Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Media Players 1/2

 

Adobe flash player

Για να απολαμβάνετε video, graphics & animation.

 
 

Divx Player 

Ο νέος DivX player υποστηρίζει υπότιτλους και 5.1 surround. Απαραίτητος για αρχεία αυτού του format.

 

RSS

 

Quick Time Player 

Απολαύστε την κρυστάλινη εικόνα που δίνει στα video το QuickTime Player.

 
 

 

Ο Real Player έχει σημαντικό μερίδιο της "αγοράς" των Media Players με αρκετές δυνατότητες. Για μερικά site είναι απαραίτητος.

  Telebit blog
 

Οι Windows Media Players είναι οι default players με την εγκατάσταση των Windows. Για να τους κάνετε Download και να τους εγκαταστήσετε χρειάζονται genuine Windows. O Media Player 12 δεν υπάρχει χωριστά παρά μόνο ενσωματωμένος στα Windows 7.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

 

Μόνο για Windows XP. Στα Vista είναι ενσωματωμένος.

 
 

Windows Media Player 10 

Για Windows XP.

 
 

 

Για τα παλιότερα PC.

   
 

1by1

Directory player. Δεν χρειάζεται να φτιάχνετε ατέλειωτες play lists. Δώστε του καταλόγους (ή και ολόκληρο drive) που θέλετε και αυτός θα τους παίξει. Με ενσωματωμένο equalizer, παίζει mp2, mp3, ogg, wav, aac, mp4, cd και αρκετά άλλα ανάλογα με την βιβλιοθήκη των codecs που θα κατεβάσετε.

   
 

AIMP

Παίζει .CDA, .AAC, .AC3, .APE, .DTS, .FLAC, .IT, .MIDI, .MO3, .MOD, .M4A, .M4B, .MP1, .MP2, .MP3, .MPC, .MTM, .OFR, .OGG, .OPUS, .RMI, .S3M, .SPX, .TAK, .TTA, .UMX, .WAV, .WMA, .WV, .XM. Ενώ παίζει μια playlist, μπορείτε να επεξεργάζεστε μια άλλη. Multi user interface. Με πολλά skins, plugins και localization.

   
 

AllPlayerALLPlayer

Κατεβάστε video από το YouTube στο PC σας. Παίζει και προβληματικά Video με λάθος ή κατεστραμμένους υπότιτλους.

   
 

Applian FLV Player

Βασισμένος πάνω στο Flash Player και στη "μηχανή" της Macromedia. Πανάλαφρος, χωρίς να επιβαρύνει το PC κάνει και για παλιά μηχανήματα.

   
 

Ashampoo Media Player+

Υποστηρίζει κατ' ευθείαν 20 media formats. Το μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι δίνει, σε Plug-in, υποστήριξη για όποιο media format ενδιαφέρεστε και δεν υπάρχει στο βασικό πακέτο.

   
 

AVS Media Player

Χωρίς υποστήριξη άλλου Software παίζει: MPEG-4 (και DivX, Xvid, κλπ.), MPEG-1, MPEG-2, AVI, Real Media video, Quick Time, WMV (και WMV-HD), H.263, H.264, mobile video (3GP, 3GP2, MP4). Παίζει  surround αλλά και μετατρέπει στερεοφωνικά film σε surround.

   
 

 

 Ο αγαπημένος player των λινουξάδων (σε μερικά distros είναι ο default player). All OS. Ακόμα και σε αυτά που είναι default (SUSE, Ubuntu κλπ), έχει fork που τον ενημερώνει αυτόματα σε σημαντικές αναβαθμίσεις του.

   
 

Billy

Πανάλαφρος, γρήγορος, φορτώνει 1000 mp3 σε ένα δευτρόλεπτο, με ρύθμιση db, sleep timer, υποστήριξη drag & drop.

   
 

BS.player 

Παίζει όλα τα είδη των media και μπορείτε να του ορίσετε που θα φαίνονται οι υπότιτλοι, με τι γραμματοσειρά και πόσο διαφανείς να είναι. Έχει και διαγνωστικά codec στην εγκατάσταση του.

   
 

 Το Amarok μεταφερμένο σε έκδοση για Windows.  

   
 

Darwin Streaming Server

Η open source version of Apple's QuickTime Streaming Server  για Mac OS X, Linux, Windows. Από την ίδια την Apple.

   
 

desktube 

Για όσους επισκέπτονται και κάνουν χρήση συχνά του YouTube, έχουν πολλές συνδρομές, θέλουν να βλέπουν στατιστικά, σχόλια, βαθμολογίες. Κάνει και record. All OS, all devices.

   
 

FLV Player 

Παίζει: FLV, AVI, DIVX, XVID, MP4, MPG, WMV, ASF, MPEG, M4V, MKV, DVR-MS, HDMOV, M2TS, M2T, MKA, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GP2, MOV, QT, RM, RAM, RMVB, video files.

   
 

 

Audio player. Έχει πολλά δικά του addons για να τον προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, όπως codecs, decoders, equalizer split ή να παίζει χωρίς αποσυμπίεση 7z αρχεία και πολλά άλλα. Τα components εδώ.

   
 

 

Video player, με όλα τα απαραίτητα control. Υποστηρίζει σε Video: flv, mp4, mov, mpg, ts, avi, divx, asx, wmv, m4v, dat, ifo, vob, 3gp/3gp2, rm/rmvb, mkv, ogm. Υπάρχει υποστήριξη επιπλέον formats με εξωτερικά codecs. Audio: mp3, .m4a, .aac, .ogg. Υπότιτλοι: .smi, .srt, .rt, .sub (με IDX). Playlists: .asx, .pls. Ενσωματομένα Codecs: OGG, XVID, DIV1, DIV2, DIV3, DIV4, DIV5, DIV6, DIVX, DX50, MP41, MP42, MP43, H263, AP41, MPG4, MP4S, M4S2, MP4V, BLZO, MJPG, RMP4, DXGM, and H264. Εκτός των άλλων παίζει και αρχεία μισοκατεστραμμένα ή ατελή.

   
 

iTunesiTunes

Για να οργανώσετε και τα media του iPod σας.

 

 Σελίδα  

  1 2