Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Green - Energy saving

 

AllOff

Σβήνει, αδρανοποιεί, ή ότι άλλο του ορίσετε, τον υπολογιστή σας, μετα από ορισμένο χρόνο αδράνειας της CPU, του ποντικιού, του δικτύου κλπ.

 
 

CPUOffCPUOff

Σβήνει, αδρανοποιεί, ή ότι άλλο του ορίσετε, τον υπολογιστή σας, μετα από ορισμένο χρόνο αδράνειας της CPU.

 

RSS

 

DownOff

Σβήνει τον υπολογιστή όταν τελειώσει το Download, ή όταν πέσει η ταχύτητα κάτω από κάποιο ποσοστό που θα ορίσετε.

 
 

Ξεκουράστε το PC σας, δώστε στο περιβάλλον μια ευκαιρία. Πολύ εύκολο στη παραμετροποίηση πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας.

  Telebit blog
 

fluxf.lux

Εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας την θερμοκρασία της οθόνης αυτόματα όταν "πέφτει" το φως, ξεκουράζει τα μάτια αυτών που δουλεύουν πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, αλλά και για μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία του iPhone/iPad. All OS.

 
 

Gas Price Calculator

Δείτε πόσο καίει το αυτοκίνητό σας, πόσα χιλιόμετρα κάνει με ένα λίτρο, συγκρίνετε τα με ένα άλλο αυτοκίνητο, άλλη διαδρομή, οδηγό και δείτε τι διαφορά προκύπτει για διάφορες αποστάσεις μέχρι και 100.000 km. Δείτε και τους ρύπους που εκπέμπει.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Goodnight Timer

Για όσους συνηθίζουν να κοιμούνται ακούγοντας μουσική, ή βλέποντας τηλεόραση από το PC, μειώνει σταδιακά την ένταση του ήχου, σύμφωνα με τις δικές σας ρυθμίσεις και στο τέλος κλείνει το PC.

 
 

GreenPrint

Γλυτώστε χαρτί, μελάνη και μερικά ... δέντρα. Εγκαθίσταται σαν εκτυπωτής και όταν δίνετε εντολή εκτύπωσης σας βγάζει σε preview τι θα τυπωθεί. Επιλέγετε τα κομμάτια ή τις σελίδες που θέλετε να τυπωθούν. Αν θέλετε τα επιλεγμένα τα σώζετε σε PDF.

   
 

LANOff

Τερματίζει τη λειτουργία μέχρι και 4ων PC όταν κλείσει ένα πέμπτο (πχ server). Σας γλυτώνει από αρκετή δουλειά ή από χαμένα KW.

   
 

LocalCooling

Σαν το Power Management των Windows αλλά με πολύ μεγαλύτερη παραμετροποίηση. Π.χ. να κλείνει το PC μετά από 4 ώρες αδράνειας, αλλά αν είναι ανοικτό το τάδε πρόγραμμα να μην κλείνει, ή να μην κλείνει πριν τις 4 μμ.

   
 

MonitorESMonitorES

Ο μοναδικός τρόπος για να σβήσετε το monitor του φορητού σας ενώ λειτουργεί. Το κάνει βέβαια και σε desktop PC. Επίσης κλείνει τα ανοικτά media players και δείχνει απών στα messengers που έχετε ανοικτά. Πολυ μικρό και portable.

   
 

ProcOffProcOff

Παρακολουθεί έως και τρεις διεργασίες στο PC και όταν δεν υπάρχει καμία απ' αυτές για καθορισμένο χρόνο το κλείνει (σβήσιμο, αδρανοποίηση, αναμονή). Επίσης υποστηρίζει χρονικά προγραμματισμένα ανάμματα και σβησίματα.

   
 

SetPower

Προγραμματισμός On-Off  κατά την διάρκεια του 24ώρου για να μην ασχολείστε με το άναψε-σβήσε.

   
 

BatteryVista Battery Saver

Εξοικονομήστε ενέργεια για το φορητό σας όταν δουλεύει με την μπαταρία και έχει λειτουργικό σύστημα τα Vista. Απενεργοποιεί το Vista Aero και το Sidepbar που είναι ενεργοβόρα.

   
 

WatchOverEnergy

Σβήνει την οθόνη του υπολογιστή σας μετά από προκαθορισμένο διάστημα, εφ'όσον δεν τρέχουν προγράμματα που του έχετε καθορίσει.

   
 

WinOFF

Κλείνει αυτόματα το μηχάνημα συγκεκριμένη ώρα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα CPU, δικτύου, ή με κάποιο συνδυασμό από τα προηγούμενα. Επιλέγετε τι είδους κλείσιμο θέλετε να κάνει (Τερματισμό λειτουργίας, αδρανοποίηση, αλλαγή χρήστη). Προαιρετικά δείχνει σε παράθυρο τι είναι προγραμματισμένο να κάνει. Είναι portable.