Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Office 1/2

 

AbiWordAbiWord

Ενας πανάλαφρος αλλά και πολυδύναμος επεξεργαστής κειμένου για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Με αρκετές γλώσσες λεξικών για την διόρθωση κειμένου.

 
 

 

Γι' αυτούς που ξέρουν Excel εκατοντάδες functions για επιχειρήσεις σε ένα add-in για Excel (97 - 2007).

 

RSS

 

Cintanotes 

Γι' αυτούς που το clipping (ctrl+c, ctrl+v) είναι εργασία. Πάρτε clips του ιστού, με hotkey, από πάρα πολλές σελίδες, γράψτε αν θέλετε και σημειώσεις για το καθένα. Στο τέλος διαλέξτε από αυτό το σημειωματάριο πια θέλετε και επικολλήστε τα όπου θέλετε, ή τα εξάγετε σε κείμενο (.txt).

 
 

CropOOo

Αυτό το extension του Open Office σας επιτρέπει να κάνετε crop τις εικόνες μέσα από τον επεξεργαστή κειμένου ή το calc κλπ.

  Telebit blog
 

Dark Room

Γι’ αυτούς που γράφουν ατελείωτα το Dark Room είναι ένας απλός writer που τους δίνει την συγκέντρωση που χρειάζονται και τους δημιουργεί το μικρότερο πρόβλημα στην όραση.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

DIA 

Δημιουργείστε περίπλοκα διαγράμματα συνδεδεμένα μεταξύ τους ή με βάση δεδομένων. Ο open Source αντίπαλος του Visio. All OS.

 
 

eBook Writer Lite

Γράψτε τα δικά σας e-books σε όλα τα γνωστά formats (exe, epub, mobi, aeh κλπ).

   
 

emailtray 

Λίγο καλύτερη καθημερινότητα στην διαχείρηση της αλληλογραφίας. Δεν είναι ανάγκη να ανοίγετε το λογαριασμό του mail για να δείτε αν έχετε νέο. Διαχείρηση όλων των λογαριασμών, με επιλογή των σημαντικών (μετά από σχετική εκπαίδευση) για άμεση ειδοποίηση. Αναγνώριση και διαλογή των πραγματικών mail, ανάμεσα στα spam, preview φωτογραφιών στην επικεφαλίδα και άλλες ευκολίες. Έχει και για Android.

   
 

Excel Monthly Calendar

Μηνιαίο ημερολόγιο για Microsoft Excel 2003 (xls), 2007(xlsx) και Open Office.

   
 

Excel Viewer

Αν δεν επεξεργάζεστε τα αρχεία Εxcel αλλά τα βλέπετε δεν χρειάζεται να έχετε  και το Excel. Δείτε όλα τα αρχεία Excel από version 97 έως και 2010 ή αντιγράψτε τα σε άλλο πρόγραμμα. Από τη Microsoft.

   
 

Flashnote

Πόσες φορές χρειάστηκε να γράψετε βιαστικά κάτι, έναν αριθμό τηλεφώνου, ένα URL, ή να ’τσιμπήσετε’ σκόρπια κομμάτια κειμένου από διάφορα αρχεία που έχετε ανοιχτά. Το Flashnote εμφανίζεται με shortcut key και εξαφανίζεται με το Esc. Τόσο γρήγορα όσο κανένα άλλο.

   
 

Go - OO

Ένας επιταχυντής και βελτιωτής του Open Office. Ή ένα fork όπως λεγεται στη Jargon. Για όλα τα λειτουργικά συστήματα και όλες τις γλώσσες.

   
 

hott notes

Πολύχρωμες αυτοκόλλητες σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας. Μεμονωμένες, ή σε ομάδα με check boxes και υποστήριξη εικόνων.

   
 

IBM Lotus Symphony

Η σουίτα της IBM χωρίς καμία χρέωση και απόλυτα συμβατή με το Microsoft Office και με το Open Office. Και πάνω απ' όλα Lotus. Θέλει εγγραφή στην ΙΒΜ σαν Guest. All OS. Η IBM προχώρησε στην κατάργηση της σουίτας και από τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν θα παρέχει καμία υποστήριξη σε προϊόν με την ονομασία Lotus, ούτε θα παραγάγει παρόμοια προϊόντα.

   
 

iCloud iCloud

Για iPhone, iPad, iPod touch, Mac. Για Windows πρέπει να κάνετε download την εφαρμογή.

