Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

    Productivity Tools page 3/3   

    Εργαλεία Παραγωγικότητας σελίδα 3/3   

 

Sharp Keys

Θα θέλατε κάποιο πλήκτρο του πληκτρολογίου σε άλλη θέση είτε γιατί έτσι σας βολεύει καλύτερα είτε γιατί εκεί που είναι το πατάτε κατά λάθος συχνά; Βρήκατε το σωστό πρόγραμμα για remapping του πληκτρολογίου σας. Για Windows 2000, Me, XP, Vista, 7.

 
 

Για πραγματικά γρήγορη πληκτρολόγηση είτε στα Ελληνικά είτε σε άλλες γλώσσες. (Εκτός από το πρόγραμμα κατεβάστε και το αντίστοιχο αρχείο γλώσσας). Δεν λέμε ότι δεν είναι επίπονο, αλλά με την διαφορά που θα δείτε (περίπου Χ3.5) άν πληκτολογούσατε 20 ώρες τη εβδομάδα  η διαφορά  είναι 722 ώρες ή ένας μήνας το χρόνο. 

 

RSS

 

Stick  

Αυτοκόλητα όπως και το παρακάτω. Μπορεί να πάρει πολλά plug-in όπως ημερολόγιο, calculator, RSS κ.α.  

 
 

Stickies  

Αντί να κολλάτε αυτοκόλλητα χαρτάκια στην οθόνη σας χρησιμοποιήστε το και δεν θα ξεχάσετε τίποτε. Και εμφανίζονται την ημερομηνία που θέλετε.

  Telebit blog
 

STUFF Organizer

Καταγράφει, οργανώνει, βοηθάει στην τακτοποίηση όλων των αρχείων που αποθηκεύετε στο PC σας, με όποιον τρόπο θέλετε.  

 
 

Task Coach

Διαχειριστής task και todo σε XML. Δημιουργία υποέργων (subtasks), συνημμένα με drag & drop, ακόμη και από mail. Μπορεί να γίνει εξαγωγή αρχείου σε HTML και CSV. All OS.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Task ReporterTask Reporter

Οργανώστε το χάος των καθημερινών σας εργασιών δημιουργόντας για κάθε project χωριστό θέμα μέσα στο οποίο θα καταγράφετε την κάθε εξέλιξη. Έτσι θα έχετε μια εποπτική εικόνα για το τι έγινε πότε, για κάθε θέμα.

   
 

TaskSwitchXP  

Τροποιήστε το Alt+Tab των Windows με κάτι που κάνει πολλά περισσότερα όπως το να βλέπετε σε preview τα ανοιχτά σας παράθυρα πριν τα καλέσετε να έρθουν 'μπροστά'.  

   
     

Time Cop  

Ένα on-line χρονόμετρο (χρόνος που πέρασε ή απομένει) με ηχητική σήμανση στο τέλος χρόνου. Μπορεί να γίνει και full screen.  

 
 

Together

Για απλές διοργανώσεις meetings σε events. Ο κάθε προσκεκλημένος ξέρει την θέση του, τα multimedia του event σώζονται σε real time για να είναι διαθέσιμα στο τέλος, που θα χρειαστεί η παρουσίαση ή το "ανέβασμα" του event στο internet. Είναι μόνο για iOS 4.1+ (iPhone, iPad, & iPod touch).

   
     

TreepadTreepad Lite

Κρατείστε σε ένα αρχείο τις σημειώσεις σας, τα mail, κείμενα, links, σημειώσεις. Αν θέλετε δημιουργείστε χωριστά αρχεία για ένα ή περισσότερα από αυτά. Είναι και portable.  

   
 

VistaStartMenu  

Αν στα Vista σας έλειψε το start menu των XP ή ακομα αν στα XP το θέλετε ακόμα πιο βελτιωμένο ή αν έχετε windows 2000 ή 2003 Server εγκαταστείστε το και θα με θυμηθείτε.  

