Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

  Σελίδα   1 2

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

 Networking - Δίκτυα 2/2

 

 

Lan search engine. Κάνει και download. Multitasking με parallel seach και download.

 
 

LAN Monitor

Παρακολουθήστε: Adapters, Phonebook Entries, Connections, Traffic, στατιστικά για IP-TCP-UDP-ICMP. Copy στο clipboard και αποθήκευση.

 

RSS

 

LAN Speed Test

Μετρείστε την πραγματική ταχύτητα ενός τοπικού δικτύου για κάθε μηχάνημά του.

 
 

Link Checker

Ελέγχει τα αγαπημένα (Favorites) toy Internet Explorer για σπασμένα links. Θέλει .net 1.1 τουλάχιστον. Είναι και portable.

  Telebit blog
 

Mac Address Changer

Αλλάξτε με ένα κλικ την MAC Address της κάρτας δικτύου σας. Αποφεύγετε έτσι αποκλεισμούς, διατηρείτε την ανωνυμία σας κλπ. Με ένα κλικ πάλι επαναφέρετε την original MAC Address.

 
 

NetSetMan

Είναι παιχνίδι με τα νέα λειτουργικά συστήματα το να αλλάζετε δίκτυα. Αν όμως γίνεται πολύ συχνά και μερικά θέλουν ειδικές ρυθίσεις κουράζει ή και γίνεται άλυτο πρόβλημα. 5 preset ρυθμίσεις δικτύου, ενσύρματου ή ασύρματου, με ρυθμίσεις εκτυπωτών, παραμετροποίηση browser και mail.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

NetSpeedMonitor

Δείτε την ταχύτητα του Download ή Upload στο PC σας, εκείνη τη στιγμή, ή για την ημέρα, το μήνα, το χρόνο κλπ. Δείτε που συνδέθηκε και που προσπάθησε ποιο πρόγραμμα, με ποιά κάρτα δικτύου.

   
 

Network activity indicator

Αν στα Vista και στα 7 σας έλειψαν τα εικονίδια που υπήρχαν στα XP και αναβόσβηναν όταν υπήρχε δικτυακή δραστηριότητα, ξαναβρείτε τα και με πολλές ρυθμίσεις. Δεν κάνει εγκατάσταση, παρ' όλα αυτά τρέχει (άμα θέλετε) στο startup.

   
 

Network chat

Εργαλείο για συζητήσεις στο τοπικό δίκτυο. υποστηρίζει emoticons, οποιοδήποτε wav για ήχο ειδοποίησης, ιδιωτικές συζητήσεις, ηχογραφημένα μηνύματα κ.α.

 
 

Networx

Παρακολουθεί την/τις σύνδεση/συνδέσεις του δικτύου σας και δίνει πλήρη αναφορά και στατιστικά. Στιγμιαία, ημερήσια, εβδομαδιαία κλπ. Με εκτεταμένη παραμετροποίηση, πχ μόνο το Wireless, ή το mobile τμήμα. Περιλαμβάνει και εργαλεία τεσταρίσματος του δικτύου. Επίσης μπορείτε να το έχετε στο taskbar για online άμεση παρακολούθηση των στοιχείων που θέλετε.  

   
 

Onlineeye

Ελέγξτε τη χρήση του Internet ορίζοντας χρόνους προειδοποίησης (κάθε πόσα λεπτά να σας λέει πόσο χρόνο είστε στο internet), χρόνο διακοπής της σύνδεσης, ή μετά από πόση ώρα να σβήνει το PC.

   
 

OpenSSL

An open source Secure Socket Layer (SSL v2/v3) & Transport Layer Security (TLS v1) project.

   
 

Peerblock

Εμποδίζει κακόβουλα site να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Το κάνει όπως τα αντιβιωτικά. Ενημερώνει κάθε βδομάδα την βάση δεδομένων που έχει φτιάξει στο PC σας. Το μόνο πρόβλημά του το link για κάθε νέα version. Θα προσπαθήσω να το κρατώ ενημερωμένο.

