Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

e mail clients - tools

 

Affixa 

Έχετε WEB mail (Google, Yahoo κλπ). Κάθε φορά που υπάρχει σε κάποια ιστοσελίδα link για mail και κάνετε κλικ ανοίγει κάποιο άσχετο πρόγραμμα που έχουν εγκατεστημμένο τα Windows σαν mail client. Διορθώστε το πρόβλημα με το Affixa.

 
 

ClawsClaws

Φιλικό και γνώριμο interface, υποστηρίζει πρωτόκολλα POP3, APOP, IMAP, SMTP, SMTP AUTH, NNTP, LDAP. Με πολλά plugins που του προσθέτουν δυνατότητες, όπως RSS reader, Ημερολόγιο, Geolocation κα. Μόνο για Linux.

 

RSS

 

ePrompter

Καταχωρήστε 16 διαφορετικούς λογαριασμούς mail και παρακολουθείστε τα mail σας μέσα από αυτό το πρόγραμμα είτε είναι Web mail, είτε POP3.

 
 

em client 

Σουίτα επικοινωνιών θα του ταίριαζε καλύτερα. Συγχρονισμός και συμβατότητα με όλα τα γνωστά mail clients (gmail, yahoo, outlook κλπ), ασφαλής επικοινωνία (SSL/TLS), ενυπόγραφη και κρυπτογραφημένη ανταλαγή μηνυμάτων (S/MIME), έτοιμα πρωτότυπα, ημερολόγιο που συγχρονίζεται με το Google Calendar, instant messaging με MSN, Facebook chat, ICQ, Yahoo chat, συνεργασία με Skype, δυνατότητα RSS.

  Telebit blog
 

Eudora

Περιέχει το βασικό πακέτο Thunderbird με πολλά έξτρα που του δίνουν μεγάλη ευχρηστία και νέες δυνατότητες. Συμπεριλαμβάνει και τη Penelope πλήρη, για τους παλιούς γνωστούς της. Είναι all OS.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Gaia TidyMail

Απαλλαχτείτε από τους ανεπιθύμητους χαρακτήρες, στο κείμενο μέσα στο σώμα των mails (όπως τα: >) και κάντε τα copy όπου θέλετε με τρία όλα κι όλα έτοιμα κλικ ( τα έχει σε κουμπιά). Είναι portable και μπορεί να τρέξει κατ' ευθείαν με εκτέλεση αντί για αποθήκευση.

 
 

GmailAssistant

Είναι αυτό που λέει. Αν έχετε συχνή κίνηση mail ή πολλούς λογαριασμούς σας ειδοποιεί για κάθε mail που δε διαβάσατε και σας δίνει περίληψη του χωρίς να έχετε ανοιχτό το πρόγραμμα. All OS και χωρίς εγκατάσταση.

 
 

GmailDefaultMaker 

Κάνει ότι και το Affixa, αλλά μόνο για το Gmail. Το κάνει μια φορά στους browser (ο Firefox έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα) που έχετε και τέλος. Δεν καταναλώνει ούτε ένα byte μνήμης. Φτιάχνει τις ρυθμίσεις που πρέπει και δεν ξαναενοχλεί κανένα. 

   
 

Gmail Drive

Σχεδόν όλοι όσοι έχουν Gmail χρησιμοποιούν ελάχιστο χώρο από αυτόν που τους διαθέτει. Με το Gmail Drive αξιοποιείτε τον ελεύθερο χώρο που έχει το Gmail σαν έξτρα χώρο στο PC σας, σαν ένα παραπάνω σκληρό δίσκο και να έχετε διαθέσιμα τα αρχεία που αποθηκεύετε εκεί σε πολλά σημεία.

   
 

Gmail Manager  

Add-on του Firefox που διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς Gmail και ταυτόχρονα είδοποιεί για νεα μηνύματα ή mails. Πολύ πρακτικό για όσους έχουν μεγάλο όγκο αληλογραφίας και αρκετούς λογαριασμούς Gmail.  

   
 

Gmail Notifr

Σας ειδοποιεί μόλις έχετε νεο Gmail στα εισερχόμενα. Ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα που εσείς ορίζετε. Κάνει διαχείρηση πολλών λογαριασμών. Για MAC OS 10.6+ και επεξεργαστή Intel 64bit.

