Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Office 2/2

 

PagePlus

Ανήκει στην κατηγορία των DTP (Desktop Publishing). Ένας εύκολος τρόπος για γήγορη σελιδοποίηση και εκτύπωση. 

 
 

Personal Folders Backup

Backup για τους προσωπικούς φακέλους του Outlook 2002/2003/2007. Από την Microsoft.

 

RSS

 

Powerpoint Backgrounds

Σε επαγγελματικό επίπεδο, συμβατές και με Open Office, με ποικιλία από παλέτες.

 

PowerPoint batch replacer

Με την βοήθεια ενός αρχείου Excel αντικαταστήστε ομαδικά μέσα σε πολλά αρχεία PowerPoint τα σημεία που θέλετε χωρίς να ανοίξετε το καθένα χωριστά.

  Telebit blog
 

PowerPoint Templates

Διάφορα Templates για PowerPoint από την Camtasia.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

PowerPoint Viewer

Δείτε και τυπώστε παρουσιάσεις του PowerPoint (versions 97-2007) χωρίς να το έχετε. Από τη Microsoft.

   
 

ProText

Το Latex για Windows. Είναι το πιο κατάλληλο DTP για επιστημονικά συγγράμματα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν μαθηματικούς τύπους. Για Linux και Mac OS, εδώ.

   
  ;

Red NotebookRedNotebook

Ημερολόγιο, σημειωματάριο, εισαγωγή εικόνων, συνημμένα. Links και mails αυτόματα αναγνωρίσιμα. Εξάγει το ημερολόγιο που φτιάξατε σε PDF, HTML, LATEX, ή απλό κείμενο. All OS.

   
 

 

Μαθηματικά και μόνο. Παράγει ότι είδους συναρτήσεις θέλετε. Παράγει ότι μοντέλα του πείτε. Δεν είναι για απλούς χρήστες.

 
 

Scribus

Στο DTP, είναι ο Οpen Source all OS αντίπαλος του Microsoft Publisher. Υποστηρίζει επαγγελματικές δυνατότητες έκδοσης όπως διαχωρισμό, CMYK, ICC, color management και versatile PDF creation.

   
 

send to kindle

Στην Εξερεύνηση των Windows, με δεξί κλικ σε φάκελο, αρχείο, ή επιλεγμένα αρχεία, εμφανίζεται και η επιλογή send to kindle. Αρκεί αυτά να είναι συμβατά με το format για kindle. Επίσης στην επιλογή εκτύπωση σε κάθε εφαρμογή των Windows εμφανίζεται σαν εκτυπωτής ο Send to Kindle που στέλνει σε μορφή pdf τα αρχεία σας στο Kindle.

Το ίδιο για MAC

   
 

SmileTemplates

Εκατοντάδς πρότυπα παρουσιάσεων για PowerPoint. Χωρισμένα κατά κατηγορία/θεματολογία.

   
 

Snapshot viewer: Microsoft Access

Βλέπετε μια αναφορά έκθεσης (reports) της Access (versions 97-2002) χωρίς να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα, ή τα runtimes.

   
 

 

The Fifth Element είναι ένα Office Suite που εκτός από τις κλασσικές εφαρμογές του είδους (επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, βάσεις δεδομένων) έχει 30 εφαρμογές για πλήρη κάλυψή σας στις γραφειακές ανάγκες σας. Τις βλέπετε στο link. Κατάλληλο για Windows 95 και μετά. Ανοίγει αρχεία του MS Office.

   
 

Sunbird by Mozilla.

Ένα Outlook style ημερολόγιο που σώζει τα δεδομένα σας και σε WEB (htm,html), ή σε iCalendar ή σε Outlook (CSV) με αρκετά add-ons.

   
 

Thunderbird Greek.

Ο κατ' ευθείαν αντίπαλος του Outlook και στα Ελληνικά. Συμπλήρωμα του Open Office.

   
 

TinyGraphs

Add on στο Excel που μετατρέπει τα δεδομένα μιας ομάδας κελιών σε μικρά γραφήματα (γραμμικά, επιφάνειας, μπάρες κλπ) μεγέθους ενός κελιού.

   
 

TreeDBNotesTreeDBNotes

Editor txt, htm, rtf, wri με password protection και σε συνδυασμό με τις ιδιότητές του σαν διαχειρηστής βάσης δεδομένων είναι ιδανικός για PIM (Personal Information Manager).

   
 

Treemapper

Είναι ένα Excel Add-in που επιτρέπει στο χρήστη μια εικόνα δομής δέντρου σε οποιαδήποτε ιεραχικά δεχομένα στο Excel ή απ'ο αεχεία CSV ήXML. Από τη Microsoft.

   
 

UbitMenu

Αν δεν μπορείτε να συνηθήσετε το menu του Office 2007/10, με αυτό το addon προστείθεται το κλασσικό menu του Office  2003 χωρίς να καταργείτε το original.

   
 

Visio Viewer 2010

Δείτε τα διαγράμματα και σχέδια που δημιουργήθηκαν με τις version 5.0, 2000, 2002, 2003,  2007, 2010 τύπου .VSD, .VSS, .VST, .VDX, .VSX, ή .VTX μέσα στον Internet Explorer.

   
 

WikiPadWikipad

Σημειωματάριο για να αποτυπώνετε τις σκέψεις τις ιδέες και ταυτόχρονα PIM. Έχει και εικονίδια για να χωρίζετε ομάδες και κατηγορίες.

   
 

Writespace 

Αν γράφετε για ώρες κείμενα έχετε την εμπειρία να σηκώνεστε από τον υπολογιστή και να μην βλέπετε τίποτε. Το Writespace είναι πρόσθετο του Microsoft Word (2003-2007) που κάνει όλο το background μαύρο και τα γράμματα πράσινα. Υποστηρίζει και πολαπλές οθόνες.

   
 

Word Viewer.

Δείτε, τυπώστε, αντιγράψτε έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί από το Word 97 και μετά. Συνολικά υποστηρίζει: .docx, .docm, .rtf, .txt. .htm,   .mhtml  WordPerfect 5.x, 6.x (.doc, .wpd) Works 6.0, 7.0 (.wps) XML (.xml).

   
 

XLS, XLSX, ODS VIEWER

Δείτε τυπώστε ή κάντε export σε HTML τα αρχεία αυτού του τύπου χωρίς να έχετε κανένα Office εγκατεστημένο.

   
 

Xobni.

Ένα Outlook plug-in που σας βοηθάει στην οργάνωσή του. Ο Bill Gates το ονόμασε "η επόμενη γενιά του social networking".

 

ZoomIt

Κατάλληλο για παρουσιάσεις. Κάντε zoom σε κάποιο σημείο της οθόνης σας ή σχεδιάστε πάνω στην οθόνη την ώρα της παρουσίασης πχ για να τονίσετε ένα σημείο.

 

 Σελίδα 

  1 2