Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

PDF

 

Adobe Acrobat ReaderAdobe Reader

Από την Adobe ο reader που καθιέρωσε το PDF σε διεθνές standard (ISO) για όλες τις γλώσσες και όλες τις εκδόσεις Windows.

 
 

A-PDF

A-PDF extractor για να μπορείτε να παίρνετε τα κείμενα από τα PDF αρχεία και να τα χρησιμοποιείτε σε άλλες εφαρμογές. Οι περιορισμοί είναι: το κείμενο να μην είναι σε φωτογραφία και να μπορείτε να το επιλέξετε

 

RSS

 

Cool PDF ReaderCool PDF Reader

Ένας μικρός PDF reader με όλα τα προσόντα των μεγάλων. 

 
 

CutePDF Writer

Κάντε του εγκατάσταση όπως ένα εκτυπωτή και δημιουργείστε PDF αρχεία. Με GhostScript έχετε και PS2PDF convert. Χρειάζεται το Ghostscript για να δουλέψει. Υποστηρίζεται από Window 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7, (x32/x64).

  Telebit blog
 

doPDF

Δημιουργείστε PDF αρχεία με τον πιο απλό τρόπο. Εγκαταστείστε το doPDF όπως ένα απλό εκτυπωτή και δώστε εκτύπωση σε ένα κείμενό με όποιο πρόγραμμα και αν το φτιάξατε. Όπως κάθε εκτυπωτής δέχεται παραμετροποίηση στη ποιότητα της εκτύπωσης, ανάλυση, μέγεθος χαρτιού κλπ.

 
 

Doro PDF Printer

Φτιάξτε έγχρωμα PDF αρχεία, με ότι μπορεί να τυπωθεί. κείμενα, σχέδια, σελίδες IInternet, εικόνες, κλπ. Έχει επιπλέον την δυνατότητα προστασίας στην πρόσβαση με 128bit κρυπτογράφηση, ή απαγόρευση copy/paste, ή print.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Foxit Reader

Ένας απίστευτα μικρός,ελαφρύς και γρήγορος PDF reader χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτε από το Acrobat Reader. Κυκλοφορεί και σε portable

 
 

GhostScript

Βοηθητικό utility που χρειάζονται μερικά PDF writers. Παρεμβάλεται μεταξύ αρχείου και virtual PDF printer.

   
 

I2pdf

Μετατροπέας των συνηθέστερων format εικόνων σε PDF, με drag & drop. Μπορείτε να ορίσετε ποιότητα εικόνας και μέγεθος. Δεν κάνει εγκατάσταση είναι portable.

   
 

Junko

Είναι το ράβε ξήλωνε για PDF αρχεία. Δημιουργείστε ένα καινούργιο PDF αρχείο διαλέγοντας σελίδες από ένα άλλο ορίζοντας από ... έως, ή επιλέγοντας συγκεκριμένες. Ή από πολλά PDF αρχεία δημιουργείστε ένα νέο PDF.

   
 

KPDF reader

Ο μεγάλος reader για το Linux. Με τις περισσότερες δυνατότητες από οποιονδήποτε άλλον σε αυτό το χώρο των λειτουργικών συστημάτων.

   
 

PDF24 Creator

Δημιουργείστε αρχεί PDF με τον πιο απλό τρόπο. Σε όποιο πρόγραμμα και αν είστε δώστε εκτύπωση, στο menu της εκτύπωσης διαλέξτε για εκτυπωτή το PDF24 Creator. Αυτό ήταν.

   
 

PDF4Free

Εγκαθίσταται σαν εκτυπωτής σε όλα τα Windows (Από XP και μετά). Έτσι μπορείτε να φτιάξετε PDF αρχεία από κάθε εφαρμογή των Windows, δίδοντας την εντολή εκτύπωση. Υποστηρίζει hyperlinks, ανάλυση μέχρι 2540*2540 dpi, και κάθε μέγεθος χαρτιού.

   
 

PDF-Analyzer

Βλέπετε όλες τις ιδιότητες ενός PDF αρχείου, όπως αν είναι κλειδωμένο για εκτύπωση, ή για αντιγραφή, αν έχει XML κώδικα, ή JavaScript κλπ.

   
 

PDF Compressor

Μειώνει το μέγεθος των αρχείων PDF. Σημαντικό, ιδιαίτερα γι' αυτά που περιέχουν φωτογραφίες. Έχει Preset αναλύσεις από 72 dpi και πάνω

   
 

PDF Converter

Άλλος ένας εξομοιωτής εκτυπωτή που τυπώνει τα αρχεία εφαρμογών σε PDF. Αυτός κάνει και το αντίστροφο. Μετατρέπει αρχεία PDF σε αρχεία Word (.doc), Excel (.xls), ή σε εικόνες (.gif, .jpg)

   
 

PDF Creator

Δημιουργείστε με τον ευκολότερο τρόπο PDF αρχεία από οποιοδήποτε πρόγραμμα τυπώνει. Ο PDF Creator εγκαθίσταται σαν ένας εκτυπωτής και όταν δώσετε εντολή εκτύπωσης, σε αυτόν, κάποιο αρχείο, αυτός το μετατρέπει σε PDF.online viewing, eBooks, office printing, and prepress (high-end printing).