   
 

GmeliusGmelius

Πρόσθετο για όλους του Browsers (φυλομετρητές), που υπόσχεται Gmail χωρίς διαφημίσεις. Το παραμετροποιεί, πχ κρύβει το αναζήτηση ατόμων αν το θέλετε, βάζει δικά σας εικονίδια πλοήγησης, ομογενοποιεί την εμφάνιση των εισερχομένων, προσθέτει εικονίδια στα συνημμένα για να ξέρετε τι είναι, αποκαλύπτει την πραγματική διεύθυνση του mail και πολλές άλλες δυνατότητες που σας δίνουν ένα Gmail κουστούμι στα μέτρα σας.

   
 

i.Scribe  

e-mail client σε Outlook Express feel and style. Η διαφορές τους είναι ότι είναι πανάλαφρος, πολύ πιο γρήγορος σε όλα, all OS, Spam free με εκαπιδευόμενο antispam  φίλτρο, εισάγει/εξάγει αρχεία με άλλα mail clients, είναι προεραιτικά portable.  

   
 

Mailexterminator  

Το όνομα είναι περιγραφικότατο. Εξαφανείστε με μια κίνηση όλα τα mail σας από ένα mailbox. Είτε γιατί υπάρχει ειδική ανάγκη καταστροφής στοιχείων, είτε γιατί το είχατε καιρό αχρησιμποίητο και γέμισε SPAM.  

   
 

Mailwasher  

Δουλεύει με POP3 (Outlook, Outlook Express, Thunderbird). Πρωτού κατεβάσετε τα mail σας, ρίχνει αυτό μια ματιά και σας δείχνει τι υπάρχει για σας στο mailbox του server. Εσείς διαλέγετε αυτά που θέλετε και για τα υπόλοιπα του λέτε τι να τα κάνει (να τα βάλει σε black list ώστε τι επόμενη φορά να μην σας ρωτήσει καν, ή να τα διαγράψει, ή να τα κρατήσει γιατί δεν είναι επείγοντα κλπ). 

   
 

Outlook Social Connector  

Παρακολουθείστε τα κοινωνικά σας δίκτυα μέσα από το Outlook. Μην χάνετε επαφή από facebook, Linkedin, Live Messenger.  

   
 

OutlookStatView  

Στατιστικά για Outlook.  Πόσες φορές επικοινωνήσατε με κάθε  επαφή, εισερχόμενα, εξερχόμενα, συνολιkό μέγεθος ανά επαφή, χρονικό διάστημα κλπ.  Για κάθε έκδοση Outlook. 

   
 

PandoPando

Στείλτε 1 GB mail και όχι μονο. Είναι instant messenger (IM) και P2P software για file sharing. Επίσης έχει full-screen Internet TV και κάνει post downloadable videos σε οποιοδήποτε Site. Για Windows 7, Vista, XP, Mac OS X 10.4 ή πιο νέο. 

   
 

Pegasus

Δεν είναι για ιδιώτες. Τα χαρακτηριστικά του το κάνουν ιδανικό για εταιρείες που θέλουν αυξημένη ασφάλεια, μια και δεν χρησιμοποιεί HTML (όπως και ActiveX και JavaScript) γλώσσα του internet αλλά ενσωματωμένη δικιά του, κάνοντας αδύνατη την μετάδοση κακόβουλου λογισμικού που χρησιμοποιεί HTML. Επίσης η διακίνηση της εσωτερικής αλληλογραφίας γίνεται μέσα από το εσωτερικό δίκτυο, χωρίς χρήση του Internet. 

   
 

Popcorn  

Δεν υπάρχει ελαφρύτερος POP3/SMTP client. Είναι portable και αποθηκεύει μόνο τα username και passwords των λογαριασμών των mail σας. Έτσι όταν δεν είστε στο pc σας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα mail σας. Κάνει και για καθαριστής SPAM ή μολυσμένων mail γιατί απο default δεν κατεβάζει τα συνημμένα, ούτε "βλέπει" το περιεχόμενο κάθε mail εκτός αν του το ζητήσετε.  

