Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Instant Messengers page 1/2

 

AdiumAdium

Για Mac OS X που συνδέεται με Google Talk, ICQ, Twitter, facebook chat, AIM, MSN, Jabber, Yahoo.  Δείτε όλη τη λίστα.

 
 

CamfrogVideoChat 

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα chat με τέλειο mix από video, audio, και text socializing, αυτό είναι το πρόγραμμά σας. All OS.

 

RSS

 

digsby

Ο νέος IM που εκθρόνισε πολούς παλιούς. Multiprotocol IM για Yahoo, AOL, MSN, Google Talk, Jabber, και ICQ. Ταυτόχρονα έχετε on-line τα mail σας (Hotmail, Gmail, Yahoo Mail, AOL/AIM Mail, IMAP, POP) με pop-up ειδοποίηση, βλέπετε MySpace ή Facebook activity feeds, ενημερώνετε twitter. All OS.

 
 

G-recorder

Ηχογραφείστε τις συνομιλίες σας μέσω Skype (εως 10' το free), εξάγετέ τις στο Gmail. 

  Telebit blog
 

G-Translator

Η γλώσσα δεν είναι πια εμπόδιο. Κάντε chat με όποιον άνθρωπο θέλετε πάνω στη γη γράφοντας ο καθένας στη δική του γλώσσα. Αυτό το πρόσθετο του Skype φροντίζει ο καθ' ένας να διαβάζει τα μηνύματα του άλλου στη δική του γλώσσα.

 
 

Gadu Gadu

Έξι εκατομμύρια Πολωνοί χρησιμοποιούν καθημερινά το εθνικό τους IRC. Αν έχετε σχέσεις με Πολωνία, και  ξέρετε Πολωνικά θα βρείτε περισσότερους Πολωνούς απ' ότι στο facebook. All OS και mobile.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Google+ Hangouts

Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σε διακίνηση mail. Γνωστή και για τις άλλες δυνατότητες messaging. Άλλαξε το Google talk σε Google hangout και σας υποχρεώνει να έχετε "φορεμένο" το Chrome για να το εγκαταστήσει. Για τις δυνατότητές του δεν υπαρχει θέμα συζήτησης. Απεριόριστοι τρόποι επικοινωνίας.

   
 

HydraIRCHydraIRC

IRC, μεταφορά αρχείων, σύνδεση σε πολλούς server ταυτόχρονα, ομάδες φίλων.

 
 

ICQICQ 

Η πρώτη εφαρμογή (1996) που καθιέρωσε ομιλία και προσωπικό αριθμό τηλεφώνου. Στα δυτικά κράτη έγινε ντεμοντέ και τις ρίχνουν αρκετή λάσπη επειδή εξαγοράσθηκε από την Ρωσική Digital Sky Technologies, ότι χρησιμοποιείται από την KGB που παρακολουθεί τις συνδιαλέξεις. Αντίθετα στα πρώην ανατολικά κράτη είναι πολύ διαδεδομένη με πληθώρα από extras και βέβαια mobile για smartphones. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία με τον λογαριασμό του facebook ή του Google+ και να έχετε ενσωματωμένη την υπηρεσία στο κοινωνικό σας δίκτυο. Παραμένει ο κύριος αντίπαλος του Skype.

   
 

IDroo

Την ώρα που μιλάτε στο Skype σχεδιάστε, ζωγραφείστε, κάνετε μάθημα στον απέναντι με μαθηματικούς τύπους, εισαγωγή εικόνων, πολλαπλών απαντήσεων και γεννικά όλων αυτών που χρειάζεται ένα interactive μάθημα. Ή δώστε στον άλλο ένα απλό σχέδιο ή μια παραγγελία.

   
 

Instantbird

Μπήκατε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιείτε όλους τους Instant Messengers και τα προσόντα του ταχυδακτυλουργού είναι πια ανεπαρκή για να μπορείτε να είστε σε επαφή με όλους τους φίλους, συνεργάτες κλπ. Κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα για να είστε συνδεδεμένοι με όλους σε όλα τα δίκτυα ταυτόχρονα. All OS.

   
 

KViRC

Πανάλαφρος portable IRC client, για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, αλλά μόνο με text. All OS.

   
 

MirandaMiranda

Πανάλαφρος IM, συμβατός με AIM, facebook, Gadu-Gadu, IAX, ICQ, IRC, MSN, Yahoo. Έχει και download για παλιές version Windows (95,98,Me) για να κάνετε ένα παλιό σας μηχάνημα κέντρο επικοινωνίας.  Πάνω από 350 addons (SMS, καιρός, αυτόματη απάντηση) για προχωρημένους. Είναι portable.

   
 

mIRCmIRC   

Το χωρίς αντίπαλο Νο 1 στους IRC clients. Εκατομμύρια άνθρωποι και χιιάδες οργανισμοί το χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με άλλους χρήστες του mIRC ή άλλων IRC clients, να μοιράζονται αρχεία, να δουλεύουν, ή για παιχνίδι.

   
 

multiskypelaincher  multiskypelauncher

Φτιάξατε στο Skype ένα λογαριασμό για την δουλειά σας, ένα για τους φίλους, ένα για την οικογένεια και πάει λέγοντας. Ανοίξτε όλους ή κάποιους από αυτούς μαζί, για να είστε online με αυτούς που θέλετε.