Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

News Readers

 

RSS BanditBandit

Κλασσικός desktop RSS reader, Atom, Google reader. Ελαφρύς Γρήγορος. Δεν έχει ελληνικό menu.

 
 

BlogBridge

Στην free έκδοσή του είναι ένας αρκετά ευκολόχρηστος, έως απλοϊκός RSS Reader, που μπορεί να φτιάξει μέχρι δυο ομάδες ειδήσεων. All OS.

 

RSS

 

Feed AgentFeed Agent

Έξυπνος RSS reader, που μαθαίνει από τα δικά σας ενδιαφέροντα και σας δίνει αυτές τις ειδήσεις. Το κακό με αυτά τα smart software είναι ότι απευθύνονται αυστηρά σε ανθρώπους με ένα δυο μόνο ενδιαφέροντα, πάντα τα ίδια.

 
 

FeedDemonFeedDemon

RSS reader, συγχρονισμός με Google Reader, σας ειδοποιεί πότε εμφανίζονται οι λέξεις κλειδιά στα feeds που του έχετε καταχωρήσει.

  Telebit blog
 

feedly

Add on για Firefox και Chrome. Μοιράζεστε τα Rss Feeds που παίρνετε, με τα Social networks που είστε συνδεδεμένοι. Facebook, twitter, Google+, ή με mail.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Feed Notifier

Μινιμαλιστικός, "κάθεται" στο χώρο ειδοποιήσεων (system tray) και όταν υπάρχει καινούργιο feed, δίνει pop up με την προέλευση, τον τίτλο και τις 3-4 πρώτες γραμμές. Αν σας ενδιαφέρει το ανοίγετε με κλικ.

   
     

FeedReader3

Ο πιο πλήρης RSS Reader στους Freeware. Έχει smartfeeds, φάκελο μη ανεγνωσμένων, προσωπικούς φακέλους, ελληνικό menu. Όταν οι πηγές των feeds γίνονται πολλές βαραίνει, αλλά με συντήρηση της βάσης δεδομένων τα πράγματα βελτιώνονται. Η προσωπική μου επιλογή στους RSS readers. Έχει και για Linux.

 
 

Klipfolio

Ολοκληρωμένο κέντρο ενημέρωσης. Νέα, καιρός, blogs, RSS. Σε Desktop Widget style και με sidebar, με alerts για τα αγαπημένα σας θέματα, menu στα ελληνικά και άλλες 24 γλώσσες, με πολλά skins, αλλά και έτοιμα klips για να παρακολουθείτε από τη διαθέσιμη μνήμη του υπολογιστή σας, εως συναλλαγματικές ισοτιμίες.

   
 

.Media Ticker

RSS Feeder που ’δουλεύει’ πάνω στο dekstop σας, μεταφέροντας κείμενο και εικόνες από τα RSS σ’αυτό, μετατρέποντας το έτσι στην εφημερίδα σας χωρίς να σας ενοχλεί στη δουλειά σας.

   
 

NetNewsWire

RSS, Google Reader, για MAC. Έχει δωρεάν και για iPhone.

   
 

RSS reader αλλά και mail reader, instant messenger, news reader από τα bookmarks του Firefox και πολλά άλλα.

   
 

RSSMate

Μινιμαλιστικός RSS reader. Μετά την εγκατάσταση, "κάθεται" στην περιοχή ειδοποιήσεων, δίπλα στο ρολόι, έχει πράσινο χρώμα όταν δεν υπάρχουν νέα και κόκκινο όταν υπάρχουν. Ανοίγει με κλικ και αν θέλετε κάτι παραπάνω από τον τίτλο της είδησης και τη σύνοψη, το ανοίγει στον Browser που χρησιμοποιείτε.

   
 

RSSMore

Διαβάζετε τα RSS όταν δεν δουλεύετε. Αντικαθιστά την προφύλαξη οθόνης (screen saver). Μπορείτε πάντως πίσω από τα RSS να του βάλετε background ένα ή περισσότερα που εναλλάσσονται.

   
 

RSSReader

Πανάλαφρος, κατάλληλος και για παλιά μηχανήματα με παμπάλαια λειτουργικά συστήματα, Windows 98 και μετά. Απαιτεί .net Framework.

   
 

SharpReader

RSS και Atom Reader. Κάθεται στο χώρο ειδοποιήσεων και όταν έρχονται νέα πετάει παραθυράκι με τους τίτλους. Με κλικ επάνω στο εικονίδιο του tray, ανοίγει με ομάδες που εσείς φτιάξατε, τίτλους, περίληψη και πλήρη την είδηση.

   
 

Slide Show ScreenSaver

Όταν πρέπει να δουλεύετε απερίσπαστος, αυτός ο RSS reader είναι η λύση. Μπαίνει στη θέση του screen saver και μεταδίδει νέα, από τις πηγές που εσείς διαλέξατε, με τις εικόνες τους όσο ο υπολογιστής κάθεται.

   
 

Snakr

RSS reader για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Δουλεύει σαν ένας κλασσικός RSS reader, αλλά περνάει και τυχαίες είδήσεις από τα feeds που του έχετε ορίσει, στην επιφάνεια εργασίας. Αν δεν εγκατασταθεί, πρέπει να κατεβάσετε το Adobe Air

   
 

Snarfer

RSS, Atom, blogs, XML, OPML, news reader. Ισχυρίζεται ότι είναι ο ταχύτερος της αγοράς. Αν κρίνουμε από το μέγεθός του, πολύ πιθανόν.