   
 

PDF2EXE

Μετατρέψτε τα PDF αρχεία σας σε εκτελέσιμα και κλειδώστε τα σε όποιο βαθμό θέλετε. Θα ανοίγουν μόνα τους, αφού είναι exe, χωρίς κάποιον PDF Reader 

   
 

PDF Form Filler

Ανοίξτε το πρόγραμμα πρώτα και επιλέξτε ένα PDF αρχείο. Εισάγετε κείμενο, υπογραφές, συμπληρώστε τα checkboxes, τοποθετείστε εικόνες, ή σχεδιάστε πάνω στο υπάρχον, προσθέστε links. Τυπώστε, αποθηκεύστε το με νέο όνομα, ή αντικαταστήστε το παλιό.

   
 

PdfMerge

Κόψτε και ράψτε pdf αρχεία όπως εσείς θέλετε. Εκτός από γραφικό περιβάλλον δουλεύει και σε command line με παραμέτρους αλλά και σε προγραμματιστικό περιβάλλον (εισαγωγή σε XML format και ASCII). 

   
 

PDF Printer

Πολυτάλαντος δημιουργός PDF αρχείων με 128bit encryption, network μέχρι 10 χρήστες, με υποστήριξη watermarks, Citrix MetaFrame, Windows Terminal Server, 64 bit λειτουργικά συστήματα. Εξάγει και σε BMP, JPEG, PCX, PNG, TIFF.

   
 

PDF Reader

Δείτε και μετατρέψτε PDF σε TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, WMF, EMF, EPS. Για 32bit και 64bit λειτουργικά συστήματα.

   
 

PDF reDirect

Εγκαθίσταται σαν εκτυπωτής συστήματος για Windows (από 2000 και μετά), αλλά επιπλέον κάνει συγχώνευση PDF αρχείων, δίνει έμφαση στην ποιότητα, είτε θέλετε άριστη για παρουσιάσεις, είτε θέλετε πολύ μικρά αρχεία για το internet. Έχει την δυνατότητα κρυπτογράφησης ώστε τα αρχεία να είναι προσπελάσιμα μόνο για όσους έχουν τον σωστό κωδικό.

   
 

PDF Security OwnerGuard

Αν θελήσουν να πάρουν από το pc σας τα PDFαρχεία σας που προφυλάξατε με αυτό το πρόγραμμα  το μόνο που θα δουν θα είναι σκουπίδια.

   
 

PDFTK Builder

Διαχειριστείτε ένα ή περισσότερα PDF αρχεία αντιγράφοντας ή μεταφέροντας σελίδες από το ένα στο άλλο, αλλάξτε τη σειρά των σελίδων, χωρίστε το σε δύο κλπ.

   
 

PDF Tools

Εργαλειοθήκη διαχείρησης των PDF αρχείων σας με Merge, Split, Reorder, Encrypt, Decrypt, Rotate, Crop, Reformat, Header, Footer, Watermark, Images to PDF, PDF to Images, Form Fields Delete, Flatten, List, και PostScript to PDF. Χρειάζεται, πριν το εγκαταστστείστε να εγκατασταθεί το GhostScript.

   
 

PDF Writer

Δημιουργείστε αρχεία PDF για κάθε σας ανάγκη (οθόνη, εκτυπωτή, e-book, ή γενικής χρήσεως).

   
 

PrimoPDF

Δημιουργείστε PDF αρχεία από οποιοδήποτε πρόγραμμα τυπώνει. Διαλέξτε την ποιότητά τους online viewing, eBooks, office printing, & prepress (high-end printing). Ασφαλίστε τα με password και προσθέστε πληροφορίες πχ για τον εκδότη ή τον τίτλο κλπ.

   
 

Scan2PDF 

Σώζει κατ' ευθείαν σε PDF τα αρχεία που σκανάρετε, ή ανοίγετε από κάποιο αποθηκευτικό μέσο.

   
 

SKIM

Για Mac OS X. Οργάνωση, διαχείρηση, και editing PDF αρχείων. Και πάνω απ΄ όλα viewer.

   
 

SumatraPDF

Ο μικρότερος PDF reader του κόσμου. Είναι όλος ένα αρχείο, πάρτε τον μαζί σας στο usb flash drive σας.  Τρέχει και κατ'ευθείαν αν αντί για αποθήκευση επιλέξετε την εκτέλεση.

   
 

Text To PDF Converter

Μετατροπή text κειμένου σε PDF και από γραμμή εντολών ή και μέσα από εφαρμογή. Δεν κάνει για μετατροπές μορφοποιημένων κειμένων (doc, xls, html, ppt κλπ)

   
 

UtopiaUtopia Docs

Περισσότερο κατάλληλο για επιστημονικά τεχνικά συγγράμματα. Δεν διαχειρίζεται και κάνει editing μόνο, τα PDF αρχεία, αλλά σας φέρνει σε επαφή με τους δημιουργούς τους για να σας λύσουν απορίες να ανταλλάξετε γνώμες. Μπορείτε επίσης μέσα στο PDF να έχετε live data, που να ενημερώνονται online από ζωντανή πηγή δεδομένων. Ή να κάνετε το πιο απλό, να ψάχνετε online λέξεις, αρκτικόλεξα, ορολογίες κλπ.

   
 

Xpdf

Ένας Σπαρτιάτικος PDF viewer για Linux.