Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

  Security Downloads

Password management - Διαχείρηση Κωδικών

 

Androsa File Protector 

Προστατεύει τα αρχεία που έχετε επιλέξει με κωδικό, "σκουπίζει" τα ίχνη τους από το δίσκο, αν θέλετε συμπιέζει τα προστατευμένα. Υπάρχει και σε portable.

 

RSS

 

 

All OS, all devices password management, ψηφιακό πορτοφόλι, κρυπτογράφηση AES-256. Και για Android και για iOS 6+.

 
 

fSecrit

Το πιο μικρό πρόγραμμα για σημειώσεις. Δημιουργεί αυτόνομα αρχεία που δεν χρειάζονται το πρόγραμμα για να ανοίξουν. Αρκεί να ξέρεις το κωδικό. Κρυπτογραφεί με AES/Rijndael σε CBC mode, με 256-bit  μέγεθος κλειδιού. Δεν αφήνει ίχνη στο δίσκο. Πολύ καλό για αποθήκευση κωδικών.

  Telebit blog
 

KeyPass Password Safe 

Με το KeyPass Password Safe κρατείστε όλους τους κωδικούς, τα pin, τα user name & passwords σας, σε αυτό το πρόγραμμα απόλυτα προστατευμένα, μα με τι άλλο ένα κωδικό, πάρτε τα μαζί σας στο flash drive σας. Κυκλοφορεί και σε mobile.

 
 

KeyScrabler 

H πιο συχνή υποκλοπή κωδικών γίνεται στο Internet την στιγμή της πρόσβασης με κωδικό σε μια ιστοσελίδα, webmail, ή όταν δίνετε την πιστωτική σας κάρτα. Κρύψτε αυτά τα στοιχεία από τους keyloggers για: Online shopping & Web email; πιστωτικές κάρτες, Yahoo mail, hotmail, gmail  και άλλα.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

KeyWallet 

Ρίξτε με μια κίνηση drag and drop τα user names, passwords, pins κλπ που έχετε φυλαγμένα σε αυτό σε κάποια φόρμα που σας τα ζητάει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει με τα καινούργια Windows. Δοκιμάστε το πρώτα με μια εισαγωγή δεδομένων.

   
 

LastPass 

Μπορείτε να φυλάξετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς σας κρυπτογραφημμένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δημιουργείστε προφίλ (προσωπικά, δουλειάς κλπ) και όταν σας ζητούνται στοιχεία για εγγραφή κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Συνδέεστε με ένα κλικ σε κάθε site που θέλει κωδικό. Κρυπτογραφεί κείμενα. All OS και Webware.

   
 

MyPadlock

Κλείδωμα των κωδικών με ένα master password. AES 128-bit απόκρυψη. Αυτόματο ξανακλείδωμα του φακέλου των κωδικών μετά από ορισμένο χρόνο που θα του ορίσετε.

 

Norton Indentity Safe

Password manager από τη Symantec, με autofill συχνά ζητούμενων στοιχείων (mail, δ/νση, τηλ. κλπ). Έχει και γεννήτρια κωδικών με πλήρη παραμετροποίηση από τον χρήστη.

   
 

Password Prime

Αποθηκεύστε όλα τα user names και passwords και που χρησιμοποιείται το καθένα. Κλειδώστε αυτές τις πληροφορίες με ένα password.

   
 

Password Safe

Κλειδώστε όλους τους κωδικούς σας σε ένα  αρχείο. Ταξινομείστε τους σε κατηγορίες που θα δημιουργήσετε (πχ Τράπεζες, e-mail κλπ). Δημιουργεί κι αυτό κωδικούς, σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Είναι και portable.

   
 

Password Sentinel

Δημιουργείστε όσες βάσεις δεδομένων θέλετε με τα passwords που χρησιμοποιείτε. Φτιάξτε ομάδες από passwords, εισάγετε από: CSV, CodeWallet (Pro), TXT & Password Safe v2 TXT files.  Εξάγετε σε: TXT, XML ή CSV files. All Windows.

   
 

PINs

Σύστημα δημιουργίας, διαχείρησης και παρακολούθησης κωδικών. Με κρυπτογράφηση 448 bit Blowfish. Υπάρχει και σε Portable.

   
 

PWGen

Πανίσχυρο πρόγραμμα δημιουργίας κρυπτογραφημένων κωδικών, φράσεων, αρχείων. Δεν κάνει εγκατάσταση, δεν αφήνει ίχνη στο δίσκο, μετά το κλείσιμο της εφαρμογής σβήνει τα ίχνη του και από τη μνήμη (RAM). Προεραιτκά σβήνει και το clipboard (F2), αν το χρησιμοποιήσατε (copy paste). Είναι και portable. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES, SHA-2.