Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2  

CAD - Drawing   page 1/2

 

A9CAD

Γενικής χρήσεως πανάλαφρο δισδιάστατο CAD. Το μεγάλο του προσόν είναι ότι ανοίγει αρχεία DWG και DXF από τις πρώτες DOS εκδόσεις του AutoCAD (2.5 και μετά) μέχρι το AutoCAD 2006. Σώζει σε AutoCAD 10 έως και 2006. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι αν θέλετε να κάνετε μόνο αυτή τη διαδικασία (της μετατροπής) έχει χωριστό utility μετατροπής των DWG και DXF αρχείων, που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

 
 

ACADPVI Shell Extention

Προσθέτει στο δεξί κλικ του mouse όταν είστε στην εξερεύνηση των Windows το menu AutoCAD preview. Εκτός από το preview  δίνει τη version που δημιουργήθηκε, διαλέγετε με ποιό πρόγραμμα να ανοίξετε εκείνη τη στιγμή το σχέδιο και πολά άλλα. Δεν επιβαρύνει τα Windows γιατί είναι μόνο ένα dll αρχείο.

 

RSS

 

Archimedes

Ένα Open Source CAD πρόγραμμα all OS. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

 
 

ART-SHOP X-Lite

CAD πρόγραμμα για σημεία πωλήσεων επίπλων. Εισάγει αρχεία από άλλα CAD προγράμματα DWG, DXF, EMF, WMF, BMP, JPG, GIF, αλλά και φωτογραφίες. Σχεδιάζει 2D/3D αντικείμενα κάνει Rendering και υποτυπώδες Virtual 3D.

  Telebit blog
 

ArtWeaver

Ζωγραφίστε με ελεύθερο χέρι, δημιουργείστε effects, προσθέστε layers. Καταγράφει όλα τα βήματά σας για να μπορείτε να αναθεωρήσετε ή να τα επιδείξετε σε άλλους.

 
 

AutoCAD OwnerGuard

Αν θελήσουν να πάρουν από το pc σας τα αρχεία που δημιουργήσατε με το AutoCAD και με αυτό το πρόγραμματα προφυλάξατε,   το μόνο που θα δουν θα είναι σκουπίδια.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

AutoCAD Version Explorer

Κάνει ότι και το ACADPVI και επιλπλέον κάνει 3χ zoom στο preview. Kάνει preview σε ολόκληρο κατάλογο (βλέπετε τα σχέδια όπως τις φωτογραφίες). Zιπάρει αυτό (αυτά) που επιλέξατε ή ολόκληρο φάκελο.

   
 

Autodesk Design Review

Δείτε τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας και του μηχανικού σας. Μετρήστε τα, σημειώστε τις παρατήρήσεις σας, μοιραστείτε τα, συνεργαστείτε.

 
 

Autodesk DWG True View

Από την Autodesk ένας μετατροπέας και διορθωτής λαθών στα DWG αρχεία της για όλες τις εκδόσεις Autocad.

   
 

BRL - CAD

Κορυφαίο Solid Modeling πρόγραμμα για rendering, γεωμετρική αναπαράσταση και ανάλυση. Είναι all OS και Open Source.

   
 

CADEMIA

Πανεύκολο 2d CAD για δομικά στοιχεία. Εισάγει και εξάγει σε DXF, εισαγωγή raster, εξαγωγή σε vector PDF. All OS.

   
 

CADStd

Σχεδιαστικό πακέτο για μηχανικούς με τα βασικά. Κάνει import και Export DΧF. Σχεδιάζει τα βασικά σχήματα και Splines, κάνει διαστασιολόγηση.

   
 

DIA

All OS. Δημιουργείστε περίπλοκα διαγράμματα συνδεδεμένα μεταξύ τους ή με βάση δεδομένων. Ο open Source αντίπαλος του Visio.

   
 

Diagram Designer

Πολύ εύκολος δημιουργός σχεδιαγραμμάτων Flowchart, electronics, GUI, UML, πολύγωνων, υπάιθρου. Και με πολλά έξτρα templates.

   
 

DipTrace

Ένα επαγγελματικό εργαλείο στη σχεδίαση PCB. H free version είαι για σχεδίαση μέχρι 250 pins για μη κερδοσκοπική χρήση.

   
 

DrawPlus

Ζωγραφική σε vectors (όσο και αν μεγενθυθούν δεν φαίνεται κόκκος, σπάσιμο γραμμών, pixels κλπ).

   
 

DWG indexer

Εγκαταστείστε αυτό το πρόγραμμα και το Google Desktop και θα μπορείτε να ψάχνετε κείμενο μέσα σε DWG και DXF αρχεία.

   
 

eDrawings

Μια ομάδα προγραμμάτων από viewers και publishers για διάφορα CAD προγράμματα. Κατεβάζετε αυτά μόνο που σας χρειάζονται.

   
 

Electric Cad

Ηλεκτρολογκό σχέδιο στο χώρο, για Linuxάδες. Πολύ πλούσιο σε βιβλιοθήκες. Αποθηκεύει τα ηλεκτρικά και γεωμετρικά στοιχεία, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εργαλεία ανάλυσης και σύνθεσης.

   
 

FreeCAD

2D/3D με αντίστοιχες βιβλιοθήκες, περισσότερο προσανατολισμένο σε μηχανολογικό σχέδιο. Εισάγει και εξάγει σχέδια σε DXF, SVG, OBJ, STL, IGES, STEP.

   
 

FreedwgViewer

Αυτόνομο Autocad viewer & printer για αρχεία dwg και dxf χωρίς να χρειάζεστε κάποιο βαρύ πρόγραμμα.

   
 

FreePCB

Για ηλεκτρονικούς. Σχεδιάζει κυκλώμματα, πολύ πλούσια βιβλιοθήκη, που μπορεί να εμπλουτιστεί με import. Δημιουργεί ανοίγει και σώζει σε fpc. Δημιουργεί τα απαραίτητα CAM FILES (Gerber & Drill). Δεν έχει δικό του  aoutoroute αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει το WEB based: FreeRouting.

   
 

FreeRouting

WEB application για ηλεκτρονικούς που ανοίγει dsn files και τα κάνει route ή autoroute  με προβολή και διόρθωση λαθών και προβλημάτων, snapshots και αποθήκευση.