Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο Webware (τρέχει από το Internet χωρίς download ή εγκατάστση) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ταίριαζε καλύτερα ένα πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2 3   

Photo editing, resizing, effects, collage, albums, animation. Page 1/3  

Επεξεργασία, αλλαγή μεγέθους, εφέ, συρραφή, άλμπουμ φωτογραφιών Σελ. 1/3  

 

 

Επιλέξτε από τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες για την δημιουργία όσων φωτομωσαϊκών θέλετε.

 
 

AfterFocus 

Mobile εφαρμογή για διόρθωση των φωτογραφιών που πήρατε με το κινητό σας. Μην περιμένετε πολλά από το free. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η ανάλυση (μέχρι 800px). Για android 2.0 και μετά.

 

RSS

 

Background Tester

Δοκιμάστε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε για tiled background άλλων εικόνων, κειμένων, σελίδων. Ιδανικό για Web Designers. Πολύ μικρό και εύχρηστο.

 
 

Batch Picture Resizer

Αποθηκεύετε το Download στην επιφάνεια εργασίας. Με drag and drop επάνω στο εικονίδιο αφήνετε αρχεία η φακέλους που περιέχουν φωτογραφίες .JPG. Στην μαύρη οθόνη πατάτε enter. Έχει κάνει resize όλα τα αρχεία, με πλάτος 400px και τα έχει αποθηκεύσει με το ίδιο όνομα προσθέτοντας το 400 στο τέλος, για να μην χαθούν τα πρωτότυπα.

  Telebit blog
 

 

Η Open Source 3D content creation suite all OS, το τελευταίο έχει σημασία γιατί συνεργάζεστε ευκολότερα με τους άλλους, πράγμα πολύ σημαντικό για το συγκεκριμμένο τομέα.

 
 

 

3d modeling Landscape & Animation creator. The best of his kind. & for Mac OS X 10.2/10.3/10.4.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

CleVR Stitcher

Για πανοραμικές φωτογραφίες. Ο ευκολότερος τρόπος συρραφής πολλών φωτογραφιών για εκτύπωση, παρουσιάσεις, slide shows.

   
 

Cofeecup Image Viewer CofeeCup free image viewer

Δεν βλέπετε μόνο τις φωτογραφίες. Με τις ενσωματομένες δυνατότητές του για e-mail, FTP και Zip, ομαδικά, ή μεμονομένα, τις συμπιέζετε, στέλνετε με mail, τις ανεβάζετε στο site σσας.

   
 

Color Cop

Color picker με ζουμ μέχρι επίπεδο Pixel, για να είστε σίγουροι ότι διαλέξατε το σωστό χρώμα.

   
 

Color Correction Wizard

Διορθώστε contrast, color balancing, brightness βλέποντας σε real time το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

   
 

Contact Sheets

Δημιουργήστε Contact Sheets για να ξέρετε τα περιεχόμενα των CD σας ή του Album σας.

   
 

darktable

Ο σκοτεινός θάλαμος (dark room) και το virtual διαφανοσκόπιο (lighttable), για τα ψηφιακά αρνητικά σας (raw). Κατάλληλο για επεξεργασία φωτογραφιών raw, αλλά και έτοιμων φωτογραφιών (πχ jpg), σε περιβάλλοντα Linux και Mac OS X.

   
 

DAZ - Studio 

3D animation για ψηφιακές εικόνες. Το ίδιο καλό για αρχάριους ή για επαγγελματίες του είδους. Ξεκινάτε δημιουργόντας την ψηφιακή εικόνα από το 0 και της δίνετε τη κίνηση που θέλετε. Και για  

   
 

digikam 

Δημιουργεί συλλογές, album, βελτιώνει - διορθώνει, κάνει slide-shows, βάζει το ID του φωτογράφου, copyright Exif, κ.α. All OS.

   
 

DjVu Viewer

Δείτε εικόνες format .djvu και εξαγάγετε τις, αν θέλετε, σε γνωστά format JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP.

 

Easy Photo Effects 

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, με το πιο lite utility, χωρίς εγκατάσταση είναι portable, για photo effects. Black & white, sepia, brightness, contrast, topaza, movie, night vision, embossed, analogica, borders, colored grid, tilt shift, resize, rotate, flip.

   
 

FastPreview

Αν θέλετε κάτι παραπάνω από το πρόγραμμα προβολής εικόνων των Windows σε zoom, κλίμακα, πληροφορίες φωτογραφίας, Exif Camera και άλλα. τότε χρειάζεστε αυτό το προγραμματάκι. Υπάρχει και σε 64bit.

   
 

FastStone image Viewer

Viewer και στοιχώδης editor για BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO & TGA. Red eye removal, και διάφορα effects.

   
 

fotobounce 

Φροντίζει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στο δικό σας ιδιωτικό δίκτυο. Φτιάχτε  album χωριστά για κάθε φίλο σας ή ομάδα. Αν θέλετε μπορείτε κάποια από αυτά να τα μοιράσετε στα facebook, Flickr, Airset.  Έχει και για  Mac OS X, και για .

   
 

FotoMorph

Το morphing είναι η τεχνική να μετατρέπεις σταδιακά και με κίνηση μια φωτογραφία σε μια άλλη. Το FotoMorph το κάνει με τον φιλικότερο, στο χρήστη, τρόπο.

   
 

fotoscetcher 

Κάντε τις φωτογραφίες σας ζωγραφική, σε μολύβι, ακουαρέλα, πενάκι, λάδι. Ή κάντε τη να μοιάζει παλιά (εποχής), ή cartoon style.

   
 

Fotosizer 

Με τρεις κινήσεις αλλάξτε το μέγεθος μιας φωτογραφίας. 1. επιλέξτε 2. ορίστε το νέο μέγεθος (σε ποσοστό ή σε πλάτος επί ύψος) 3. Ξεκινήστε το resize. Κάνει και για ομαδικό resizing.

   
 

Free Photo Editor

Βασικές λειτουργίες editing και επιπλέον αυτόματη: έκθεση, αντίθεση, χρωματισμός, μείωση κόκκινου. Προσανατολισμένη διόρθωση μέσα από τα κανάλια των χρωμάτων.

   
 

FxFoto 

Κάντε σε entry level όλα όσα χρειάζονται οι φωτογραφίες σας. Οργανώστε τις, κάντε editing με αρκετά εργαλεία και κυρίως τα απαραίτητα, κάντε photo enhance, δημιουργήστε albums, κάντε collage και slide shows. Κρίμα που ένα τόσο πλήρες πρόγραμμα στη διαχείριση της φωτογραφίας έχει πρόβλημα με τα μεγάλα  paths (με πολλούς χαρακτήρες και ιδιαίτερα όταν παρεμβάλλονται Ελληνικοί).

   
 

gimp. O κατευθείαν αντίπαλος του Photoshop σε Open Source. και για

   
 

HQ Photo Resizer

Αλλάζει μέγεθος ομαδικά και κάνει στοιχειώδες editing σε BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WBMP, WMF. Τα εξαγάγει σε JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, TGA, WMF, EMF. Έχει και 37 effects (Sharpen, Mosaic, Tweak RGB, Colorize, Spray, Emboss, Blur, Gray Scale, Negative, Soften, Swirl, Tile, Wind, Contrast, Noise, Anti Alias, Fish Eye, Flip Horizontal, Flip Vertical, High Pass, Neontrace).

   
 

Hugin

Για να δημιουργείτε πανοραμικές φωτογραφίες με συρραφή. Το download είναι για Windows και Mac. Για Linux εδώ.