Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

  Productivity Tools page 2/3 

Εργαλεία Παραγωγικότητας σελίδα 2/3  

 

Keyboard Link

Οpen source quick launcher. Προγραμματίστε τα Function keys του πληκτρολογίου σας, ώστε με ένα πλήκτρο να ανοίγει η εφαρμογή που θέλετε.

 
 

Keyboard Status

Αν σας ταλαιπωρεί την ώρα της πληκτρολόγησης η λάθος επιλογή κεφαλαίων ή πεζών μπορείτε πια να το βλέπετε στη γραμμή εργασιών των Windows (Taskbar), και με ηχητική ειδοποίηση Το έχουμε και στα portables και σαν κατ' ευθείαν εκτελέσιμο.

 

RSS

 

Launchy

Ξεχάστε που είναι το κάθε πρόγραμμα στο Desktop ή στη εκκίνηση. Γράψτε απλά το όνομά του, και από τα πρώτα γράμματα το Launchy θα  το έχει στη διάθεση σας. All OS. Αν είστε πολύ απαιτητικός από ένα quick launcher και θέλετε να συμπληρώνει τις καθημερινές λέξεις που γράφετε υπάρχει το Phrase Express στο Tele-Store.

 

LiveProject Free Project Viewer

Δείτε τα αρχεία που παράγονται από το Microsoft Project, κάντε zoom στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, τυπώστε τα.

  Telebit blog
 

Μ8 Multi-Clipboard & screen capture

Κρατάει 25 clips με CTRL+C, για να  τα κάνετε paste. Mε PrtScr κάνετε capture όλη την οθόνη και με Alt+PrtScr κάνετε capture το ενεργό παράθυρο. 

 
 

makagiga

Διαχειριστής to-do, σημειωματάριο. Δέχεται widgets (ημερολόγιο, ετικέτες, screenshot κλπ). Για Windows, Linux και σε cross-platform portable.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Mind Mapping (χαρτογράφηση σκέψεων, ιδεών κλπ). Σχετικά απλό, σε μια σελίδα όλες οι ιδέες και εύκολο. Για κάτι περισσότερο και με έτοιμες λύσεις που προσαρμόζετε στις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στο freemind.

   
 

MWsnap

Με το MWsnap κάνετε capture ολόκληρη ή ένα κομμάτι της οθόνης που θέλετε και το αποθηκεύετε σαν εικόνα, έχει ενσωματωμένο zoom και χάρακα.

   
 

nSpacesnSpaces

Είστε από τους ανθρώπους που "ξεζουμίζουν" τον υπολογιστή τους, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα που τους δίνει για αύξηση της παραγωγικότητάς τους, αλλά και για να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν κλπ. Με το nSpaces δημιουργείτε πολλές επιφάνειες εργασίας με τα δικά της προγράμματα η κάθε μια. Ανάλογα με τι θέλετε να ασχοληθείτε αλλάζετε στο αντίστοιχο desktop.

   
 

OpenProj

Project Management, χωρίς πολλά έξτρα, για Windows και Linux. Πολύ εύκολο, με πολύ καλό Design, που είναι σημαντικό για τέτοιου είδους προγράμματα.

   
 

OPEN WORKBENCH

Project scheduling & management, ο direct αντίπαλος του Microsoft project.

   
 

PhotocopierPhotocopier

Πιο απλό και από φωτοτυπικό. Χωρίς κάποιο βαρύ πρόγραμμα και δύσκολες ρυθμίσεις. Πατήστε το μεγάλο κουμπί COPY και βγάλτε όσες φωτοτυπίες θέλετε από scanner στον εκτυπωτή σας. Άντε να αυξομειώστε και το μέγεθος ή τη φωτεινότητα.

   
 

PowerFolder

Συγχρονήστε αρχεία ανάμεσα σε διαφορετικούς υπολογιστές για νε έχετε παντού τα ίδια. Για Windows, Mac, ή Linux.

   
 

PRGrep

To Desktop Search και τον βοηθό αναζήτησης των Windows τους ξέρουμε. Αν δε μας διευκολύνουν και πολύ υπάρχει και το PRGrep με πάρα πολές δυνατότητες σύνθετης αναζήτησης.

   
 

Printkey 2000

Στο πληκτρολόγιό μας υπάρχει ένα πλήκτρο που γράφει επάνω του Print Screen αλλά δεν δουλεύει. Βάλτε το σε δουλειά, είτε κατ' ευθείαν, είτε ανοίγοντας μενού που βλέπετε το capture της οθόνης που κάνατε για να το επεξεργαστείτε και μετά να το τυπώσετε ή να το σώσετε σαν εικόνα.

   
 

Print Logger

Καταγράψτε σε αρχείο τι τυπώσατε, σε ποιόν εκτυπωτή, πότε. Χρησιμοποιείστε το στο λογιστικό φύλλο, στον επεξεργαστή κειμένου ή όπου χρειάζεται, για παρακολουθηση ροής μιας αλληλογραφίας, υπόθεσης, ή για παρακολούθηση του φόρτου εργασίας των εκτυπωτών σας.

   
 

Print Screen

Το παλιό καλό print screen του DOS ήταν βολικό σε πολλές περιπτώσεις. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει στα Windows με το Print Screen και με το πάτημα του ομώνυμου ξεχασμένου πλήκτρου κάνετε capture σε εικόνα, ότι format θέλετε, και το τυπώνετε ή το αποθηκεύετε. 

