Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

  1 2 3  

   Mobile Downloads 2/3    

   Προγράμματα για κινητά 2/3    

 

HelloText 

Κρατείστε επαφή στα Social Networks όπου και αν είστε. Χωρίς να δεσμεύετε χώρο ακόμη και όταν ζωγραφίζετε, γίνονται όλα στο server του hellotxt. Για iPhone, iPad και Android.

 
 

HipGeo

Καταγρέψτε (με video, φωτογραφίες, σχόλια) την εκδρομή, το ταξίδι σας αποτυπώστε την στο Google Maps, μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με τους φίλους σας στο facebook. Κάντε post όποια στιγμή θέλετε ακόμη και αν δεν υπαρχει σήμα κινητού Wi-Fi ή κάποια άλλη σύνδεση. Μόλις υπάρξει  κάποιου είδους επικοινωνία θα το ανεβάσει το πρόγραμμα μόνο του. Για Android 2.2+, ή iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad Wi-Fi + 3G, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad Wi-Fi + 4G, iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation) and iPad mini Wi-Fi + Cellular, με iOS 5.1+.

 

RSS

 

ICQ

Το πρώτο, που είχε εμφανιστεί, free Internet phone ανανεωμένο εκσυγχρονισμένο απλό και φιλικό όπως πάντα. Υποστηρίζει iPhone, Android, Windows Mobile, Java, Mobile Web Chat.

 
 

 

Ο πιο διαδεμόμενος messenger στα κινητά. Συνδεθείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και δίκτυα ανταλλαγής μηνυμάτων ταυτόχρονα. Για: iPhone, iPod touch, iPad. Με iOS 4.3+, Android, BlackBerry, WindowsPhone.

  Telebit blog
 

imo

Instant messenger για προχώ. Φτιάξτε ομάδες από κάθε γνωστό σας, σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ή messenger που έχετε και ανταλάξτε μηνύματα (κείμενο ή σύντομα φωνητικά), με δυο μόνο κλικ. Για Android, iPhone, iPad.

 
 

Instagram

Μοιραστείτε με τον πιο εύχρηστο τρόπο τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά δίκτυα, διαλέγοντας από κάποιο έτοιμο look & feel.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

iPhone Tracker

Αρνείται ή όχι η Apple ότι παρακολουθεί τα iPhones, εκεί που φτάσαμε έχει λίγη έως καθόλου σημασία. Εκμεταλλευτείτε το αρχείο που δημιουργείται από το iPhone και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Δείτε σε χάρτη του OpenStreetMap τις μετακινήσεις σας, για το χρονικό διάστημα που θα του ορίσετε εσείς. Αποθηκέψτε, μοιραστείτε, δημοσιεύστε, κρατείστε τις για προσωπικό ή επαγγελματικό αρχείο.

   
 

issuu

Εκδότες,   ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μαζί με τους αναγνώστες τους  στο ίδιο site που δίνει στον καθένα την ευκαιρία να εκδόσει αυτό που έχει στο μυαλό του και να ξέρει σίγουρα πόσους αναγνώστες έχει.

   
 

JuicedefJuiceDefender

Κάνει οικονομία στην μπαταρία του Android. Δείχνει γραφικά την χρήση του και υπολογίζει τον εναπομένοντα χρόνο. Έχει preset profiles, ή customize, ανάλογα με την version του κινητού.

   
 

KakaoTalk

Chat με όλους τους φίλους, όπου και αν είναι  δωρεάν. Για Android, iPhone, BlackBerry.

