Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Social Bookmarking

 

Πολλές φορές όταν προσθέτετε μια σελίδα στα αγαπημένα, (σελιδοδείκτες, bookmarks) δεν σας ενδιαφέρει όλη, αλλά κάποιο κομμάτι της, ένα σημείο της. Κάντε το λοιπόν φωτίζοντας το σημείο που θέλετε. Μοιραστείτε το με τους φίλους, συνεργάτες σας.

 
 

Bookmark Tracker

Κρατείστε με ασφάλεια τα αγαπημένα σας στο Internet και μοιραστείτε τα με άλλους. Και με RSS Feeds για δημόσια ή ιδιωτική χρήση.

 

RSS

 

Connotea

Οργάνωση Bookmarks για ερευνητές, επιστήμονες και γιατρούς. Άμεση δημιουργία βιβλιοθηκών και μοίρασμα με τους συνεργάτες σας.

 
 

del.icio.us

Για να έχετε τα bookmark των διευθύνσεων του Internet που σας ενδιαφέρουν στη διάθεσή σας σε όποιο PC και αν βρίσκεστε. Ή και τα RSS, ή και συνταγές και αν θέλετε τα μοιράζεστε με τους υπόλοιπους της παρέας.

  Telebit blog
 

I Keep Bookmarks

Κρατείστε τα αγαπημένα σας στο Internet και χρησιμοποιείστε τα από όποιο PC θέλετε. Φτιάξτε λίστες για τα παιδιά σας ή για τους φίλους που θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους τους αγαπημένους σας προορισμούς στο διαδίκτυο.

 
 

Instapaper

Δώστε του σελίδες με δικό σας όνομα, περιγραφή, σχόλια. Οργανώστε τις με καταλόγους. Διαβάστε τα αργότερα απ' όπου θέλετε, τυπώστε αυτά που σας ενδιαφέρουν, ή κατεβάστε τα στο κινητό σας, ή σε μορφή e-Reader, σε CSV, ή HTML. Κάντε like αυτά που σας άρεσαν. Για ευκολία σύρετε το κουμπάκι που έχει, στην γραμμή εργαλείων του browser που χρησιμποιείτε και όποια σελίδα σας ενδιαφέρει κάνετε κλικ στο κουμπί.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

Listandgo

Χρησιμοπιεί το login του facebook ή του mail. Ομαδοποιείτε τα bookmarks, μοιράζεστε μόνο αυτά που θέλετε εσείς (ομάδες ή μεμονωμένα) σε facebook, twitter, ή με mail. Λειτουργεί με κουμπί στη γραμμή εργαλείων του browser.

   
 

PleeqPleeq

Σας αρέσει μια όμορφη εικόνα από το Internet, και υπάρχουν τόσο πολλές, Σώστε την, μοιραστοίτε την με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύετε στα αγαπημένα την δ/νση του Site.

   
 

Οργανώστε τα bookmarks & τα αγαπημένα σας στο internet, δώστε τους το τίτλο που θέλετε, χαρακτηρίστε τα, ψηφίστε τα, γράψτε και κανένα κείμενο ή λογιστικό φύλλο.

   
 

Wheat

Πολλές οι σελίδες που σας αρέσουν ή σας ενδιαφέρουν στο Internet, πολλές αυτές που κάνατε bookmarking (αγαπημένα, σελιδοδείκτες) και στο τέλος έχετε ένα χάος που δεν θυμάστε γιατί βάλατε εκεί μια σελίδα, ή σε ποια σελίδα θα βρείτε το τάδε που σας ενδιαφέρει. Το Wheat είναι μια μηχανή αναζήτησης στα δικά σας bookmarks. Του δίνετε με λέξη/εις τι σας ενδιαφέρει, όπως και άλλα πληροφοριακά στοιχεία που θυμάστε, (εύρος ημερομηνιών, ποσότητα περίπου σελίδων, ή σε ποιες σελίδες να ψάξει την/τις λέξη/εις κλπ) και σας βρίσκει τις σελίδες που είχατε προσθέσει στα bookmarks  οι οποίες ικανοποιούν τις συνθήκες που  του δώσατε.

   
 

ZooTool

Περηφανεύονται, με το δίκιο τους, ότι είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να κάνεις bookmarking. Για πολλούς θα είναι και ο πιο πρακτικός γιατί με το lasso έχει και εναλλακτικούς τρόπους  σου δείχνει όλες τις εικόνες μια σελίδας τα links, τα RSS, τα PDF ή ότι έχει αυτή που θα μπορούσε να γίνει bookmark, να τα σώσετε σε album και βέβαια να τα κάνετε share, ή να τα έχετε public ή private.