Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2 3   

Multimedia Page 1/3

 

Adapter

Video converter. Μετατρέπει .flv, .mp4, .avi, .mov από το ένα format στο άλλο, με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο. Πολύ εύκολα αν διαλέξετε τις preset ρυθμήσεις που έχει για κάθε μετατροπή, ή αν θέλετε δική σας παραμετροποίηση, τότε θα πρέπει να ορίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει και για Mac.

 

Anvil Studio

Γράψτε, συνθέστε μουσική από MIDI, μουσικά όργανα ή γράψτε νότες, φτιάξτε Loops, δείτε και διορθώστε τις κυματομορφές, κάντε mix εγγραφές.

 

RSS

 

Any Video ConverterAny Video Converter

Μετατροπέας Video από το ένα format σε άλλο με φιλικό interface και άριστη ποιότητα του τελικού Video.

 
 

Ardour 

Για MAC OS X και LINUX. Κονσόλα για μίξη, εγγραφή και editing, με έναν από τους πιο πλούσιους πίνακες ελέγχου οργάνων, καναλιών. Υποστηρίζει όλες τις standard μορφές αρχείων. Το MAC OS X έχει κάποιους περιοριsμούς στο free. Στη σελίδα που θα οδηγηθείτε μη ξεχάσετε να επιλέξετε 00.00$ για να κάνετε download τις free versions.

  Telebit blog
 

Ashampoo Clipfinder

Βρείτε τα Video clips που σας αρέσουν στα YouTube, VideU, και MyVideo, ClipFish, Google Video, sevenload, Dailymotion και πολλά άλλα. Κατεβάστε τα αμμέσως, μετά τη μουσική και φωτογραφίες. Όλα με ένα click.

 
 

Audacity 

Ο καλύτερος επεξεργαστής ήχου open source για κάθε λειτουργικό σύστημα με πλήρη εγχειρίδια χρήσης και στα Ελληνικά. Για απαιτητικούς υπάρχουν τα προϊόντα της Xilisoft στο Tele-Store (στα Multimedia). All OS.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Audials 

Παρακολουθείστε όποιον ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό υπάρχει στο Internet, από την μεγαλύτερη βάση δεδομένων (πάνω από 60.000 σταθμοί). Με κριτήρια αναζήτησης και blacklist. Γράψτε στο PC σας όποια εκπομπή ή τραγούδι θέλετε (μόνο ήχο). Κατεβάστε από το  Youtube την ταινία που θέλετε στην ποιότητα που θέλετε.

   
 

AOA Audio ExtractorAudio Extractor

Πάρτε μόνο τον ήχο από AVI, MPEG, MPG, FLV (Flash Video), DAT, WMV, MOV, MP4, 3GP αρχεία video και αποθηλέψτε τα σε MP3, WAV και AC3 formats.

   
 

AvidemuxAvidemux

Ένα Video Editing εργαλείο για τα βασικά. Υποστηρίζει AVI, DVD compatible MPEG files, MP4 και ASF αρχεία χρησιμοποιώντας αρκετά codecs. All OS.

   
 

BPMinus

Για τον μουσικό είναι το εργαλείο για να μάθει το νέο του ρεπερτόριο. Αλλάζει το Tempo και το Pitch ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά Format, τα πιο συνηθισμένα στη βασική εγκατάσταση, τα λιγότερο διαδεμένα με Add-ons.

   
 

ByteScout 

Μετατρέψτε μια παρουσίαση του PowerPoint σε ταινία flash (SWF), για να την έχετε τοπικά στο PC, ή για να την αναρτήσετε στο Internet. Δεν χάνει κανένα χαρακτηρηστικό, και ελέγχεται με το πληκτρολόγιο όπως στο PPT αρχείο.

   
 

 

Καταγράφει σε video ότι συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή σας και σε audio ότι ακούγεται από τα ηχεία σας. Τα σώζει αρχικά σε AVI και, αν είστε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, τα μετατρέπει σε SWF (flash).

   
 

CD to MP3 CONVERTER

Είναι και: CD ripper, Mp3 converter, cda to mp3 converter, Wav to Mp3, Mp3 to Wav, Ogg  και WMA converter, κάνει εγγραφή από μικρόφωνο και σώζει σε Wav ή Mp3, παίρνει πληροφορίες για το CD από CDDB server.

   
 

Chronolapse

Η βασική του ιδιότητα είναι να φτιάχνει time-lapses από μια σειρά φωτογραφιών, video ή web camera. Επιπλέον δημιουργεί stop motions, βάζει τίτλους ακίνητους ή με anotation σε εικόνες ή video (Δεν είναι τιτλέζα. Αν θέλετε κάτι τέτοιο χρησιμοποιείστε το WinX DVD Author ), κάνει resize, PiP, ή δημιουργεί video από μια σειρά φωτογραφιών.

   
 

CineGobs Keyer

Κeyer λέγεται η τεχνική διαχωρισμού του foreground από το background. Με το CineGobs μπορείτε να χρησμοποιήσετε έξι διαφορετικές μεθόδους για να το πετύχετε σε video ή εικόνες.

   
 

Duplicate Music Files Finder

Αν η συλλογή σας με τα τραγούδια έχει ξεχειλώσει και δεν μπορείτε να βρείτε ποια τα έχετε δύο και τρεις φορές, είναι  δουλεία αυτού του freeware. Ακόμα κι αν είναι αποθηκευμένα με διαφορετικό όνομα σε διαφορετικούς καταλόγους.

   
 

DVD Cutter

Κόψτε και κρατείστε τις σκηνές που εσείς θέλετε από οποιοδήποτε DVD.

   
 

DVDx

Με το DVDx μετατρέπετε DVD σε VCD2.0 ή SCVD1.0 ή DiVX / Xvid (AVI) ή Windows Media (WMV). Για παραπάνω υπάρχουν και τα προιόντα μας στο Tele-Store.