   
 

Voo2do  

Online project management, για πολλά projects, με χωριστή παρακολούθηση του κάθε έργου.Προσθέστε εργασίες ακόμη και με e-mail, παρακολουθείστε το χρόνο που πέρασε και πόσος απομένει, ορίστε προτεραιότητες.  

   
 

Week Schedule  

Αν για σας το Outlook είναι υπερβολικό και το μόνο που θέλετε είναι να έχετε ένα alarm με εικόνα και ήχο για κάθε ραντεβού ή δουλειά που πρέπει να κάνετε και η καταχώρηση ενός νέου γεγονότος να είναι δύο click τότε αυτό είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε.  

   
 

Wink  

Δημιουργεί μαθήματα και παρουσιάσεις. Εισαγωγή με κείμενο, ήχο, video, έτοιμες φωτογραφίες, screenshots κλπ. Εξαγωγή σε Macromedia Flash, EXE, PDF, PostScript, HTML.  Και για  

   
 

WinSplit Revolution

Θέλετε να δουλέψετε με πάνω από τρία παράθυρα ανοιγμένα, με διαφορετικό μέγεθος το καθένα και τα Windows δεν σας βοηθούν. Με ένα κλικ στο εικονίδιο του WinSplit τα τακτοποιείτε όπως εσείς θέλετε. Για Windows 2000/Me/XP/Vista.  

   
 

WizMouse  

Πόσο ενοχλεί, μπερδεύει και καθυστερεί όταν έχετε πολλά ανοικτά παράθυρα να πρέπει να κάνετε κλικ στο παράθυρο που θέλετε να φέρετε μπροστά για να το σκρολάρετε. Με αυτό το μικρό utility σκρολάρετε το παράθυρο που βρίσκεται το βελάκι. Πιο απλά δεν γίνεται, ή έτσι έπρεπε να λειτουργεί το ποντίκι από την ώρα που φτιάχτηκε.  

   
 

Wunderlist

Απλή έως απλοϊκή λίστα to do, για όλες τις συσκευές σας, ή σε Web application με συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών, υποκατηγορίες, αλλά και πρόσκληση φίλων όπου χρειάζεται διαμοιρασμός. Με έμφαση σε αυτά που θέλετε να δείτε, αγοράσετε, αποκτήσετε  Για Windows, Mac, iPhone, Android.

   
     

Mobile Express Driver.

Αν ο χώρος εργασίας σας είναι διαφορετικός κάθε μέρα τότε το πρόβλημα σας είναι η εκτύπωση στον διαφορετικό κάθε φορά εκτυπωτή. Τυπώστε ή σκανάρετε (αν πρόκειται για MFP χωρίς την ανάγκη  εύρεσης και εγκατάστασης του κατάλληλου driver, είτε είναι Xerox είτε όχι.  

   
 

@kill

Με μια κίνηση κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές  (ή όσες από αυτές θέλετε). Εμφανίζει και τις ’κρυφές’ διεργασίες των Windows, ή τις εφαρμογές που είναι στο tray. Αν σας ενοχλεί το εισαγωγικό παράθυρο με 9 € στο Tele-Store (Θέματα, business) το εξαφανίζετε.

   
 

XMind

Mind Mapping είναι η αποτύπωση των σκέψεών μας. Βοηθάει στη παραγωγικότητα η τακτοποίηση τους (κατά θέμα, χρονολογία, προτεραιότητα). Ή αν θέλετε η δημοσιοποίηση τους (εξαγάγει σε Html/PNG/GIF/JPEG/BMP). Έχει versions για όλα τα λειτουργικά συστήματα και για portable.

   
 

Όλα όσα θέλατε να κάνετε στο taskbar. Τακτοποίηση ή κρύψιμο ανοικτών εφαρμογών. Προτιμήσεις στη διαφάνεια των ανοικτών παράθυρων, ποιές εφαρμογές μένουν on top κ.α.

 

Σελίδα

1 2 3