Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο πρόγραμμα από τα downloads (τρέχει τοπικά) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ήταν προτιμότερο ένα πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Σελίδα

1 

Photo Processing, Drawing, Viewing, Sharing 2/2

 

PhotoCollect 

Δημιουργείστε ένα album με φωτογραφίες και καλέστε τους φίλους σας από το Facebook, ή με mail, να το δούν ή και να το συμπληρώσουν.

 
 

 

Δημιουργείστε Albums, μόνος ή με τους φίλους σας, από φωτογραφίες που έχετε/έχουν στο PC σας, στο facebook, ή στο PhotoRocket αν έχετε εγγραφεί (και αυτό δωρεάν). Μοιραστείτε τα στο facebook, ή στείλτε τα mail, μόνο με δυο κλικ.

 

RSS

 

Pic to Icon Converter

Μετατρέψτε οποιοδήποτε γνωστό format φφωτογραφίας σε icon (.ico), όποιου τύπου θέλετε.

 
 

Picasa

Εκτός από την γνωστή συνωνόματη εφαρμογή της, η Google έχει και Web πρόγραμμα, για να μοιράζεστε/ετε τις φωτογραφίες σας στον ιστό. Διαθέσιμο με το gmail, χωρίς καμία άλλη διαδικασία.

  Telebit blog
 

Picasion 

Φτιάξτε, με δικές σας φωτογραφίες, animated gifs (με 10 το πολύ φωτογραφίες), avatars, ή απλά κάντε resize με τα βασικά effects (sepia, grayscale, negative), χωρίς login κατ' ευθείαν.

 
 

picfull 

Έτοιμα photo-effects με παραμετροποίηση εφαρμογής τους. Χωρίς εγγραφή, αποθηκεύετε τοπικά ή κάνετε κατ' ευθείαν share σε facebook, twitter ή την στέλνετε mail.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

PicΜonkey

Photo editing, με Crop, rotate, exposure, sharpen, resize, διόρθωση ατελειών προσώπου. Σε πορταρίτα ενίσχυση του κόκκινου, άσπρισμα δοντιών, αλλαγή χρώματος κραγιόν, αφαίρεση κοκκινίσματος ματιών, αδυνάτισμα. Έτοιμα πρότυπα χρωματισμών και φόντου, καπέλων, μουστακιών, διαφόρων συμβόλων και εφέ. Προσθήκη κειμένου. Επιλογή περιγράμματος φωτογραφίας και αρκετά άλλα εφέ. Έχει και κατασκευή άλμπουμ.

 
 

Picozu 

Ικανοποιητικό photo-editing και άμεσο share σε social networks. Δέχεται για επεξεργασία τα PSD αρχεία του Photoshop.

   
 

PIXENATE

Πολύ απλά και λίγα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών - εικόνων. Πλεονέκτημα η αμεσότητα, δεν χρειάζεται εγγραφή.

   
 

Pixlr 

Παρ' όλο που είναι χωρίς εγγραφή έχει πάρα πολλές δυνατότητες για Web editor. Επιπλέον έχει το Express για κάποιες γρήγορες διορθώσεις, το o-matic με έτοιμα effects. Από την Autodesk.

   
 

Psykopaint 

Μετατρέψτε όποια φωτογραφία θέλετε σε πίνακα ζωγραφικής. Ζωγραφίστε με ελεύθερο χέρι σε λευκό καμβά. Εκφραστείτε ελεύθερα ή αν θέλετε έχει presets από στυλ επώνυμων ζωγράφων.

   
 

Site2Pic

Πάρτε φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες που θέλετε και μοιραστείτε τις στα social networks, ή τυπώστε τις με τον ευκολότερο τρόπο.

   
 

 

Του δίνετε τις φωτογραφίες που έχετε στο facebook, στο flickr, στο Picasa, στο photobucket, ή στο SmugMug και τις κάνει slideshow, με την σειρά και τον τρόπο διαδοχής που θέλετε. Βάζετε την μουσική επένδυση που σας αρέσει και το Slideshow είναι έτοιμο για τον τοίχο στο facebook, για το Twitter, για το blog σε widget, για το site σε embed code, η με απευθείας link στην σελίδα. Χωρίς εγγραφή ή κωδικό.

   
 

 

Πατείστε Ctrl+C σε όποια φωτογραφία σας αρέσει στο Internet και Ctrl+V σε αυτό το Site. Ή Print Screen για να κάνετε capture την οθόνη σας. Έχει και έναν απλοϊκό editor για στοιχειώδη επεξεργασία. Όταν τελειώσετε μπορείτε να την μοιράσετε στο facebook, twitter, Reddit, Digg, StumbleUpon, ή να στείλετε με mail το link που σας δίνει. Χωρίς εγγραφή ή κωδικό.

   
 

 

Δώστε του φωτογραφίες από το PC σας, την κάμερα, το internet, ή στιγμιότυπα οθόνης (screen captures). Κάνετε ένα στοιχειώδες editing, αν θέλετε, και κατεβάζετε το αρχείο για αποθήκευση, ή το δημοσιεύετε στο internet.

   
 

Tag Galaxy

Search engine για φωτογραφίες  στο flickr με βάση την ετικέτα τους. Με ωραίο visualization σε strobe style.

   
 

Textify.it

Με Drag and Drop της φωτογραφίας που θέλετε μέσα στο browser απεικονήστε την με χαρακτήρες (γράμματα, αριθμούς, σύμβολα κλπ). Χωρίς εγγραφές , login, έτσι άμεσα.

   
 

TinyPNG

Μικρύνετε το μέγεθος των αρχείων (όχι τις διαστάσεις της εικόνας) τύπου .png. Είναι το μοναδικό format εικόνας που υποστηρίζει διαφανείς εικόνες στο WEB. Η διαφορά στο αποτέλεσμα (ποιότητα εικόνας) είναι απειροελάχιστη, ενώ στο μέγεθος αρχείου, τεράστια. Αν κάνετε αυτή την εργασία συχνά και για αρκετά αρχεία τότε καλύτερα είναι να εγκαταστείσετε το PNGGauntlet.

   
 

TypoEffects

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε σύνθεση γραμμάτων ή γραμμών. Ιδιαίτερα καλό στο ασπρόμαυρο.

   
 

vintageJS

Δώστε ένα τόνο ρετρό, με αρκετές παραμετροποιήσεις, στις φωτογραφίες σας χωρίς εγγραφή. Απλά ανεβάστε την, φτιάχτε την όπως θέλετε και αποθηκεύστε την. Αυτό ήταν.

   
 

watermarquee 

Προσθέστε υδατογράφημα (watermark) στη φωτογραφία που θέλετε. Μπορεί να είναι κείμενο η μια άλλη φωτογραφία. Ορίστε μέγεθος Watermark, βαθμό διαφάνειας και κατεβάστε το, ή ρωτείστε τη γνώμη ενός φίλου σας από το Facebook πρωτού οριστικοποιήσετε τη δουλειά σας.

   
 

Zoomr 

To No2 μετά το flickr στο photo sharing. Με μαθήματα για το πως θα το χρησιμοποιήσετε από αρχάριους μέχρι προγραμματιστές. Σε σύγκριση με το flickr είναι λιγότερο φιλικό στον απλό χρήστη (σε επίπεδο entry level) και λίγο περισσότερο επαγγελματικό.