Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο Webware (τρέχει από το Internet χωρίς download ή εγκατάστση) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ταίριαζε καλύτερα ένα πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

1 2 3   

 Photo editing, resizing, effects, collage, albums, animation. Page 2/3

 Επεξεργασία, αλλαγή μεγέθους, εφέ, συρραφή, άλμπουμ φωτογραφιών Σελ. 2/3

 

i-Fun Viewer

Κάνει στις εικόνες ότι κάνει ο explorer στα αρχεία και ταυτόχρονα για edit ανοίγει o default photo editor που έχετε. Επίσης προσθέτει κείμενο για περιγραφή της κάθε εικόνας.

 
 

Image Analyzer

Αν το Photoshop πέφτει λίγο βαρύ για σας, ή για το PC σας, ή για τη τσέπη σας, ή για όλα μαζί, χρησιμοποιήστε το Image Analyzer και δεν θα σας λήψει σχεδόν τίποτε.

 

RSS

 

 

Photo editing tool για πάνω από 100 format αρχείων και βέβαια όλων των συνηθισμένων. Επίσης κάνει convert όλους τους τύπους που επεξεργάζεται. Είναι και All OS.

 
 

ImagePlot

Εξερευνήστε τις φωτογραφίες σας οπτικά, με όποιο στυλ θέλετε. Τέλος μετατρέψτε αυτό που βλέπετε σε animation, διάρκειας λίγων λεπτών, μιας ώρας, ή και παραπάνω. Για να κάνετε κάποια σοβαρή εργασία με animation χρειάζεστε σοβαρό μηχάνημα και χρόνο.

  Telebit blog
 

Image Resizer (iWesoft)

Αλλάζει μέγεθος στις εικόνες ή κατ' ευθείαν με δεξί κλικ πάνω στο όνομά τους, ή μέσα από το πρόγραμμα του, που σας επιτρέπει (επιλεκτικά) να κρατάτε αντίγραφο της αρχικής εικόνας.

 
 

Image Resizer (Microsoft)

Αλλάξτε μέγεθος σε μια εικόνα, απλά, με το δεξί κλικ του ποντικιού πάνω στο όνομά της. Από τη Microsoft.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Image Resizer (Mihov)

Αλλάξτε μέγεθος, format, ή ανάλυση σε μία ή σε πολλές μαζί φωτογραφίες. Μετατρέπει σε διαφορετικά format φωτογραφίες και κάνει rotate. Πάρα πολύ γρήγορο.

   
 

Image Resizer (VSO)

Αλλάξτε μέγεθος, format, ή ανάλυση σε μία ή σε πολλές μαζί φωτογραφίες. Δημιουργεί και Transparencies.

   
 

 

IRFANVIEW.

Περισσότερο viewer (Δύο σελίδες τα υποστηριζόμενα format αρχείων) αλλά και με κάποιες δυνατότητες editing. Converter, optimizer, batch processing, slideshow creator, scan & print. Και στα Ελληνικά.

   
 

KolourPaint

Είναι ο αντικαταστάτης του KPaint στις νέες versions του KDE για αρκετά distributions. Κάντε το download ή αναβαθμίστε το KDE σας. Για Linux βέβαια.

   
 

Mobile Photo Enhancer

Μεγάλη ευκολία, εξυπηρέτηση και διασκέδαση οι κάμερες στα κινητά. Οι φωτογραφίες τους όμως "πάσχουν" από αρκετές ασθένειες. Σκοτείνιασμα στις γωνίες, θόρυβο, χαμηλή απόδωση χρωμάτων, ευκρίνεια, contrast. Αυτό το πρόγραμμα διορθώνει αυτά ακριβώς τα προβλήματα με λίγα κλικ.

   
 

My Watermark

Βάλτε το υδατογράφημά σας (watermark) με μια κίνηση σε όλες τις φωτογραφίες ενός καταλόγου, με το στυλ που θέλετε εσείς. Μη σας ενδιαφέρει αν μερικές είναι κατακόρυφες, θα βρει αυτό πια είναι η επάνω πλευρά. Με preview, επιλογή γραμματοσειράς, βαθμό διαφάνειας. Είναι portable.

