Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

  1 2 3  

    Mobile Downloads 3/3

    Προγράμματα για κινητά 3/3

 

Skyfire 

Αν θελετε για το κινητό σας ένα Web Browser όπως ακριβώς είναι στο pc σας, με πλήρη υποστήριξη Flash, Silverlight, Ajax, QuickTime, PDF και όλων των άλλων που χρειάνται για να βλέπετε και να ακούτε σωστά ένα site, τότε βρήκατε το σωστό πρόγραμμα.  

 
 

SKYPE 

Δεν χρειάζεται συστάσεις το Νο 1 στις δωρεάν (από Skype σε Skype) ή πολύ φτηνές κλήσεις (προς άλλες συνδέσεις). Δείτε πρώτα τις συμβατές συσκευές.

 

RSS

 

Smart Compass

Πυξίδα. Προσοχή, εξαρτάται από την κατάσταση των μαγνητικών αισθητήρων του κινητού σας.  Έχει ενσωματωμένο ανιχνευτή μετάλλων για εξακρίβωση της κατάστασής τους. Για Android 2.0 και μετά, με πάνω από πέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Υπάρχει κάτι σχετικά αντίστοιχο και για iPhone/iPad (με iOS 4.3 και μετά).

 
 

Smart Measure

Μετρείστε, μήκη, αποστάσεις, ύψη και πλάτη με την κάμερα του Android (2.0 και μετά). Με καλιμπράρισμα για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εγγύηση οι πάνω από δεκα εκατομύρια εγκαταστάσεις του.

  Telebit blog
 

Squawk

Μόλις ξεκλειδώνετε το Android σας, πετάγονται υπενθυμήσεις, από μια λίστα todo που ένημερώνετε εσείς.

 
 

StanzaStanza

Σπαρτιάτικος σε εμφάνιση e-book reader. Για iPhone, iPod Touch, και iPad.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

tappin 

Μοιραστείτε, ή έχετε όποια αρχεία θέλετε από το PC, το tablet, iPod, iPad, Android, σας, χωρίς να τα ανεβάσετε στο internet, χωρίς κάποιο όριο σε χωρητικότητες, χρονικό, αριθμό χρηστών, social network. Αρκεί να είναι ανοικτή η συσκευή που θέλετε να μοιράσετε τα αχεία που εσείς επιλέξατε.

   
 

TiklTiKL

Κάντε το κινητό σας walkie talkie. Απευθείας συνομιλία με κάποιον άλλο που έχει εγκαταστήσει το ίδιο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας την data connection του και όχι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για Android, iPhone/iPad/iPod Touch.

   
 

TinyVox

Μαγνητοφωνήστε τις φωνητικές σημειώσεις σας σε εικονικές κασσέτες και μοιράστε τις αμέσως. Για Android και iPhone.

   
 

Together

Για απλές διοργανώσεις meetings σε events. Ο κάθε προσκεκλημένος ξέρει την θέση του, τα multimedia του event σώζονται σε real time για να είναι διαθέσιμα στο τέλος, που θα χρειαστεί η παρουσίαση ή το "ανέβασμα" του event στο internet. Είναι μόνο για iOS 4.1+ (iPhone, iPad, & iPod touch).

   
 

TouchLockPro

Πανάλαφρο και πανέξυπνο για Windows mobile. Κλειδώστε και ξεκλειδώστε ότι και όπως θέλετε στο κινητό σας. Δείτε και το σχετικό video. Θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από 10 σελίδες με οδηγίες.

   
 

Tuner

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική από τα video clip του Youtube, χωρίς το video. Φτιάξτε βιβλιοθήκες χωρίς περιορισμούς. Κατάλληλο για  iPhone, iPad, & iPod touch, με iOS 7.0+.

   
 

TweetDeck 

Το καλύτερο dashboard για να κάνετε Tweet. Από το PC σας, το iPhone, ή το Android σας.

   
 

UC Browser

Ο καλύτερος με διαφορά Browser για smart mobile, ή tablet.

   
 

ViBe

Αισθανθείτε ποιος σας καλεί. Διαφορετική δόνηση για κάθε έναν που έχετε στις επαφές σας. Για Android 2.1 +.

   
 

Viber 

Δωρεάν διεθνείς κλήσεις και SMS σε όλα τα μέλη της κοινότητας Viber. Για iPhone και Android.

   
 

Vimessa 

Στείλτε δωρεάν μηνύματα στους φίλους σας, σε όλο το κόσμο, ακόμα και αν δεν έχουν iPhone ή iPad. Κατάληλο για iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation) και iPad Wi-Fi + 4G.Απαιτεί iOS 4.0 ή μεγαλύτερο.

   
 

VoipRaider 

Δωρεάν κλήσεις για πολές χώρες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) προς σταθερά και κινητά. Κατάληλο για PC, iPhone, Android, και Nokia/Symbian.

   
 

voxer Voxer

Μετατρέπει το iPhone, iPod touch, & iPad (μει iOS 5.0+), Android, ή μια συσκευή με Windows Phone, σε Walkie Talkie για live συνομιλία, μηνύματα, κείμενα, φωτογραφίες. Συνομιλίες ένας προς έναν ή ομαδικές.

   
 

Voxox

IM, ενσωματώνει Skype, υπηρεσίες προσωπικού τηλεφωνητή, έχει εκτροπή κλήσεων και αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο όταν σας καλούν από το εξωτερικό.

   
 

Wake N Shake

Ξυπνητήρι. Για να είστε σίγουρη/ος ότι θα ξυπνήσετε πρέπει να το κουνήσετε δυνατά για να σταματήσει να χτυπάει. Με ρυθμιζόμενη ένταση και διάρκεια κουνήματος. Για iPhone.

   
 

WhatsAppWhatsApp

Ανταλλάξτε μηνύματα, μέσω 3G ή WiFi. Κατάλληλο για όλα τα Smart phones. Καταργείστε τα SMS. Η καλύτερη εφαρμογή για κινητά.

   
 

Wifi Syncr 

Συγχρονίστε το Android σας με το PC σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε στο PC. 

   

Windows Mobile 6.1 για Windows Vista

Ο πλήρης συγχρονισμός και διαχείρηση για συσκευές που έχουν Windows Mobile 2003 και μεταγενέστερο. Πρέπει να έχετε αυθεντικά Vista.

   
 

YouTube 

Το γνωστό You Tube και σε mobile. 

   
 

Zello 

Πολύ απλή εφαρμογή walckie talkie με PTT(Push To Talk). Κατάληλη για Android, iPhone, BlackBerry, και PC.