   
 

Producteev

Διαχειριστής των εργασιών σας. Βάλτε ετικέτες, ορίστε προτεραιότητες, κάντε υπνεθυμίσεις, δείτε τις deadlines των υποχρεώσεών σας και πολλά άλλα. Για Windows, Mac, iPhone, android, Google Apps.

   
 

Promodoro

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας χρονομετρώντας και χρονομερίζοντας τις εργασίες - δραστηριότητές σας. Το free μέχρι 100 διαφορετικές εργασίες. Για Windows, Mac OS X και Ubuntu. Υπάρχει και σελίδα Web, με πολύ απλή, έως απλοϊκή, εφαρμογή της.

   
 

Psycho Folder

Λιλιπούτιο utility που αυτοματοποιεί πάρα πολλές δουλειές ρουτίνας. Του ορίζετε ένα φάκελο που έχετε δημιουργήσει και ότι ρίχνετε εκεί, κάνει αυτό που του έχετε πει. Αν είναι συμπιεσμένο το αποσυμπιέζει, αν είναι αρχείο multimedia (mp3, wav, κλπ) το μετατρέπει στο format που του καθορίσατε, ταξινομεί ανάλογα με την κατάληξη τα αρχεία στους φακέλους που του υποδείξατε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δοκιμάστε το.

   
 

Qiqqa

Η ακαδημαϊκή ή ερευνητική δουλειά, σήμερα σημαίνει ένα ατέλειωτο διάβασμα-κατέβασμα σελίδων internet, PDF,  που δεν ξέρουμε ποιό έγραφε που, τι. Άλλα εχουμε σπίτι, άλλα στο γραφείο, άλλα στη σχολή και άλλα στο USB. Συγχρονήστε τα όλα στο Web, κρατείστε χωριστά σημειώσεις για το καθ' ένα, βάλτε ετικέτες, ψάξτε για κείμενο σε κάθε μορφή αρχείου.

   
 

qOrganizer

Organizer προσαρμοσμένο περισσότερο σε μαθητές/φοιτητές. Εκτός από τα κλασσικά: ημερολόγιο με σχεδιασμό, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, λίστα to-do, έχει και: βαθμούς (με ημερομηνίες και μέσους όρους ανά μάθημα ή γενικούς), χρονοπαρακολούθηση μαθημάτων, απουσίες (ημερομηνιακά και σύνολο). Μπορείτε να σώζετε τα δεδομένα σας σε txt τοπικά, ή σε MySQL και sqlite για αποθήκευση στο internet ώστε να μπορείτε να τα έχετε διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε.

   
 

QTranslate

Σοβαρό εργαλείο δουλειάς γι' αυτούς που ασχολούνται με μεταφράσεις. Με ένα click, ή με προγραμτιζόμενα πλήκτρα συντομεύσεων, διαλέγετε την καλύτερη μετάφραση για το κείμενο που έχετε επιλέξει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του υπολογιστή σας. Έχετε επιλογές από το Google Translate, Microsoft Translator, Promt, Babylon, SDL FreeTranslation και Yandex. Έχει λεξικό, ορθογραφικό έλεγχο, Text to Speech, virtual keyboard και αρκετές άλλες ευκολίες.

   
 

Ανοίξτε καρτέλες στην εξερεύνηση των Windows, όπως ανοίγετε στον browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome Κλπ). Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα πρέπει απαραίτητα να κατεβάσετε και το αρχείο γλώσσας (πρώτο επάνω).

   
 

ReadCub

Για φοιτητές, σπουδαστές, ερευνητές. Απλοποιήστε την έρευνά σας φτιάχνοντας βιβλιοθήκη και ταξινομώντας άμεσα την σχετική αρθρογραφία. Υπογραμμίστε τα ενδιαφέροντα σημεία των άρθρων, βάλτε τους αυτοκόλλητα και ψάξτε τα με όποιο τρόπο θέλετε. Ψάχτε μέσα από το πρόγραμμα το internet (PubMed και Google Scholar) για σχετική αρθρογραφία. Κάντε login μέσα από το πρόγραμμα στην βιβλιοθήκη της Σχολής σας και κατεβάστε από εκεί τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν. Με βάση τη βιβλιοθήκη που έχετε δημιουργήσει, το πρόγραμμα σας κάνει συστάσεις για σχετικά χρήσιμα άρθρα που βρήκε το ίδιο στο internet. Τις παραπομπές δεν τις βγάζει στο τέλος της σελίδας αλλά τις βγάζει δεξιά (δίπλα στην παραπομπή) σε ξεχωριστό μικρό κομμάτι της οθόνης για να βλέπετε άμεσα τι αφορά η κάθε μια. Και άλλες ατελείωτες ευκολίες για τις πιο ατελείωτες ώρες εργασίας σας. Για Windows και Mac.

   
 

RescueTime

Γι' αυτούς που δουλεύουν σε PC. Δώστε στοιχεία για το ποια είναι η παραγωγική δουλειά σας και πια αντιπαραγωγική (ούτε δύο λεπτά δεν χρειάζονται) και με πρόγραμμα που κάνετε download θα παρακολουθούν τους χρόνους σας σε κάθε εργασία. Υπόσχονται να κερδίζετε σχεδόν τέσσερις ώρες τη βδομάδα.

   
 

RocketDock

Αυτό το Mac-style πρόγραμμα  είναι ένας application launcher με πάρα πολύ ωραία skins και πολές δυνατότητες παραμετροποίησης.

   
 

Ruler

Ένα υποδεκάμετρο στην οθόνη σας μετράει σε εκατοστά χιλιοστά ή pixels φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει η οθόνη σας.

 

Σελίδα

1 2 3