   
 

QuickDelete  

Δείτε και διαγράψτε αν θέλετε ένα mail σας χωρίς να το κατεβάσετε, αλλά κατ' ευθείαν από το Server.  

   

SenderOK  

Ένα Outlook plugin για ευκολώτερη διαχείρηση του υπερφορτωμένου ταχυδρομείου σας, αλλά και με άλλες ευκολίες όπως preview φωτογραφιών στο header του mail κλπ. 

   
 

SeoMonkey 

All in one: Browser, mailer, newsgroup client, IRC chat client, HTML editing. Είναι all OS.  

   
 

Spicebird  

Mail client, RSS reader, ημερολόγιο, και instant messaging. Με πολύ εργονομικό interface (wiki style).  

   
 

Stripmail  

Απαλαχτείτε από τους χαρακτηρες ">" και "|" που περιέχουν αρκετά mail. Διαμορφώστε παραγράφους για να κάνετε το mail σας πιο ευανάγνωστο. Είναι portable που αν θέλετε τρέχει κατ' ευθείαν με εκτέλεση. 

   
 

thunderbirdThunderbird

Το πρωτοπαλίκαρο του Mozilla στα mails. Χτυπάει το Outlook Express στα ίσια. Advantage του τα πολλά πρόσθετα που έχουν φτιαχτεί από την Open Source κοινότητα που το υποστηρίζει. 

   
 

Trustedbird 

Το πρώην  milimail. Είναι το Thunderbird στα όπλα. Είχε πάρει την παλιά ονομασία γιατί είχε κατασκευαστεί για εξυπηρέτηση στρατιωτικών αναγκών. Τώρα εκπολιτισμένο και ακόμη πιό ασφαλές με πάρα πολλα security tools, encryption tools, και πρωτόκολα προτεραιότητας είναι κατάλληλο για κάθε χρήστη που θέλει κάποιο επίπεδο ασφάλειας. Είναι all OS.  

   
 

Xobni

Το Smartr  της Xobni σας δημιουργεί αυτόματα ένα βιβλίο δ/νσεων. Για Outlook, Gmail, Android, iPhone, BlackBerry. Ο Bill Gates το ονόμασε "η επόμενη γενιά του social networking". 

   
 

YPOPS  

Μετατρέψτε το Yahoo mail σας σε POP3 (Outlook Express, Outlook).  

   
 

Zimbra Desktop  

Mail client - Distributor. Μοιράστε τα mail που θέλετε  στο  internet (Facebook, Digg, Twitter.), ή κάντε διανομή σε άλλους λογαριασμούς σας (Gmail, Υahoo, Ηotmail κλπ). All OS. 

   
 

Όροι εγκυρότητας mail - Νόμιμα mail

Για να είναι αποδεκτή από το Νόμο η αποστολή mail, πρέπει να περιλαμβάνει: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή fax, ιδιότητα του χειριστή. Αν το mail προέρχεται από υπηρεσία ή Δημόσιο φορέα πρέπει να περιέχει, εκτός από τα προηγούμενα, θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδεικνύεται ότι το έχει παραλάβει κανονικά ο αποδέκτης αν υπάρχει ηλεκτρονική επιβεβαίωση. Νόμος 2672/1998, περί τοπικής αυτοδιοίκησης, άρθρο 14, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Όροι Νομιμότητας διαφημιστικών - ενημερωτικών mail

Για να είναι νόμιμα τα διαφημιστικά μηνύματα πρέπει εκτός από τους όρους εγκυρότητας, να έχουν επιπλέον την συγκατάθεση του δέκτη πριν την αποστολή και την διαδικασία διαγραφής από την λίστα αποδεκτών ακόμη και για αυτούς που είχαν αποδεχθεί την αποστολή διαφημιστικών-ενημερωτικών mails, χωρίς να να μπορεί ο πάροχος να το συναρτήσει με καμία οικονομική συμφωνία. Νόμος 3471/2006, άρθρο 5, παρ 4 και 5, άρθρο 11, παρ 2 και 3. Οι παραβάτες του Νόμου τιμωρούνται, σύμφωνα με το άρθρο 15, σε φυλάκιση μέχρι δέκα ετών και πρόστιμο μέχρι 150.000 €.