Tab

Extension για Firefox και Chrome, κατάλληλος για σελίδες που απαιτούν Internet Explorer. Στο δεξί click προθέτει δύο επιλογές: ή να ανοίξετε ένα δεσμό (link) σε κάρτα (tab) του Firefox που να έχει εμφάνιση όπως του Internet Explorer, ή να ανοίξετε το link κατ' ευθείαν στον Internet Explorer.

   
 

ImTranslator

Addon μεταφραστής για Firefox. Επιλέγετε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και με δεξί κλικ διαλέγετε αν θα σας το μεταφράσει το Google translate ή το ImTranslator. Έχει και υπηρεσία Text To Speech (TTS) για ηχητική απόδοση. Το αντίστοιχο TTS για Chrome είναι το Chrome Speech.

   
 

Inline Search

Για όσους προτιμούν τον τρόπο που κάνει search ο Firefox αλλά χρησιμοποιούν τον Internet Explorer. 

   
 

InternetScrap

Για Internet Explorer. Δίνει στα bookmarks νέα διάσταση καταχωρόντας τα μαζί με την εικόνα της σελίδας που επισκευτήκατε σ' ένα jpg αρχείο.Έτσι όταν επιλέγετε ένα bookmark έχετε preview της Σελίδας που θα σας οδηγήσει το link.

   
 

Link Password

Πρόσθετο για Firefox που σας επιτρέπει να κρύβετε όλους ή κάποιους από τους σελιδοδείκτες σας.

 

Σελίδα

  1 2