Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Μobile

 

AutoCAD WS

Το AutoCAD στο κινητό σας. Ή σε όποια συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Ανεβάστε ένα αρχείο που μπορεί να επεξεργαστεί το κλασσικό AutoCAD, σημειώστε, τροποποιείστε, διορθώστε. αποθηκέψτε, κατεβάστε, μοιραστείτε το κλπ. Συνεργάζεται άψογα με το Google Drive, μέσα από το οποίο ανοίγουν κατευθείαν τα σχετικά αρχεία σας με AutoCAD WS.

 
 

del.icio.us

Για να έχετε τα bookmark των διευθύνσεων του Internet που σας ενδιαφέρουν στη διάθεσή σας όπου και αν βρίσκεστε. Ή τα RSS, συνταγές, αν θέλετε τα μοιράζεστε με τους υπόλοιπους της παρέας.

 

RSS

 

facebook

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή. Συνδεθείτε με το κινητό σας στο δημοφιλές Social network.

 
 

Glide OS  

Online OS με 30GB free space και mobile πρόσβαση για φύλαξη αρχείων, επεξεργασία κειμένου, mail, photo sharing, portal, μέχρι 6 χρήστες συνδεδεμένους.  

  Telebit blog
 

Μοιραστείτε με κάποιο άλλο κινητό τις εικόνες σας, τη μουσική, επαφές, αγαπημένα, μηνύμματα ή  αρχεία που θέλετε.  

 
 

iCloudiCloud 

Για iPhone, iPad, iPod touch, Mac. Για Windows πρέπει να κάνετε download την εφαρμογή.  

 

Αναφορά σπασμένου Link.

LastPass

Μπορείτε να φυλάξετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς σας κρυπτογραφημμένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δημιουργείστε προφίλ (προσωπικά, δουλειάς κλπ) και όταν σας ζητούνται στοιχεία για εγγραφή κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Συνδέεστε με ένα κλικ σε κάθε site που θέλει κωδικό. Κρυπτογραφεί κείμενα. All OS και Mobile.  

   
 

PcAutoWakerPcAutoWaker.   

Μπαίνετε στο γραφείο/σπίτι σας και θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα πρωτού καθήσετε μπροστά στο PC σας. Τότε πρέπει να πατήσετε το κουμπί για να πάρει μπρος και να περιμένετε μέχρι να  είναι έτοιμο. Μα χάνετε χρόνο αν έχετε Android. Κάντε το τηλεκοντρόλ για να ανάβετε το PC σας μόλις μπένετε στο χώρο μέσω του Wi-Fi.    

   
 

Και για το κινητό. Για συνεργάτες, φίλους, ή την οικογένεια η καθημερινή τους επικοινωνία. Για τα κανάλια με ειδήσεις η πίσω πόρτα της ενημέρωσης. 

   
 

Video2Ringtone  

Κάντε ringtone (mp3), όποιο κομμάτι μουσικής σας άρεσε από τα video που βλέπετε στο internet. Χωρίς καμία άλλη διαδικασία, εγγραφές κλπ, δίνετε την διεύθυνση της ταινίας, περιμένετε (αρκετά) να την φορτώσει, κόβετε το κομάτι που σας άρεσε, το ακούτε για να σιγουρευτείτε ότι είναι το σωστό, και το κατεβάζετε.  

   
 

wikipedia Η Wikipedia και για τη mobile συσκευή σας.

   
 

YouTube  Το Γνωστό You Tube και σε mobile. 

   
 

Zentracker  

Παρακολουθείστε, γεωγραφικά, τα κινητά της οικογενείας σας ή το δικό σας. Πάντοτε ζητείται η συγκατάθεση του αριθμού που παρακολουθείτε. Το free μέχρι 2 κινητά.  

   
 

Η σουίτα του Zoho με τα κλασσικά του office αλλά και: mail, chat, crm, ημερολόγιο, παρακολούθηση site, marketplace  και πολλά άλλα.