Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Productivity Tools page 1/3  

Εργαλεία Παραγωγικότητας σελίδα 1/3  

 

 Αν η οθόνη σας δεν "χωράει" τα παράθυρα που θέλετε ανοικτά το 360desktop την τετραπλασιάζει περιστρέφοντας την, με το mouse, σταδιακά  κατά  360°. Αν κλείσετε το 360desktop τότε τα παράθυρα "μαζεύονται" στο κλασσικό desktop. Και 64bit.

 
 

AltMove

Πολλά παράθυρα, ειδικά διαλόγου, των Windows ή και εφαρμογών δεν αλλάζουν μέγεθος με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενό τους. Με αυτό το ότι πλαίσιο διαλόγου εμφανιστεί μπροστά σας μπορεί να γίνει resize. Επιπλέον μπορείτε να δώσετε σε κάθε πλήκτρο μέχρι και 8 διαφορετικές λειτουργίες (Drag'n'Do, επέκταση του Drag and Drop), ανοίγοντας προγράμματα, κείμενα, αρχεία με συγκεκριμμένο πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα κάνετε το Drop.

 

RSS

 

Blaze

Πολυεργαλείο που παρακολουθώντας τις συνήθειές σας, διορθώνει τους αναγραμματισμούς σας, ψάχνει για αρχεία ή το internet, κάνει βασικές μετατροπές, δημιουργεί mails, εισαγάγει έτοιμες τυποποιημένες φράσεις κλπ.

 
 

Copernic Desktop Search

Ψάξτε τα mail σας όπου κι’ αν είναι αποθηκευμένα και με preview. Επίσης ψάχνει τα κλασσικά αρχεία (Word, Excel, PowerPoint, PDF), κλασσικά format εικόνας, video, ήχου, επαφών.

  Telebit blog
 

Data Crow

Organizer για όλα  τα media αρχεία σας. Μουσική, video, βιβλία, φωτογραφίες, συνταγές (έχει επιπλέον module που το κατεβάζετε από την ίδια σελίδα) με εισαγωγή σχολίων για κάθε αρχείο, πλήρως παραμετροποιημένη και χωρίς όρια βάση δεδομένων.

 
 

DateLook

Ημερολόγιο, ραντεβού, γεγονότα, κυκλική επανάληψη, alarm, συγχρονισμός με άλλο, τοπικά ή στο Internet με ftp. Γραμμένο σε Java, για να είναι all OS και Portable.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Desktop Sniper

Πάρτε screenshots από την επιφάνεια εργασίας σας και ότι υπάρχει εκεί, εκείνη τη στιγμή. σώστε τα σαν εικόνες οποιουδήποτε γνωστού format και κάντε τις resize και όχι μόνο αυτές αλλά όποιο αρχείο εικόνας έχετε.

   
 

Digital Janitor Digital Janitor

Ταξινομήστε, τακτοποιήστε αρχεία. Βάλτε αυτό το utility να ξεχωρίσει -τακτοπιήσει τα αρχεία που ρίχνετε κάθε μέρα σε έννα φάκελο. Τα .doc-.docx,xls-xlsx στα έγγραφά μου, τα .mp3 στα τραγούδια μου, τα .jpg στις εικόνες μου κλπ. Αυτόματα αφού δώσετε κανόνες, ή χειροκίνητα.

   
 

DropIt

Αντιγράψτε, μετακινήστε, μετονομάστε, ανοίξτε με, διαγράψτε, συμπιέστε, αποσυμπιέστε, δείτε σε λίστα όποια αρχεία ή φακέλους θέλετε. Τα επιλέγετε με drag & drop ή με κριτήρια, όνομα, κατάληξη, θέση, μέγεθος, ημερομηνία. Χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αυτόματα. Κυκλοφορεί και σε portable.

 
 

Μια ευκολόχρηστη database για τα DVD και CD σας. Έχει πλήρες πληροφοριακό υλικό, και ευρετηριασμό, με πάρα πολλά πεδία (Συγγραφέας, πρωταγωνιστής, cast κλπ) όπως και παρακολούθηση των δανεικών.

   
 

Epocrates

Η πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια στον ιατρικό χώρο. Φάρμακα δοσολογίες κατά περίπτωση, αλληλεπιδράσεις, αντενδείξεις, φαρμακολογία, έως και φωτογραφίες των σκευασμάτων ή αναγνώριση από το σχήμα, χρώμα. Eίναι για επαγγελματίες του χώρου και βοηθητικά. Όχι για αυτοσχέδιους γιατρούς. Έχει και mobile.