   
 

Jarte 

Ένας πλούσιος αντικαταστάτης του Notepad ή του WordPad που ανοίγει,  σώζει, ή δημιουργεί όλα τα έγγραφα του Word μέχρι και την 2010 version. Eλαφρύ και portable.

   
 

LibreOffice 

Παραλλαγή του Open Office στο πιο συμβατό με τις σουίτες άλλων κατασκευαστών και μεγαλύτερη γκάμα εισαγωγής-εξαγωγής, αρχείων. All OS. Αυτοαποκαλείται Productivity Suite. 

   
 

Lightning

Ένα ημερολόγιο για το Thunderbird. Όπως και το Thunderbird είναι all OS. Με αυτό το extension μπορείτε να προγραμματίσετε χρονολογικά τα mail σας.

   

LookOUT

Add-in στο Microsoft Outlook που σας βοηθάει στη καθημερινή σας εργασία για ανεύρεση μέσω χάρτη του επόμενου ραντεβού σας και την διαδρομή από το ένα ραντεβού στο άλλο χωρίς copy - paste.

   
 

Metadata Analyzer

Mπορεί να σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες. Σε όλα τα αρχεία του Office υπάρχουν πληροφορίες για  εκδότη, όνομα επιχείρησης, τις τροποποιήσεις που έγιναν και πότε και πολλές άλλες.Λέγονται metadata. Δείτε τις και διαχειριστείτε τις.

   

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel & PowerPoint.

Αν έχετε Ms-Office XP-2003 και θέλετε να ανοίγετε και να επεξεργάζεστε αρχεία που δημιουργήθηκαν με MS-Office 2007-10, κατεβάστε αυτό το πρόσθετο. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις και τα Service packs του Office που θα το εγκαταστείστε.

   
 

NeoOfficeNeoOffice

Μία Mac OS X εφαρμογή σε Open Source. Eίναι βασισμένο στο Open Office span lang="el">που έχει version για Mac OS X. Υποστηρίζει όμως πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και είνα πιο σταθερό. Επιπλέον έχει mobile version. Μπορείτε να σώσετε τα αρχεία σας στο cloud για να τα έχετε και στο κινητό σας.

   
 

Office File Converter Pack

Περιλαμβάνει μετατροπείς αρχείων και φίλτρα εικόνων για παλιούς τύπους και format. Αφορά την οικογένεια Office 97 -2003.

Office OwnerGuard

Αν θελήσουν να πάρουν από το pc σας, τα αρχεία που δημιουργήσατε με το Office και προφυλάξατε με αυτό το πρόγραμμα,  το μόνο που θα δουν θα είναι σκουπίδια.

   
 

Office Tab

Ανοίγετε πολλά αρχεία σε Word, Excel, Powerpoint. Για να μετακινηθείτε από το ένα παράθυρο στο άλλο είναι χάσιμο χρόνου. Κάντε τα αρχεία να ανοίγουν σε καρτέλες (tabs), στο ίδιο παράθυρο όπως στους Browsers (Firefox, IE, Google), είναι εξυπηρέτηση.

   
 

Open OfficeOpen Office.

Επεξεργαστής κειμένου, λογιστικό φύλο,  βάσεις δεδομένων, πρόγραμμα παρουσιάσεων, συμβατός με τα αντίστοιχα αρχεία που παράγει το Msoffice και με Word Perfect και Lotus  από την κοινότητα ανοικτού λογισμικού, (δωρεάν).

 

Open OfficeOpen Office Portable

Και για το USB flash Drive σας

 

ODIR. Outlook Duplicate Items Remover

Βρίσκει όλες τις διπλοεγγραφές στο Outlook και τις μετακινεί σε χωριστό φάκελο. Έτσι το Outlook καθαρίζει και γίνεται γρηγορότερο.

 

Outlook on the Desktop

Καλά και χρυσά τα όμορφα background στο Desktop αλλά είναι πολύ βασανιστικό, ιδιαίτερα όταν είναι η δουλέιά σου, να πετάγεσαι κάθε τρείς και λίγο στο Outlook για να βλέπεις ή να κλείνεις μία συνάντηση ή ένα γεγονός ή να στείλεις mail. Παγματική εξυπηρέτηση. Και σε 64bit.

   

Open OfficeOxygenOffice Professional

Είναι το Open Office ενισχυμένο με πολλά extras όπως templates, cliparts, samples, fonts & υποστήριξη VBA . Σε πολλές γλώσσες εκτός της Ελληνικής.Υπάρχει και developers edition. Για Windows και Linux.

 

Σελίδα

  1 2