Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2  

Hardware Administration page 2/2

 

KeyboardLocker

Κλειδώστε το πληκτρολόγιό σας πατώντας Ctrl+Alt+L και ξεκλειδώστε το γράφοντας την λέξη “unlock.” Προσοχή, δεν είναι πρόγραμμα ασφάλειας. Είναι για προστασία από τυχαία πληκτρολόγηση (μικρά παιδιά, κατοικίδια κλπ). Δεν κάνει εγκατάσταση είναι portable.

 
 

Motherboard Monitor

Δείχνει τις θερμοκρασίες CPU & Motherboard,  ελέγχει όλα τα volts και δείχνει τις στροφές του κάθε fan. Αν κάποιο ξεφύγει από τα όριο που του θέσατε έχει ηχητικό alarm και στο δεύτερο όριο κλείνει το PC. Δεν δουλεύει με όλα τα motherboards. 

 

RSS

 

Novabench

Αξιολογήστε CPU, RAM, κάρτα γραφικών, δίσκους. Συγκρίνετε την βαθμολογία με άλλα συστήματα. Μοιράστε την στα κοινωνικά δίκτυα που είστε μέλος.

 
 

PC Benchmark

Μετρείστε τις επιδόσεις στο PC σας, συγκρίνετέ το με άλλα. Ταυτόχρονα δείτε πια προβλήματα του μητρώου (registry) των Windows μειώνουν τις επιδόσεις του.

  Telebit blog
 

PC Wizard

Δείτε πολύ αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημά σας και των περιφερειακών του, όσο νεα και αν είναι. Εκτελέστε μεγάλο αριθμό από Benchmarks.

 
 

PERFGRAPH

Κάθεται στο taskbar του λειτουργικού σας συστήματος  και σας δίνει γραφικά τις πληροφορίες που θέλετε. Μπορεί να παρακολουθήσει: φορτίο CPU, μνήμης, δικτύου, θερμοκρασίες CPU, Chipset, σκληρού δίσκου. Με κλικ επάνω του ανοίγει και βλέπετε τις πληροφορίες αναλυτικά σε timebar. Πάρα πολύ ελαφρύ. Και για 64bit συστήματα. 

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Phoronix Test Suite

All OS, μόνο για τεχνικούς. Προυποθέτει PHP5 και τίποτε άλλο. Έχει πάνω από 200 tests.

 
 

Regdefrag

Κάνει ανασυγκρότηση (defragment) στα αρχεία μητρώου (registry), που είναι κρίσιμα στην ταχύτητα ανεύρεσης των παραμέτρων εκτέλεσης ενός προγράμματος.

   
 

Smart DefragSmart Defrag

Η διαφορά του από το Defrag της Microsoft είναι ότι βρίσκει τα περισσότερο χρησιμοποιούμενα αρχεία του δίσκου και τα βάζει σε θέση προτεραιότητας. Δυνατότητα χειροκίνητου και αυτόματου Defrag.

   
 

SMARTReporterSMARTReporter.

Για Mac OS X 10.5 και μετά. Σας προειδοποιεί για ενδεχόμενες βλάβες των σκληρών σας δίσκων. Διαβάζει περιοδικά τη S.M.A.R.T κατάστασή τους και σε περίπτωση διάγνωσης πιθανής βλάβης σας ειδοποιεί με mail, ή βγάζει στην οθόνη προειδοποιητικό μήνυμα, ή εκτελεί μια εφαρμογή που εσείς του ορίσατε (πχ backup). Είναι μόνο για Mac OS X 10.5 και άνω. Για   Mac OS X 10.3 & 10.4 εδώ.

   
 

SpeccySpeccy

Δίδει στην πρώτη σελίδα μια συνοπτική αναφορά για CPU, RAM, Motherboard, κάρτα γραφικών, δίσκους, Audio, δίκτυο, περιφερειακά. Με κλικ επάνω στο καθένα δίνει πολύ αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι και την κατάστασή τους.

   
 

Synergy

Με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι μπροστά σας δουλέψτε σε δυο ή και τρια PC. All OS.

   
 

System Spec

Δείτε συγκεντρωτικά ή αναλυτικά ότι πληροφορία θέλετε για το hardware του συστήματός σας. Έχει επίσης πάρα πολύ αναλυτικά πληροφορίες για το εγκατεστημμένο software και όλα τα updates άσχετα αν κάνατε καθαρισμό. Μέσα από αυτό μπορείτε με ενιαίο τρόπο να χειρίζεστε την διαχείρηση των Windows ανεξάρτητα από την έκδοση του λειτουργικού. Δεν κάνει εγκατάσταση, είναι portable.

   
 

TrayStatus

Εγκαθιστά στη γραμμή εργασιών με χωριστό εικονίδιο για το καθένα, την κατάσταση του Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock. Αν είναι πατημένα τα πλήκτρα Alt, Ctrl, Shift, Win, όπως και την δραστηριότητα του σκληρού (read/write). Επιλέγετε να τα βλέπετε όλα ή κάποια από αυτά.

   
 

Ultra DefragUltra Defrag

Αυτόματο η χειροκίνητο Defrag για FAT, exFAT και NTFS. Τα extra του είναι: Defrag μόνο για το MFT, ή για ένα, ή συγκεκριμένα αρχεία. Γρήγορο Defrag μόνο για τα κατακερματισμένα αρχεία. Υπάρχει και σε portable.

   
 

USBUSBDeview

Ένα μικρό utility που σας δείχνει σε λίστα και με λεπτομέρειες, όλες τις USB συκευές που είναι ή ήταν συνδεδεμένες στο PC σας. Με ένα κλικ τις αποσυνδέετε ή τις επανασυνδέετε, τις ενεργοποιείτε και τις απενεργοποιείτε.

   
 

USB Manager

Ενεργοποιείστε ή απενεργοποιείστε USB θύρες ή συσκευές. Προστατευμένη λειτουργία με κωδικό ώστε κανείς τρίτος να μην μπορεί να την τροποιήσει.