   
 

Everything

Το πιο γρήγορο ψάξιμο στο pc σας για αρχεία ή φακέλους με διαφορά από κάθε άλλο είτε της Microsoft είτε τρίτου κατασκευαστή. Δεν ψάχνει λέξεις μέσα σε κείμενα και είναι κατάλληλο μόνο για NTFS partitions.

   
 

Express Planner

Project management με απεριόριστα projects, μοίρασμα των διαθέσιμων πόρων ανάμεσα στα projects, αυτόματο και χειροκίνητο σχεδιασμό-προγραμματισμό. Και για MAC.

   
 

Fences

Αν το Desktop σας είναι συνώνυμο του χάους, τότε χρειάζεστε αυτό το πρόγραμμα για οργάνωσή του. Επίσης κρύψτε τους φακέλους και τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και ξαναεμφανίστε τα με διπλό κλικ πάνω στο desktop.

   
 

Folder Guide

Δείτε ανοίξτε και δουλέψτε με τους φακέλους που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Μέσα από το χάος των φακέλων της εξερεύνησης των Windows διαλέξτε αυτούς που χρησιμοποιείτε στη καθημερινή σας δουλειά και θα γλυτώσετε πολλά κλικ και χρόνο.

   
 

Free mind

Mind mapping (καταγραφή χαρτογράφηση σκέψεων), με μεγάλη gallery παραδειγμάτων και έτοιμων λύσεων, για να πάρουν σάρκα και οστά οι σκέψεις πάνω σε κάποιο θέμα. Για κάτι πιο απλό (σε μια σελίδα όλα) και εύκολο κοιτάξτε το Mindmaple.

   
 

Freebie-notes

Φτιάξτε σημειώσεις, ραντεβού, υπενθυμήσεις επαφών. Όρίστε το χρόνο υπενθύμησης και θα 'πεταχτεί' στο desktop σας. Έχει ηχητική υπενθύμηση. Είναι και με Ελληνικό menu.

   
 

Freeplane

Εργαλείο για Mind mapping, διαχείρηση γνώσης, project management με πάρα πολλές δυνατότητες. Εχει και Ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο.

   
 

GanttProject

Φτιάχτε διαγράμματα Gantt και Pert. Εισάγει  και εξάγει διαγράμματα από και σε Microsoft Project, εξάγει διαγράμματα σε PNG εικόνες, σώζει αναφορές σε PDF και σε HTML. All OS. Κυκλοφορεί και σε Webware.

   
 

GMDesk

Desktop εφαρμογή για να μην είστε υποχρεωμένοι να ανοίγετε τον Browser για να δείτε/στείλετε Gmail, η κάποια εφαρμογή Google (ημερολόγιο, Goolge Maps κλπ). Άμεση και γρήγορη μετάβαση από την μια εφαρμογή Google στην άλλη. Δουλέυει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και συσκευές που δουλεύει το Adobe Air, το οποίο πρέπει να κατεβάσετε πρώτα, αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο, για να δουλέψει το GMDesk.

   
 

Gourmet

Βάση δεδομένων με συνταγές για επαγγελματίες. Ανεύρεση με εικόνα, λίστα με εικονίδια, κατηγορία, τίτλο και σύντομη περιγραφή. Η αναζήτηση δουλεύει λίγο καλύτερα από το Google search. Όπως πληκτρολογείτε εμφανίζονται τα αποτελέσματα για τους χαρακτήρες που γράψατε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μόνο για Linux. Λέει ότι κάνει και για Windows αλλά μην το παλέψετε. Εισάγει αρχεία από άλλα προγράμματα συνταγών αλλά και WEB sites συνταγών. Εξάγει σε πολλά format συνταγών και σε PDF.

   
 

hawkscope

Προσπελάστε τα δεδομένα του σκληρού σας (κατάλογοι, αρχεία, εφαρμογές) με ένα πανέμορφο pop-up menu από το desktop σας. Είναι και All OS.

   
 

HotkeyP

Δημιουργείστε συντομεύσεις πληκτρολογίου/ποντικιού/joystick/συσκευής υπερύθρων, με τις οποίες να εκτελούνται εφαρμογές, να ανοίγουν αρχεία, σελίδες του internet, να σβήνει το PC, ή να αδρανοπιείται, να αλάζετε ανάλυση στην οθόνη σας, να σταματάτε μια διεργασία κλπ.

   
 

HourGuard

Χρονομετρήστε πόσο και πότε απασχοληθήκατε με μια εργασία, κάνοντας κλικ στο start και όταν τελειώνετε στο stop. Στο τέλος δώστε της όνομα έργου και τι κάνατε και θα εντάξει σε μια γραμμή και αυτή σας την απασχόληση στο φύλο του  συγκεκριμένου έργου. Διαχειρίζεται πολλά έργα.

 

Σελίδα

 1 2 3