Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

 CD/DVD/Blue Ray Ripping Copying - Αντιγραφή/Εγγραφή CD/DVD/Blue Ray

 

Active@ ISO Burner

Δημιουργείστε από ISO image αρχεία, CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD+RW, HD DVD, Blue-ray. Εγκαθίσταται σε ένα μόνο χρήστη, αν θέλετε, ώστε να μην είναι διαθέσιμο για τους άλλους.

 
 

AnyBurnAny Burn

Φτιάξτε CD/DVD/Bluray, με αρχεία, τραγούδια, ταινίες, ή από ISO. Ή κάντε copy disk. Επιπλέον δημιουργεί εικόνες από CD/DVD/Bluray  σε ISO.

 

RSS

 

Ashampoo Burning Studio

Γράφει σε CD/DVD/BLUE RAY (25 GB/layer). Παίρνει backup σε όσα CD/DVD χρειαστούν. Έχει πολύ φιλικό και εύκολο user interface. Για Windows XP, Vista, 7.

 
 

Burn4Free

Πάρτε Backup ή αντιγράψτε CD/DVD και διπλής όψης.

  Telebit blog
 

Burnaware

Απλό μικρό και βολικό για CD/DVD/Blu-ray, κάνει κάθε είδους εγγραφή.

 
 

CDBurnerXP

Δημιουργήστε οποιοδήποτε τύπο CD/DVD. Γράψτε τραγούδια χωρίς κενά ανάμεσά τους.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

CDex

Φτιάξτε δικά σας CD από διαφορετικά αρχεία ήχου και codecs.

   
 

CD-Ripper

Γράψτε ένα audio CD ή μόνο ένα track (ένα τραγούδι) κατ' ευθείαν στο σκληρό σε μορφή MP3, OGG, Vorbis, WAV, FLAC. Είναι το πιο γήγορο για τη συγκεκριμμένη δουλέιά.

 
 

DeepBurner

Για δημιουργία CD/DVD, αντιγραφή τους, για backup αλλά και για εξώφυλλα.

   
 

Φτιάχτε τα δικά σας DVD, που 'παίζουν' στο DVD της TV σας, από αρχεία video που έχετε στο PC σας. Προσθέστε υπότιτλους, μουσική και menu. υποστηρίζει 45 τύπους αρχείων, 60 video και 40 audio codecs.

   
 

DVD Shrink

Αποθηκεύει στο σκληρό σας δίσκο οποιοδήποτε DVD είτε στο αρχικό του format, είτε σε κάποιο εναλλακτικό αν θέλετε να γλυτώσετε χώρο. 

   
 

DVDStyler

Για να φτιάξετε τα δικά σας interactive video, με menu, audio, ή slideshow. Δέχεται αρχεία διαφορετικών format χωρίς reencoding. Υποστηρίζει πάνω από 500 format.

   
 

Exact Audio Copy

Είναι Audio grabber για CD/DVD. Η διαφορά του από τον ανταγωνισμό είναι ότι βρίσκει μόνο του τις στρεβλώσεις (προβλήματα) στον ήχο και σας τα δείχνει, χωρίς να χρειάζεται εσείς να ακούτε κάθε κομμάτι που θέλετε να γράψετε.

   
 

FinalBurner

Φτιάξτε τα δικά σας CD/DVD και το δικό σας autorun menu (autorun menu designer). Προσοχή δεν φτιάχνει CD/DVD με MP3.

   
 

FreeRip

Πολυδύναμο εργαλείο για: εξαγωγή tracks σε MP3, WAV, WMA, FLAC, OGG, Vorbis, δημιουργία database για τα CD σας, ρύθμιση έντασης ήχου την ώρα της μετατροπής και πολλά άλλα. Για όλες τις εκδόσεις Windows.

   
 

IMGBURN

Εφαρμογή για εγγραφή CD/DVD/HD DVD/Blu-ray και ταυτόχρονα πρόγραμμα τεσταρίσματος του drive ή του media για την ποιότητα εγγραφής που μπορεί να πετύχει. Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα image formats, όπως: BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG & PDI.

   
 

InfraRecorder

Για τις βασικές ανάγκες εγγραφής, backup, αντιγραφής ένας recorder εύκολος, χωρίς απαιτήσεις από το σύστημα (δεν κάνει εγκατάσταση θέλει μόνο αποσυμπίεση σε ένα φάκελο).

   
 

ISO Recorder

Δημιουργεί CD/DVD από ISO images, αλλά και αντιγράφει δίσκους,  φτιάχνει images από καταλόγους ή περιεχόμενα CD/DVD.

   
 

Iso Workshop

Αυτό που λέει. Δημιουργείς εικόνες ISO από οτιδήποτε. Και το αντίστροφο. Εξάγεις συγκεκριμμένα αρχεία ή φακέλους από ένα ISO, ή ΒΙΝ. Και βέβαια αφού έχεις κάνει ότι εργασία από τις παραπάνω φτιάχνεις ένα CD/DVD/Blu-ray. Αν θες.

   
 

K3b

Εφαρμογή KDE Linux για εγγραφή ή αντιγραφή CD/DVD.

   
 

Nero BurnLite

Το πιο γνωστό πρόγραμμα για ότι έχει σχέση με εγγραφή ή αντιγραφή CD\DVD. Σας ζτηάει το mail σας και τίποτε άλλο.

   
 

Ultimate CD/DVD Burner

Το μικρότερο (280KB), ελαφρύτερο και πιο εύκολο πρόγραμμα για να γράφετε CD/DVD. Υποστηρίζει πολούς τύπους writers, όπως USB 2.0, FireWire κλπ.

   
 

VideoDVD maker

Φτιάξτε DVD με τρία κλικ. Είτε με κατ' ευθείαν εγγραφή από φυσική πηγή (κάμερα πχ) είτε από αρχείο.

   
 

Virtual CloneDrive

Εικονικό CD/DVD στο σκληρό σας δίσκο. Παίζει ISO, BIN, CCD σαν να ήταν πραγματικά CD/DVD. Υποστηρίζει μέχρι 8 εικονικές συσκευές να παίζουν ταυτόχρονα. Υποστηρίζει Windows 2000 και μετά (μέχρι Windows 8, 32/64bit).

   
 

WinCDEmu

Το Windows CD/DVD emulator κάνει εξομοίωση συσκευής CD/DVD κάνοντας double click πάνω σε image file. Κατάλληλο για Windows XP, Vista και & 7, iTunes. Και με Ελληνικά. Υπάρχει και σε portable.