Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Instant Messengers page 2/2

 

NettalkNettalk

Εύκολο IRC client, με πολλές δυνατότητες. Αυτόματη συμπλήρωση εντολής/σύνταξης/nick. Pop up ειδοπιήσεις ενώ δουλεύετε σε άλλες εφαρμογές, αυτόματη αποθήκευση συνδέσεων/καναλιών. Υπάρχει και σε portable.

 
 

Oovoo 

Μόνο Video Chat. Όποιος εξειδικεύεται σε κάτι το κάνει καλύτερα. Ομαδικά video chat μέχρι 12 άτομα ταυτόχρονα, High definition quality (δεν αφορά την Ελλάδα. Χρειάζεται πάνω από 2 MBPS upload), Record And Send σε video message ή στο Youtube. Τεχνικά είναι πιό light την ώρα της λειτουργίας του από το Skype, δίνοντας ομαλότερα καρέ (video smoothing) ιδιαίτερα σε λίγο παλιότερα μηχανήματα υπερπροσφορών (μικρή ram, ασθενική CPU, χωρίς κάρτα γραφικών ) και μικρότερο φορτίο γραμμής για τα "αργά" ADSL.

 

RSS

 

pidgin

All OS IM με άπειρα plugins για συνεργασία με κάθε πρωτόκολλο επικοινωνίας, ειδοποιήσεις, ασφάλεια, profile updates, συνδέσεις λογαριασμών κλπ.

 
 

 

IRC για Linux. Μόνο text. Εχει και για Windows, και για MAC.

  Telebit blog
 

SkyHistory

Κρατείστε λεπτομερές ιστορικό όλων των κλήσεών σας για όσα χρόνια χρησιμοποείτε το Skype. ψάξτε το ταξινομημένο μόνο χρονολογικά ή κατά ομάδα επαφών, ή με φίλτρα (εισερχόμενες, εξερχόμενες), ή με βάση το όνομα, ή τον αριθμό τηλεφώνου.

 
 

 

Ήταν το Νο1 στην επικοινωνία στο κόσμο. Μετά την εξαγορά του και  την ενσωμάτωσή του στις συνομιλίες του facebook, έγινε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των επικοινωνιών στο internet. Συνεχίζει και σαν ανεξάρτητη πλατφόρμα, με άπειρες δυνατότητες, δικό σας αριθμό τηλεφώνου, teleconferencing, video conference, voice mail, προώθηση κλήσεων, SMS, αποστολή αρχείων, διαμοιρασμό οθόνης, άμεση συνομιλία με τους φίλους σας του facebook και πολλά άλλα. All OS. Αν θέλετε έχει και πάμφθηνες κλήσεις για σταθερά και κινητά. Έχει και πρόγραμμα (Skype on the go) για όλα τα κινητά.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Thrash IRC

Το πρώτο του προσόν είναι τα ομορφώτερα smileys, όπως γράφει. Πέρα από το χιούμορ του, επιτρέπει την σύνδεση σε 20 κανάλια ταυτόχρονα, αυτοματοποιημένες εντολές, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών (UTF-8), clickable links και αρκετά άλλα προσόντα.

   
 

Trillian 

Ένας ΙΜ, trilian δυνατότητες. Multiprotocol, υποστηρίζει AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, & IRC. Έχετε: audio chat, file transfers, group chats, chat rooms, buddy icons, multiple simultaneous connections στο ίδιο δίκτυο, server-side contact importing, typing notification, direct connection (AIM), proxy support, encrypted messaging (AIM/ICQ), SMS support, & privacy settings.

   
 

Ursa Spell Checker

Σε όποια γλώσσα και αν κάνετε chat, με αυτό το πρόσθετο του Skype είστε σίγουροι ότι το κείμενό σας είναι ολόσωστο. Με υπογράμμιση των ανορθόγραφων λέξεων και υποδείξεις. Με όσα λεξικά σας χρειάζονται.

   
 

Voxox

IM, ενσωματώνει Skype, υπηρεσίες προσωπικού τηλεφωνητή, έχει εκτροπή κλήσεων και αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο όταν σας καλούν από το εξωτερικό.

   
 

Xchat 

IRC client για Windows και Linux με το ίδιο περιβάλλον, για να μην ξενερώνετε όσοι χρησιμοποιείτε και τα δύο λειτουργικά συστήματα.

   
 

Yahoo messenger

Voice, webcam, file sharing, music radio, από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Κάποιες χιλιάδες plugins για να τον "φέρετε" στα μέτρα σας.

 

Yiip 

Voice social messenger για iPhone, iPod. Υποστηρίζει iOS 4.0 και μετά.