Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

PDF Related

 

Convert DOC to PDF

Μετατρέπει αρχεία Word (.doc, .docx) σε PDF. Ένα προς ένα, ή και πολλά μαζί (μέχρι 20) αρκεί να είναι συμπιεσμένα (τα πολλά) σε αρχείο .zip. Στο ίδιο site υπάρχει μαζικός μετατροπέας, πάλι μέχρι 20, που τα επιλέγετε ένα προς ένα. Τελειώνοντας την επιλογή τους πατάτε convert και σας τα "παραδίδει" σε ένα zip αρχείο. Ελάττωμα: ενώ υποστηρίζει άψογα Ελληνικά στο περιεχόμενο των αρχείων, στον μαζικό μετατροπέα δεν υποστηρίζει Ελληνικά στα ονόματα των αρχείων, που περιλαμβάνονται στο zip, ώστε να ξέρετε ποιο είναι τι χωρίς να τα ανοίξετε.

 
 

MergePDF 

Συγχωνεύστε 2 ή περισσότερα PDF σε ένα. Κάνετε upload τα αρχεία πατάτε το κουμπί Merge και κάνετε download. Πιο απλά δεν γίνεται.

 

RSS

 

PDF24PDF24

Μετατρέψτε οποιοδήποτε κείμενο Word σε PDF. Το κατεβάζετε στο PC σας, αν δεν του δώσετε mail, ή το στέλνετε στο mail που του δώσατε, δικό σας ή τρίτου.

 
 

PDFcompress

Η πιο παραμετροποιήσιμη Web εφαρμογή για σμίκρυνση του μεγέθους των PDF αρχείων. Σε όλες τους κοινό χαρακτηριστικό η απώλεια σε ποιότητα, σε ευθεία αναλογία με το ποσοστό σμίκρυνσης.

  Telebit blog
 

PDF Converter 

Μετατρέψτε έγγραφα (Word, Excel, Powerpoint), εικόνες, ιστοσελίδες, πάρα πολλά άλλα format αρχείων σε PDF.

 
 

 

Η πληρέστερη online εφαρμογή για να κάνετε edit, view, ή Design  PDF αρχεία.

 

Αναφορά "σπασμένου" Link.

 

PDFOnlineReader

Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύτιμος για ένα στοιχειώδες editting PDF αρχείων. Με υπογράμμιση των σημείων που ενδιαφέρουν, εισαγωγή κειμένου και εσωτερικά ή εξωτερικά links.

   
 

PDFProtect

Προστατέψτε τα PDF αρχεία σας με κωδικό. Xωρίς εγγραφές login κλπ κατ' ευθείαν. Δεν χρειάζεται ούτε mail. Στο τέλος της μετατροπής εμφανίζεται το Download για να τα αποθηκέψετε στο PC σας.

   
 

PDF-to-CBZ Converter

Μετατρέψτε τα PDF αρχεία σας σε CBZ (συμπιεσμένα αρχεία που ανοίγουν με όλα τα zip προγράμματα. Μέσα στο CBZ  η κάθε σελίδα του PDF είναι και ένα αρχείο JPG).

   
 

 

Κάνει αυτό που λέει με απόλυτη επιτυχία. Στο test σώσαμε ένα φύλο Excel με Ελληνικά και γραμμογράφηση σε PDF. Το ανεβάσαμε στο PDFtoWord και μας το παρέδωσε σε άψογα μορφοποιημένο Word.

   
 

pdfvue 

Δείτε  διαμορφώστε προσθέστε ή αφαιρέστε, σώστε, τυπώστε, στείλτε το mail, κάθε pdf ή άλλο έγγραφο (DOC, XLS, TXT και πολλά άλλα formats) ή και ιστοσελίδα.

   
 

PrimoPDF

Μετατρέψτε Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Visio, Corel WordPerfect, Open Office, ακόμη και BMP, EPS, GIF, JPEG, PNG, TIF και ένα σωρό άλλα (η πλήρης λίστα στο Site), σε PDF.

   
 

WEB2PDF 

Μετατρέψτε σε PDF οπιαδήποτε σελίδα (html) του internet.

   
 

Word to PDF 

Αν και υπάρχει σαν πρόσθετο στο Microsoft Office 2007 και είναι ενσωματωμένο στο 2010 , αν στο PC που έχετε μπροστά σας δεν υπάρχει τι κάνετε; To Word to PDF είναι η λύση, με τρόπο άμεσο και υποδειγματικό.