   
 

 

Άλλος ένας Photo Editor. Υποστηρίζει layers, απεριόριστο αριθμό undo. Ξεκίνησε σαν υποκατάστaτo του Microsoft Paint και με τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό plugins που παρέχει η κοινότητά του, τώρα συγκρίνεται με τους μεγάλους photo editors.  Απαραίτητο για την εγκατάσταση το .NET Framework 2.0

   
 

 

Για τόσο μικρό πρόγραμμα είναι απίστευτα πολλές οι δυνατότητές του ειδικά στα effects. Εκτός αυτού γράφει από Webcam, παίρνει και screenshots. Προσθέστε αν θέλετε και κείμενο. Όταν τελειώσετε με το δημιούργημά σας μπορείτε να το κάνετε direct upload στο flickr. Υπάρχει και σε Webware, χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη java.

   
 

Pholor

Ετοιμάστε την φωτογραφία που θέλετε να αναρτήσετε στο ιστολόγιό σας, στο facebook, στο twitter, με τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο. Κάνει τα όλα τα απαραίτητα γι' αυτή τη δουλειά με ένα κλικ. Crop, resize, tone, sharp, dehaze.

   
 

Photo Commander

Ο Ελβετικός σουγιάς της Ashampoo για τις φωτογραφίες σας. Οργανώστε, επεξεργαστείτε, μοιράστε τις συλλογές των φωτογραφιών σας με ένα μόνο πρόγραμμα.

   
 

 

Ένα πραγματικά lite πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας επαγγελματικών προδιαγραφών. Η αρχική εγκατάσταση έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και εσείς του προσθέτετε όποια από τα πάρα πολλα add on και plugins σας χρειάζονται  για να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να βαρύνει.

   
 

Photo Magician 

Διαλέξτε ένα προφίλ και εφαρμόστε το σε έναν κατάλογο με φωτογραφίες, ή μόνο σε μια. Δυνατότητες: επιλογή και υποκαταλόγων, έτοιμα ή custom προφίλ, resize με pixels ή %, εξαίρεση φωτογραφιών κάτω από ένα μέγεθος (σε bytes, διαστάσεις), μετατροπή όλων σε ένα format, ανέβασμα των εικόνων σε κοινωνικά δίκτυα, ή μέσω ftp σε sites, εφαρμογή effects.

   
 

Photo Optimizer

Διορθώστε - βελτιώστε τις φωτογραφίες σας, με τον  ευκολότερο και φιλικότερο στο χρήστη τρόπο. Εγγυημένα, από την Ashampoo.

   
 

Photo Resizer

Μετατρέπει - μετονομάζει ομαδικά φωτογραφίες. Επίσης κάνει: Resize, crop, αλλάζει color depth, δημιουργεί color effects, προσθέτει κείμενο, watermark & border effects. Ιδανικό για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

   
 

Photoscape

Photo viewer, editor, animated gif, splitter, αλλά κάνει και capture στην οθόνη σας, έχει και color picker.

   
 

Photosynth

Τρισδιάστατες, πανοραμικές online φωτογραφικές απεικονίσεις και για να τις βλέπετε αλλά και για να δημοσιεύετε τις δικές σας. Από τη Microsoft.

   
 

QR Photo to Flash ConverterPhoto to Flash Converter

Δημιουργείστε από φωτογραφίες ένα Slide Show για παρουσίαση ή για να το "ανεβάσετε" στο YouTube ή στο Site σας.

   
 

PhotoWipe

Εξαφανίστε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας. Πολύ εύκολο στη χρήση του.

   
 

PicasaTo Picasa της Google σας βοηθάει να επεξεργατείτε και να μοιραστείτε με άλλους τις φωτογραφίες σας, εύκολα και απλά. Έχει και Ελληνικά menu.

   
 

Picture to Icon Converter

Μετατρέψτε Φωτογραφίες από μορφή BMP, JPEG, GIF και άλλα γνωστά format, σε ICO. Για Windows 98, Me.

   
 

Pinta

Βασισμένο πάνω στο Paint.net, με προσανατολισμό την απλότητα, αμεσότητα και ευκολία.

   
 

PNGGauntlet

Συμπιέζει τα PNG αρχεία. Είναι τα μόνα που υποστηρίζουν διαφάνεια στο internet. Μετατρέπει JPG, GIF, TIFF και BMP σε PNG. Αν είστε περιστασιακός χρήστης χρησιμοποιείστε το αντίστοιχο Webware tinypng.