Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Clocks Alarms Calendars

 

Advanced world Clock

Απεριόριστος αριθμός ρολογιών, με την ένδειξη ώρας από κάθε πόλη/περιοχή του κόσμου. Παραμετροποιήσιμη εμφάνιση, μέγεθος, επιπλέον πληροφορίες για θέσεις ήλιου σελήνης κλπ.

 
 

Banshee Screamer Alarm

Μέχρι 99 υπενθυμίσεις σε διαφορετικές μέρες και ώρες, ανοίγει προγράμματα, κλείνει το pc, και σας το θυμίζει με όποιο τρόπο θέλετε: ήσυχα, παίζoντας mp3, ή με όποιο ήχο σας αρέσει σε όποια  ένταση θέλετε, ή απλά σας ξυπνάει.

 

RSS

 

Calendar

Ημερολόγιο, εορτολόγιο, ανατολή - δύση Ηλίου, φάσεις σελλήνης κ.α. στα Ελληνικά. Είναι μια portable application (δεν κάνει εγκατάσταση, μπορείτε να τη βάλετε στο flash drive σας αποσυμπιεζοντας τα αρχεία σε ένα κατάλογο).

 
 

Calendar Visual Designer

Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια για την οθόνη ή για εκτύπωση. Χωρίς γνώσεις προγραμματισμού ή άλλη εξειδικευμένη γνώση. Με ότι background θέλετε που είτε το δημιουργείτε είτε το εισάγετε σαν έτοιμη εικόνα και ότι μορφή ημερολογίου, ημέρας, μήνα σας αρέσει.

  Telebit blog
 

CaptureNet

Ενα φαινομενικά αθώο διαφανές ρολόι για το desktop σας με ημερολόγιο. Με alarm για όποια μέρα και ώρα θέλετε, υποδεκάμετρο, μοιρογνωμόνιο, capture screen ακόμα και με ελεύθερο χέρι, color picker, privacy eraser, file converter και άλλα. Είναι και portable.

 
 

 

Αν είστε τόσο Sir που θέλετε να ακούτε τους ήχους του Westminster (Big Ben), κατεβάστε το ClockSmith και θα το έχετε στο Taskbar να λέει την ώρα στα χρονικά διαστήματα που εσείς θα επιλέξετε. Με δικιά του αυτόνομη ρύθμιση της έντασης ήχου.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

CountDays

Βρείτε χρόνια, μήνες, εβδομάδες, ημέρες, εργάσιμες ημέρες, που μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες. Τρέχει και κατ' ευθείαν με εκτέλεση αντί για αποθήκευση.

 
 

Crave Word Clock 

Wallpaper με παγκόσμιο χάρτη σε  real time, με απλή απεικόνιση ώρας στις πόλεις που θέλετε, ή  με extra ρολόγια ψηφιακά ή αναλογικά πάλι για τις πόλεις που θα επιλέξετε εσείς.

   
 

Custom skin clock

Αναλογικό με background ότι φωτογραφία θέλετε. Οι δείκτες του παίρνουν ότι χρώμα θέλετε ο καθ' ένας το δικό του. Σε όποια θέση του desktop και σε όποιο μέγεθος του ορίσετε.

   
 

Free Alarm Clock

Όσα ξυπνητήρια-υπενθυμίσεις θέλετε. Ανάβει το PC που έχει πέσει, ή που έχετε βάλει σε κατάσταση αναμονής, ρυθμίζει την ένταση ήχου που έχετε προκαθορίσει για το συγκεκριμένο ξυπνητήρι και παίζει τον ήχο ή το mp3 που του ορίσατε.

   
 

HourGuard

Χρονομετρήστε πόσο και πότε απασχοληθήκατε με μια εργασία, κάνοντας κλικ στο start και όταν τελειώνετε στο stop. Στο τέλος δώστε της όνομα έργου και τι κάνατε και θα εντάξει σε μια γραμμή και αυτή σας την απασχόληση στο φύλο του  συγκεκριμένου έργου. Διαχειρίζεται πολλά έργα.

   
 

Microsoft Office Ημερολόγια

Δεκάδες ημερολόγια σε διάφορες μορφές και τύπους, για κάθε χρονιά, στα ελληνικά, από την Microsoft για Word, Excel, PowerPoint, versions 2003, 2007, 2010, 2013.

   
 

Pay Punch

Αντί για χρονοσήμαντρα, ρολόγια, υπογραφές προσέλευσης - αποχώρησης. Με ένα αναγνώστη παλάμης, δάκτυλου, ή ένα flash reader και αυτό το utility έχετε μια πλήρη εικόνα προσέλευσης αποχώρησης του προσωπικού. Το free είναι μέχρι 25 εργαζόμενους.

   
 

 

Mικρό διαφανές ημερολόγιο που ’κάθεται’ σε ένα μικρό χώρο του desktop σας και σας εμφανίζει σε popup στο πέρασμα του ποντικιού πάνω από κάθε ημερομηνία τα ραντεβού, τα events, ή τα to do που εσείς του ορίσατε. Και για Linux.

   
 

Red NotebookRedNotebook  

Ημερολόγιο, σημειωματάριο, εισαγωγή εικόνων, συνημμένα. Links και mails αυτόματα αναγνωρίσιμα. Εξάγει το ημερολόγιο που φτιάξατε σε PDF, HTML, LATEX, ή απλό κείμενο. All OS.

   
 

Talking alarm clock

Σας ξυπνάει ή σας θυμίζει κάτι λέγοντάς το, ή με βομβητή, ή με ένα ή πολλά τραγούδια που διαλέξατε από το PC σας, ή να τρέξει κάποιο/α πρόγραμμα/τα, ή να στείλει mail. Έχει πολλαπλό προγραμματισμό ημερήσιο, μηνιαίο, ετήσιο, ή για μια φορά.

   
 

Timeleft

Countdown, reminder, clock, alarm clock, tray clock, stopwatch, timer, sticker, auction watch, web countdown και time synchronization utility. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα, να αντικαταστήσει το built-in system tray clock των Windows, και να βλέπετε τις ζώνες ώρας.

   
 

Time Cop

On-line χρονόμετρο (χρόνος που πέρασε ή απομένει) με ηχητική σήμανση στο τέλος χρόνου. Μπορεί να γίνει και full screen.

   
 

Σήμερα (Today)

Είναι ένα ημερολόγιο - εορτολόγιο, ιστορικές πληροφορίες για τη μέρα με links, εκτυπώσεις, διάφορα skins.

   
 

Week_Schedule

Αν για σας το Outlook είναι υπερβολικό και το μόνο που θέλετε είναι να έχετε ένα alarm με εικόνα και ήχο για κάθε ραντεβού ή δουλειά που πρέπει να κάνετε και η καταχώρηση ενός νέου γεγονότος να είναι δύο click τότε αυτό είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε. Είναι και portable.

   
 

World clock screen saver

Screen Saver που στο μεγάλο κεντρικό ρολόι δείχνει την τοπική ώρα και στα τέσσερα περιφερειακά την ώρα στις πόλεις: Los Angeles, New York, London, Dubai και Tokyo.