Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

 Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Viewers - e Readers

 

Adobe Acrobat ReaderAcrobat Reader

Από την Adobe ο reader που καθιέρωσε το PDF σε διεθνές standard (ISO) για όλες τις γλώσσες και όλες τις εκδόσεις Windows.

 
 

Autodesk Design Review

Δείτε τα σχέδια του αρχιτέκτονά και του μηχανικού σας. Μετρήστε τα, σημειώστε τις παρατήρήσεις σας, αναθεωρείστε και μοιραστείτε τα, συνεργαστείτε.

 

RSS

 

Calibre

Διαβάστε e-books και όχι μόνο. Διαχειριστείτε τα, συνδεθείτε με όποια συσκευή e-reader έχετε, κάνετε upload/download. All OS και portable.

 
 

CofeeCup free image viewerCofeeCup Image Viewer

Όπως βλέπετε  τις φωτογραφίες από την εξερεύνηση των Windows, σε μικρογραφίες, με επιπλέον δυνατότητες, να στείλετε όσες επιλέξατε, e mail, να τις ανεβάσετε με το ενσωματωμένο ftp στο site σας, να τις κάνετε zip.

  Telebit blog
 

Cool PDF ReaderCool PDF Reader

Ένας μικρός PDF reader με όλα τα προσόντα των μεγάλων.

 
 

Cool Reader

e-book reader, με πάρα πολλές δυνατότητες για το PC. Έχει εκδόσεις για Ubuntu Linux και για Android. Για το Android οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

DBF Viewer Plus

Απλός Viewer & editor για DBF αρχεία. Αποθηκεύει, τυπώνει και κάνει εξαγωγή σε CSV.

   
 

e Reader Pro

Διαβάστε τα αγαπημένα σας e-Books στα Windows. Έχει και για άλλα λειτουργικά και για κινητά.

   
 

Excel Viewer

Αν δεν επεξεργάζεστε τα αρχεία Εxcel αλλα τα βλέπετε δεν χρειάζεται να έχετε  και το Excel. Δείτε όλα τα αρχεία Excel από version 97 έως και 2010 ή αντιγράψτε τα σε άλλο πρόγραμμα. Από τη Microsoft.

   
 

FastStone image Viewer

Viewer και στοιχώδης editor για BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO & TGA. Red eye removal, και διάφορα effects.

   
 

Foxit Reader

Ένας απίστευτα μικρός,ελαφρύς και γρήγορος PDF reader χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτε από το Acrobat Reader. Κυκλοφορεί και σε portable.

   
 

FreedwgViewer

Αυτόνομο Autocad viewer & printer για αρχεία dwg και dxf χωρίς να χρειάζεστε κάποιο βαρύ πρόγραμμα.

   
 

GC-Prevue

Λέει ότι είναι μόνο Gerber Viewer αλλα στη πραγματικότητα: Ανοίγει GraphiCode (gwk, xwk, pwk, cwk), EDIF(edf), UCAM(job, ucm), IPC2581(xml), και κάνει import όλα τα Gerber (gbr, gbx, pho, ger, art, 001, 274), DPF, Drill & Rout (drl, nc), HPGL (hpg, plt), EMA/Quest (qst), Aperture Table (apr, rep, usr, apt, wt, nib, inf, xml) Drill Table Files (rck, lst, rep, siz, inf, xml). Σώζει σε GraphicCode (gwk), και σε xml. Και βέβαια τυπώνει.

   
 

Inzomia Viewer

Πολύ γρήγορος viewer στο browsing εικόνων. Κάνει cash την επόμενη εικόνα όσο εσεις κοιτάτε αυτή που είναι φορτωμένη. Δημιουργεί playlists. Για επαγγελματίες που κάνουν συχνές αναζητήσεις σε μεγάλο όγκο εικόνων, πραγματικό εργαλείο.

   
 

IRFANVIEW. Περισσότερο photo viewer και λιγότερο video & audio αλλά και με κάποιες δυνατότητες editing. Δύο σελίδες τα υποστηριζόμενα format αρχείων. Converter, optimizer, batch processing, slideshow creator, scan & print. Και στα Ελληνικά.

 

Σελίδα

  1 2