Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο πρόγραμμα από τα downloads (τρέχει τοπικά) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα κάποιο portable; (χωρίς εγκατάσταση).

Admin

 

 

Βλέπετε παγκόσμια και Ελληνική κατάταξη του site που σας ενδιαφέρει, Όπως και κάποια άλλα στοιχεία (search strings που οδηγούν σ' αυτό, με ποσοστά. Ποια site έχουν link στο site για το οποίο έχετε υποβάλλει το ερώτημα κλπ). Η κατάταξη δεν είναι μόνο από hits αλλά από μια συνταγή που κρατάει μυστική η Alexa. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την αρχαία βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, σαν τη μεγαλύτερη πηγή γνώσεων.

 
 

JDiskReport

Δείτε τα περιεχόμενα του δίσκου σας στατιστικά. Τι χώρο πιάνει το κάθε αρχείο στο δίσκο σας, ή οι υποκατάλογοι σε ένα κατάλογο, και όλα αυτά σε 'πίτα' (ποσοστό και bytes). Για όλα τα λειτουργικά συστήματα και Webware. Δίνει αναφορά και για ένα μόνο κατάλογο που θα του ορίσετε. Στην ίδια σελίδα υπάρχει και η Portable εκδοχή του.

 

RSS

 

 

Για όσους έχουν πάθει εθισμό με κάποιο site τους προειδοποιεί, ή τους αποτρέπει να το επισκεφτούν για το χρονικό διάστημα που θα του ορίσουν. Μπορείτε να εξαιρέσετε τα Σαββατοκύριακα (όλη μέρα στο facebook, μέχρι να κάνετε όλα τα μέλη του "φίλους", ή στο call of duty για να μη μείνει ζωντανός κανείς άλλος εκτός από σας).

 
 

MinutesPlease

Άλλο ένα πρόγραμμα για εθισμένους, κατάλληλο και για όσους θέλουν να προγραμματίζουν το χρόνο που θα αφιερώνουν σε κάποιο Site. Του ορίζετε πόσα λεπτά θέλετε να παραμείνετε σε ένα site και όταν τελειώσει ο χρόνος σας "πετάει έξω" με προαιρετική προειδοποίηση ένα λεπτό πριν.

  Telebit blog
 

net2ftp

Web based ftp client και όχι μόνο. Εκτός από την διαχείρηση αρχείων (local και remote) έχει editor (απλό ενσωματωμένο, ή advnaced με WYSIWYG για prevew των HTML, ή και PHP editor). Έχει επίσης υπολογισμό μεγεθών πχ των προς μεταφορά αρχείων για να υπολογίσετε πόσο περίπου χρόνο θα σας πάρει μια μεταφορά αρχείων.

 
 

 

Σχεδόν VNC. Χωρίς login βλέπετε την οθόνη όποιου σας δώσει το link παράγει για σας το site. Αφού συνδεθείτε αν σας το επιτρέψει έχετε και δυνατότητα εκτέλεσης των προγραμμάτων του.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

Readability

Δείτε πόσο ευανάγνωστο και πόσο ευκολονόητο είναι το site, ή το blog που σας ενδιαφέρει. Δεν έχει σημασία αν είναι με ελληνικούς η λατινικούς χαρακτήρες.

   
 

 

Απλό, περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πανεύκολο και γρήγορο, έως άμεσο στη χρήση VNC διπλής προσωπικότητας. Μια desktop και μια webware.

   
 

Speedtest

Το αδιαμφισβήτητα πιο διαδεδομένο site για την μέτρηση της ταχύτητας της σύνδεσής σας στο internet.

   
 

Tracerout

Remote tracerout. Τρέξτε το tracerout από διάφρα σημεία του κόσμου προς μια διεύθυνση internet ή ένα site.

   
 

Website Speed Test

Δεν δείχνει μόνο την ταχύτητα του site, ή συγκεκριμένης σελίδας σας και τον χρόνο που κάνουν τα επιμέρους στοιχεία να φορτωθούν. Σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως θα κατεβάσετε αυτούς τους χρόνους.

   
 

Εργαλεία ΕΔΕΤ

Το monitor του Ελληνικού διαδικτύου. Looking Glass, χρόνοι απόκρισης των κυριότερων προορισμών, κυκλοφοριακός φόρτος δικτύου...