   
 

Remote shutdown

Ένα utility που μέσα από το δίκτυο σας επιτρέπει να κλείνετε ή να  κάνετε reboot οποιοδήποτε PC του . Επιπλέον σας δίδει τη δυνατότητα να εμφανίζεται το μήνυμα που θέλετε στο remote PC.

   
 

Router Monitor

Προς το παρόν υποστηρίζει μόνο Dlink routers. Είναι realtime και δείχνει τη δραστηριότητα του router αλλά και των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι σ' αυτό, σε πιά site  είναι, κάνει reset τον router κλπ.

   
 

RSAT

Microsoft Remote Server Administration Tools for Windows Vista SP1 για Windows Server 2008. Αντικαθιστά το παλιό AdminPAK.msi που χρησιμοποιούνταν στα XP & Server 2003.

Download x86 version.      Download x64 version.

   
 

SC Free Net Speeder Lite

Ρυθμίστε χωρίς τεχνικό background τη σύνδεσή σας στο Internet. Βρείτε προβλήματα στο router σας, ρυθμίστε το TTL, αυξήστε την ταχύτητα ενός modem, και γενικά κάνετε το surfing στο Internet πιο γρήγορο.

   
 

Sharable.in

Μοιραστείτε τα αρχεία που θέλετε με όλη την παρέα, ή τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Wi-Fi. Γρηγορότερα από κάθε Social Network και βέβαια με απόλυτη ιδιωτικότητα. Χωρίς ανάγκη τοπικών ή ιντερνετικών Servers, χωρίς καμία άλλη ρύθμιση. Για Windows, Mac, Andorid και iPhone.

   
 

SuperScan

Δείτε τις τεχνικές πληροφορίες μιας διεύθυνσης που σας ενδιαφέρει (με όνομα ή IP), τις πόρτες (TCP, UDP), πληροφορίες για/από τον Server . Δεν κάνει εγκατάσταση, είναι portable.

   
 

Vistabler 

Βρίσκει όλα τα access points γύρω σας και δίνει πληροφορίες για ισχύ σήματος, κρυπτογράφηση,  Mac Address, κανάλι που χρησιμοποιεί και κατασκευαστή. Με συσκεή GPS εντοπίζετε και τα γεωγραφικά σημεία (χρειάζεται και έξτρα software) και τα αποτυπώνει στο Google Earth.

   
 

Wefi 

Κάτι πολύ παραπάνω από το Windows connection manager. Βρίσκει το Wi-Fi με το γρηγορότερο internet και σας συνδέει, δίνει τη θέση σας στο Facebook & στο Twitter, βρίσκει που είναι οι φίλοι σας. Για Windows, Windows mobile, και Mac.

   
 

WinAudit

Δείτε τη σύνθεση του hardware και το software που έχει εγκατεστημένο ένα PC, τι δίκτυα και τι πρωτόκολλα 'τρέχουν'. Δεν κάνει εγκατάσταση, τρέχει και κατ' ευθείαν με εκτέλεση αντί για αποθήκευση.

   
 

Wirelesskeyview  

Ανακαλύπτει όλα τα wireless network keys (WEP/WPA) που είναι αποθηκευμένα στο PC.

Download 32 bit version       Download 64 bit version       Download Greek language pack

   
 

WirelessNetView

Δείτε όλα τα ασύρματα δίκτυα γύρω από το pc σας με πληροφορίες για: SSID, τρέχουσα ποιότητα σήματος, μέσο όρο ισχύος σήματος, ενεργοποίηση ασφάλειας, τύπο προστασίας,  προσβασιμότητα, πρώτη  ανίχνευση, τελευταία εμφάνισή, αριθμός καναλιού, συχνότητα, MAC  address, κ.α.

   
 

WIRESHARK

Το πρώην Ethereal που άλλαξε όνομα. Είναι ένας network protocol analyzer. ’Τρέχει’ σε UNIX, OS X & Windows.

 
 

Xirrus

Ένα set από εργαλεία για διαχείρηση και επίλυση προβλημάτων Wi-Fi δικτύων.

 

Σελίδα

1 2