   
 

KeyPass Password SafeKeyPass Password Safe

Η γνωστή και δημοφιλής desktop εφαρμογή, έχει κυκλοφορήσει σε mobile για Android, με άμεση αποδοχή και αναγνώριση. Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 εγκαταστάσεις σε mobile. Κρατείστε όλους τους κωδικούς, τα pin, τα user name & passwords σας, σε αυτό το πρόγραμμα απόλυτα προστατευμένα, μα με τι άλλο, με ένα κωδικό

   
 

Live ReporterLive Reporter

Συμβαίνει κάτι μπροστά στα μάτια σας που πρέπει να το μάθει ο κόσμος. Δώστε το με live video σε όλο το κόσμο, εκείνη τη στιγμή. Για Android 2.2 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

 
 

Look Mobile on Net 

Για κάποιο λόγο ξεχάσατε το κινητό σας στο γραφείο ή στο σπίτι. Μην σας πιάνει Nomophobia. Δείτε τις επαφές σας, τα μηνύματα και τις κλήσεις που πήρατε μέσω internet. Προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για Android 2.2+.

   
 

Lookout

Antivirus και firewall για Android, Blackberry και Windows Mobile.

   
 

MX Player

Κοντεύοντας τα εκατό εκατομμύρια εγκαταστάσεις είναι ο αδιαμφισβήτητος Video Player για Android (2.1+). Έχει και παλιότερες versions, πάρα πολλά codec και  hardware acceleration.

   
 

My Phone

Από τη Microsoft και στα Ελληνικά. Ανταλάξτε δεδομένα με τον υπολογιστή σας ή με social networks, εντοπίστε το χαμένο σας τηλέφωνο, πάρτε backup στο WEB μέχρι 200ΜΒ και πολλά άλλα. Για Windows Mobile 6+.

   
 

My Toodle

Είναι η Webware εφαρμογή Toodledo για Android (2.2+). Δημιουργείστε λίστες todo, ορίστε προτεραιότητες (έχει και hotlist), προγραμματίστε, βάλτε alarms, συνεργαστείτε με άλλους.

   
 

Opera Mini & Mobile

Η πιο σοβαρή προσπάθεια υποστήριξης κινητών (χιλιάδες μοντέλα) από τους γνωστούς browsers και στα Ελληνικά.

   
 

PalmMSN

Για Mobile/Palm OS 3.x και έχετε το MSN και τους φιλους σας παντού.

   
 

Panorama

Ο πιο εύκολος τρόπος για πανοραμικές φωτογραφίες. Ανοίγετε τη εφαρμογή και πατάτε capture. Στρίβετε αργά και σταθερά την κάμερα από αριστερά προς τα δεξιά. Όταν τελειώσετε θα έχει φτιάξει μόνο του μια πανοραμική φωτογραφία. Για Android 1.6 και μετά.

   
 

Pho.to 

Ατέλειωτα effects για μετατροπές σε Avatar, Cartoons, για διασκέδαση, αλλά και τα βασικά εργαλεία διόρθωσης. Αν θέλετε χώρο για Album ή Slideshows τότε πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό,  είναι δωρεάν. Για Android, iPhone.

   
 

Photobacket 

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, δημιουργείστε Albums, Slideshows, πάρτε Snapshots με την κάμερά σας. Διαλέξτε στύλ, επεξεργαστείτε, διορθώστε τις, προσθέστε effects. Μοιράστε τις σε κοινωνικά δίκτυα, αποκτήστε την δικιά σας ιστοσελίδα. Για Android και iPhone.

   
 

PhotocalPhotocal

Ταξινομείστε τις φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία. Μπορείτε να δείτε σε χάρτη την τοποθεσία στην οποία έγινε η λήψη. Για Android και iPhone.

   
 

Pixlr 

Παρ' όλο που είναι χωρίς εγγραφή έχει πάρα πολλές δυνατότητες για Web editor. Επιπλέον έχει το Express για κάποιες γρήγορες διορθώσεις, το o-matic με έτοιμα effects. Για Android, iPhone. Από την Autodesk. 

   
 

prey

Το κινητό σας  μπορεί να το κλέψουν. Με αυτό το πρόγραμμα εγκατεστημένο, μέσω internet ή με SMS ενεργοποιείται η καταγραφή θέσης. Μπορείται να πάρετε φωτογραφία από αυτόν που το πήρε, να σβήσετε τα αρχεία σας, να εμφανίσετε μήνυμα στην οθόνη κλπ.