Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Download Managers, File sharing, P2P  1/2

 

BitComet

Εύκολος στη χρήση Bit Torrent/HTTP/FTP download client. Ένα από τα πιό δημοφιλή πρωτόκολα για P2P και file sharing για γρήγορες διανομές.

 
 

BitTorrent

Ο κλασσικός Torrent client. Με 70 εκατομύρια χρήστες και μετάφραση σε 20 γλώσσες και με συνεχή βελτίωση από έκδοση σε έκδοση παραμένει ο κορυφαίος στη κατηγορία του. Και πάντα all OS. Αν τον θέλετε στα Ελληνικά ή άλλη γλώσσα εκτός της Αγγλικής πρέπει να εγκαταστήσετε επιπλέον και το Language pack.

 

RSS

 

CryptLoad

 Εκτός από τις ιδιότητες ενός κλασσικού download manager, αποκαλύπτει και κρυμμένες υπηρεσίες. All OS.

 
 

DAM - Download Accelerator ManagerDAM

Download Accelerator Manager. Γρήγορος αφού κατεβάζει ταυτόχρονα από όλους τους Server που θα βρεί μόνος του στο Internet να έχουν το αρχείο που έχετε επιλέξει για download και με δικούς του αλγόριθμους,  χωρίς popup διαφημήσεις κλπ.

  Telebit blog
 

Download Accelerator PlusDAP

Ο δημοφιλής Download Accelerator Plus. Πολύ καλός Downloader. Αν δεν είχε και τα διαφημιστικά του θα ήταν ο καλύτερος.

 
 

DC++

File sharing χωρίς περιορισμούς εκτός από τον βασικό αυτού του "παιχνιδιού": Ανάλογα με το τι δίνεις παίρνεις. Αν μοιράζεις ένα σεβαστό αριθμό αρχείων τότε έχεις το ανώτερο (και απώτερο) του τελικού στόχου όλων των P2P και filesharing εφαρμογών ''έχω αυτό που χρειάζομαι την ώρα που το χρειάζομαι".

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

DelugeDeluge

Τελείως παραμετροποιήσιμος Torrent client με πολλά plugins για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

 
 

Direct YouTube Downloader

Δεν κατεβάζει μόνο μεμονωμένα video από το YouTube, αλλά ολόκληρα κανάλια, playlists κλπ σε ότι format ή HD θέλετε. Κάνει και μετατροπές για κινητά, tablets.

   
 

Download Time Calculator

Με το DTC υπολογίστε πόσο θα διαρκέσει το download που έχετε σε εξέλιξη. Είναι ένα Ελληνικό freeware.

   
 

Free Download ManagerFDM

Ο Free Download Manager εκτός από τα κλασσικά του καθήκοντα (παύση download, resume, συνέχιση broken download) κατεβάζει από bittorent, flash video, video conversion, κάνει upload. Υπάρχει και σε Lite Έκδοση στην ίδια σελίδα.

   
 

FlashGet

Yποστηρίζει HTTP,FTP, BT, MMS, RTSP, eMule downloads. Με την τεχνολογία MHT αυξάνει 6 εως 10 φορές το download από αργούς servers. Στο τέλος του download καλεί το αντιβιoτικό του συστήματός σας για έλεγχο και καθαρισμό.

   
 

FreeRapid Downloader

Ειδικότητά του τα file sharing sites. Προεραιτικά κλείνει το pc όταν τελειώσει το κατέβασμα. All OS.

   
 

Free YouTube Downloader

Κατεβάστε τις αγαπημένες σας ταινίες από το YouTube σώστε τις σε format AVI, WMV, MOV, MP3, MP4, σε όποια ποιότητα θέλετε (έχει και high definition). Προσοχή στην εγκατάσταση να ξεκλικάρετε ότι δεν θέλετε. Κάτι search toolbars, προγράμματα συνεργατών κλπ.

   
 

Fresh Download

Κατεβάζει αρχεία ακόμη και από password protected sites. Έχει ενσωματωμένο unzip για να κάνει μόνος του extract τα αρχεία.

   
 

FrostwireFrostWire

Ένα fork του LimeWire χωρίς τους περιορισμούς που αναγκάστηκε το τελευταίο να βάλει. Απολαύστε την ελευθερία του και φυλαχτείτε από τους κινδύνους της. In all OS flavors.

   
 

HashOnClick

Υπολογήστε το CRC-32, MD5, ή SHA-1 hash value μετά από ένα download, copy, ή burn ενός αρχείου. Υποστηρίζει MD4, RipeMD-128, RipeMD-160, SHA-256, SHA-512, Tiger hashing.

   
 

jdownloader

Open Source downloader, που εκτός από τα διαδεδομένα πια stop - start, έχει bandwidth limit, decrypt, auto extract, reconnect ακόμη και αν ο router έχει αποσυνδεθεί, keep alive την σύνδεση και πολλαπλές συνδέσεις.

 

Σελίδα

  1 2