Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2 3   

 Multimedia Page 2/3

 

FlicFlac Audio converter

Μετατροπή WAV, FLAC, MP3, OGG και APE, από το έννα format στο άλλο. Portable και πανάλαφρο.

 
 

FLV Converter 

Κατεβάστε ταινίες από YouTube, DailyMotion, Google Video, Yahoo Videos, Veoh, MetaCafe και μετατρέψτε τις σε Avi, Ipod, Iphone, 3GP ή Psp format. Μετατρέψτε τα video που έχετε (όποιο format) σε FLV.

 

RSS

 

FormatFactory

Ένας converter από και σε MP4, 3GP, MPG, AVI, WMV, FLV, SWF video & audio formats. Επισκευάζει κατεστραμμένα αρχεία ήχου και video, μειώνει το μέγεθος των multimedia αρχείων.

 
 

FreemakeAudioFreemake Audio Converter

Μετατρέπει από και προς τα παρακάτω format: MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG.

  Telebit blog
 

Freemake Video ConverterFreemake Video Converter

Μετατρέπει πολλά video formats (πάνω από 200), σε κάποιο από τα δημοφιλή AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP. Ταυτόχρονα έχει ένα στοιχειώδη editor. Ένα από τα πολύ βασικά του προσόντα είναι ότι μπορεί από ταινίες online (πχ Youtube) να δημιουργήσει MP3.

 

 

Εξάγει CD σε MP3, WAV, WMA, FLAC and OGG Vorbis. Ενσωματωμένη γεννήτρια playlists M3U, PLS, B4S, HTML, CSV.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Free Screen Recorder

Με Screen capture ολόκληρης ή μέρους της οθόνης, εισαγωγή ήχου από κάθε πηγή, είναι ιδανικό για δημιουργία μαθημάτων, ή παρουσιάσεων σε video. Έχει ειδικό effect για τις κινήσεις και τα κλικ του ποντικιού, όπως και σχεδιαστικό εργαλείο για να υπογραμμίσετε, να βάλετε σε κυκλάκι κλπ αυτά που θέλετε.

   
 

Free YouTube Downloader

Κατεβάστε τις αγαπημένες σας ταινίες από το YouTube σώστε τις σε format AVI, WMV, MOV, MP3, MP4, σε όποια ποιότητα θέλετε (έχει και high definition). Προσοχή στην εγκατάσταση να ξεκλικάρετε ότι δεν θέλετε. Κάτι search toolbars, προγράμματα συνεργατών κλπ.

   
 

Galleon TiVoGalleon TiVo

Για να μην έχετε τα προβλήματα συμβατότητας του TiVo με τα Windows Vista και βέβαια για να μη δώσετε του κόσμου τα λεφτά για ένα TiVo. Και για

   
 

GSpot

Εντοπίζει πια codecs χρειάζονται σε ένα AVI, MPG, MPEG, MOV, WMA, WMV, ASF ή OGG/OGM αρχείο, όπως και αν τα έχετε εγκατεστημένα ή όχι. Αναφέρει αν ένα αρχείο είναι ελλιπές ή κατεστραμμένο και πόσα byte του λείπονται και πολλά άλλα.

   
 

Hamster Video ConverterHamster Video Converter

Ο πιο απλός μετατροπέας video. Ρίξτε με drag and drop στο πρόγραμμα όποιο video σε ότι format και μετατρέψτε το σε: 3GP, MP3, MP4, AVI, MPG, WMV, MPEG, FLV, HD, DVD, M2TS και άλλες μορφές.

   
 

HandBrake

All OS DVD σε MPEG-4 converter. Θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα για μετατροπή σε iPhone/iPod, δεν υποστηρίζει flash.

   
 

Jaangle 

Ένας πολυτάλαντος media player (Audio, Video, Equalizer, Crossfading κλπ), Album organizer, information downloader, πολύγλωσσος, με διάφορα skins και πολύ ελαφρύς. Έχει download και για MAC OS X.

   
 

JahshakaJahshaka

Για σύνθεση και video editing. Χρησιμοποιεί το OpenGL και Open ML του συστήματός σας για video rendering. δημιουργεί effects σε real time. Ζωγραφίζετε και σχεδιάζετε σε κινούμενο video.

   
 

jellycam 

Δημιουργείστε stop motion videos με μια camera, ή με μια συλλογή φωτογραφιών. 

   
 

KdenliveKdenlive.

Open Source video editor για GNU/Linux, FreeBSD, Mac OS X. Για Windows έχει μόνο Live CD Demo.

   
 

Lame encoder (lame_enc.dll)

Βοηθτικό utility που χρειάζονται πολλά προγράμματα (πχ Audacity) για να συμπιέσουν άλλα format σε mp3. Και η 64bit version του.

   
 

MediaMonkey 

Audio Library Manager πρώτα απ' όλα. Επίσης κάνει εγγραφές CD στο δίσκο σας αλλάζοντας τους format, κάνει synchronize με iPhones, iPods, και τα περισσότερα  MP3 κινητά ή συσκευές ήχου. Έχει και άλλα προσόντα δείτε τα.

   
 

Monkey's Audio

Πολές μαϊμούδες μαζεύτηκαν στη γειτονιά. Τέλος πάντων. Είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα για συμπίεση αρχείων ήχου,  αλλά και player και ripper. Δίνει έμφαση στη ποιότητα, τονίζοντας ότι αντιγράφει bit for bit τη μουσική σας σε αντίθεση με τα αντίπαλα format.

   
 

Movie Maker Movie Maker

Το πρόγραμμα επεξεργασίας Video της Microsoft για όλες τις εκδόσεις των Windows.

   
 

MP3 Cutter

Θέλετε να κόψετε από κάποιο τραγούδι ένα συγκεκριμμένο κομάτι (για να το χρησιμοποιήσετε πχ για rigtone). Τότε αυτό το πρόγραμμα είναι το ιδανικότερο για αυτή τη δουλειά.

   
 

MP3 OwnerGuard

Αν θελήσουν να πάρουν από το pc σας τα MP3 αρχεία σας που προφυλάξατε με αυτό το πρόγραμμα  το μόνο που θα δουν ή μάλλον θα ακούσουν  θα είναι το μύνημα σφάλματος των Windows.

   
 

Mp3Tag

Για να μην έχουν τα τραγούδια σας τίτλους 01 02 03 κλπ βάλτε αυτό το πρόγραμμα να ψάξει και να σας βρεί από τα Metadata των τραγουδιών σας τους πραγματικούς τίτλους τους. Υποστηρίζει και Ελληνικούς τίτλους. Έχει Download και για Mac OS X.

   
 

MP3 Toolkit

Ελβετικός σουγιάς (πανεύκολος, διαλέγετε σε πιο κουμπί θα κάνετε κλικ), για τα MP3. Μετατρέπει άλλα audio formats σε MP3, κόβει ή συγχωνεύει MP3. Κάνει record από το μικρόφωνο σε MP3. Δημιουργεί ringtones για το κινητό σας. Υποστηρίζει high quality audio.

   
 

MP3 WMA CONVERTER

Αν ήταν πλήρης ο τίτλος δεν θα τέλειωνε ποτέ. Απλά μετατρέψτε οποιοδήποτε format ήχου σε οποιοδήποτε άλλο.

   
 

musetips

Μετατρέψτε το καλύτερο κομμάτι από το αγαπημένο σας τραγούδι σε ringtone για το κινητό σας.