Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

  Σελίδα   1 2

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

 Networking - Δίκτυα 1/2

 

Active Directory Reports

Πολλές φορές τα Microsoft Tools δεν μας δίδουν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τη συγκεκριμένη δουλειά. Για μια εποπτική εικόνα με όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για μεγάλα συστήματα αυτό είναι το πιο κατάλληλο.

 
 

Active Wall Traffic Monitor

Μετρείστε non-stop το network traffic του δικτύου σας με όποια μονάδα μέτρησης θέλετε και για όποια πρωτόκολα θέλετε. Όλες μαζί τις συσκεύες ή χωρισμένες σε ομάδες. Προστατέυεται η πρόσβασή του με κωδικό.

 

RSS

 

AdapterWatch

Δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για την κάρτα δικτύου σας αλλά και όλα τα στατιστικά που την αφορούν. Είναι και portable.

 
 

Advanced IP address calculator

Για μηχανικούς δικτύων. Προσδιορίζετε άμμεσα τα υποδίκτυα που προκύπτουν και δυαδικά και δεκαεξαδικά, φυσικά και στο δεκαδικό σύστημα.

  Telebit blog
 

Advanced IP Scanner

Lan scanner για Windows. Δίνει διάφορες πληροφορίες για τους υπολογιστές ενός τοπικού δικτύου σε δευτερόλεπτα.

 
 

Bandwindth Monitor

Εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για την μέτρηση download & upload σε γράφημα. Με δυνατότητα καθορισμού του χρόνου έναρξης της μέτρησης και σώσιμο σε text.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

BitMeter II

Δίνει σε online γράφημα την ταχύτητα σας στο internet, download & upload, κρατάει στατιστικά, έχει και ένα εύχρηστο calculator για να βρείτε πόσο θα κρατήσει ένα download ή πόσα δεδομένα θα μεταφέρετε σε συγκεκριμμένο χρόνο.

   
 

BluetoothView

Βλέπει όλες τις συσκευές που είναι γύρω σας και σας δίνει: το όνομα της συσκευής, τη διεύθυνσή της, τον τύπο της συσκευής (major & minor), την ώρα που ανιχνεύτηκε πρώτη φορά. Σας ειδοποιεί κάθε φορά που ανιχνεύει μια καινούρια, με εικόνα ή ήχο. Είναι και portable.

   
 

Cisco Snmp Tool

Cisco Configuration Management Application. Χαρτογραφείστε το δίκτυο (LAN & WAN) και βάλτε το να δουλέψει πριν το κατασκέυάσετε. Αρκεί να θυμάστε να αυξάνετε τις τιμές timeout, & retry.

   
 

Conectify 

Κάντε το παλιό σας laptop με Windows XP hot spot για την παρέα σας, ή για τις άλλες συσκευές σας.

   
 

DNS Benchmark

Αν θέλετε η σύνδεσή σας στο Internet να είναι γρηγορώτερη για κάποιες διευθύνσεις και δεν σας ενδιαφέρει πολύ πως θα συμπεριφέρεται στις υπόλοιπες δ/νσεις του web, χρησιμοποιείστε αυτό το εργαλείο για να δείτε ποιοί servers σας δίνουν την καλύτερη ταχύτητα εκεί που θέλετε.

   
 

DNS Cache for Win XP/2K

Διορθώνει το πρόβλημα των καταχωρήσεων αποτυχημένων DNS entries που καταχωρούν τα windows στη cache τους. Αν μετανιώσατε και θέλετε οι αποτυχημένες προσπάθειές σας να καταχωρούνται στην cache πάρτε και το αντίδοτο.

   
 

Dns Jumper

Αλλάζει με ένα κλικ τους DNS Servers με τους οποίους προσπελαύνετε το internet. Σας βοηθάει να φτάσετε μπλοκαριμσμένα, από άλλους,  site. Αυξάνει την ασφάλεια περιήγησής σας μέσα από ασφαλή DNS Servers. Είναι portable δεν κάνει εγκατάσταση.

   
 

Drive Manager

Βλέπετε σε λίστα όλα τα drive (τοπικά, δικτύου CD, DVD, removable) και την S.M.A.R.T. κατάστασή τους, με αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα.

   
 

eToolz

Nslookup, ping, traceroute, hostnames, mail-check, Google pagerank, σε GUI. Αποθηκεύει ότι βρήκε και την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε είναι έτοιμα για χρήση.

   
 

Hey, Joe!

Συνομιλήστε ή στείλτε μήνυμα σε κάποιο PC, στο τοπικό σας δίκτυο ή intranet, με αυτό το μικρό utility που δεν κάνει καν εγκατάσταση και έχει πολύ μικρό memory footprint και traffic load.

   
 

HTTrack

Κατεβάστε  όποιο site υπάρχει στο internet,  ολόκληρο, στον υπολογιστή σας. Και με όποια παραμετροποίηση θέλετε: εικόνες (και ποιές), links κλπ. Ή κατεβάστε μόνο μια σελίδα, ή κατάλογο με τους υποκαταλόγους που θέλετε.

   
 

IpNETInfo

Βρείτε τα στοιχεία του χρήστη μιας IP address. Οι πληροφορίες αντλούνται από ARIN, ή εναλλακτικά από RIPE, APNIC, LACNIC ή AfriNIC.

   
 

IP Scanner

Πάρα πολλύ γρήγορος IP scanner που δίνει επίσης πληροφορίες για NetBIOS: host name, workgroup, currently logged user και MAC address. Τρέχει και κατ' ευθείαν με εκτέλεση.

   
 

IP Switcher

Αλλάζει τις ρυθμίσεις του δικτύου στον υπολογιστή σας με ένα κλικ. Αν δουλεύετε σε δυο τρία διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας που απαιτούν διαφορετικά Workgroup, DNS, WINS, proxy κλπ δημιουργείτε ένα προφίλ για το κάθε ένα μια φορά και με ένα κλικ το επιλέγετε.

 

Σελίδα

1 2