Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Social Networking
     
 

bottlenose 

Πνιγήκατε στα Social Networks; Αφήστε το να βρει αυτό τα ενδιαφέροντα θέματα και πρόσωπα. Δείτε σε οπτική αναπαράσταση, με sonar, τα πιο ενδιαφέροντα θέματα και πως αλληλεπιδρούν. Με zoom είστε και εσείς μέσα. Εκπαιδεύεται παρακολουθώντας τις συνήθειές σας.

 
 

 

Περίπου ότι κάνει και το hootsuite. Η διαφορά είναι ότι υπολογίζει με καλύτερο τρόπο ποια είναι η καταλληλότερη στιγμή για να δημοσιεύεσει σε κάποιο κοινωνικό κανάλι αυτό που γράψατε. Έτσι οι περισσότεροι επαγγελματίες του είδους χρησιμοποιούν το hootsuit για να "ακούνε" και το buffer για να "μιλάνε".

 

RSS

 

Evite 

Προσκαλέστε τους φίλους σας, on style, στο δικό σας event με μια από τις εκατοντάδες έτοιμες προσκλήσεις που μπορείτε να παραμετροποιήσετε, ή να φτιάξετε μία δικιά σας, ή να κάνετε upload  ολόκληρη, ή μια φωτογραφία που θα προσθέσετε σε μια από τις έτοιμες. Ενσωματώνει mailing lists από όλα τα γνωστά mails (google yahoo outlook κλπ).

 
 

facebook 

Μπορεί να το ξέρει και η κουτσή Μαρία αλλά έπρεπε να το βάλουμε. Στην Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμο του Internet. Όλοι  μια μεγάλη παρέα για κουβέντα αλλά κι επαγγελματική προβολή. Το facebook έχει καθιερωθεί, ή μάλλον έχει εγκατασταθεί στο Νο1 των κοινωνικών δικτύων.

  Telebit blog
 

FACEBOOK2ZIP

Κάντε Backup το προφιλ σας στο facebook. Κατεβάστε σε ένα συμπιεσμένο αρχείο όλες τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για τις φωτογραφίες των φίλων σας.

 
 

fasterplan

Δεν χρειάζεται να είστε σε κανένα κοινωνικό δίκτυο για να έχετε κοινωνική δικτύωση. Χωρίς εγγραφές, ή κάτι το περίπλοκο, δεν χρειάζεται να μάθετε κάτι, κανονίστε ένα ραντεβού, μια κοινωνική εκδήλωση, έναν καφέ, να βρεθείτε κάπου με όλη την παρέα. Και κυρίως τελείως ανώνυμα.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

filefly 

Με αυτό το facebook απέκτησε file sharing. Μοιραστείτε μέσα από τη σελίδα του facebook κάποιο/κάποια αρχεία που θα κάνετε upload, μόνο με τον φίλο ή φίλους που θέλετε. Περιορισμοί: μέχρι 2GB και το περιεχόμενο διαγράφεται μετά από 90 ημέρες χωρίς κίνηση.

 
 

Google+

 

Τώρα να πούμε νέος παίκτης για την Google; Στο χώρο είναι νέα, το θηρίο, αλλά χτυπάει κατ' ευθείαν κορυφή όπως δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις. Θα δούμε ποιός θα βγει νικητής στον ανταγωνισμό με το facebook.

   
 

HardlyWork.in

Σε ένα φύλλο Excel το προφίλ σας στο facebook, τα νέα, τα μηνύματα, και κάθε άλλη δραστηριότητά σας στην δημοφιλή  σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να δείχνετε πολύ ξενέρωτος στο χώρο της δουλειάς.

   
 

 

Έχει βγει τρίτο σε μοναδικούς επισκέπτες/μήνα Social Site μετά από το facebook και το twitter. Μπορείτε να κάνετε login και με τον λογαριασμό του facebook.

   
 

HootSuite 

Αν όλη τη μέρα, ίσως και τη νύχτα είστε 'χωμένος' στα κονωνικά δίκτυα (facebook, twitter, linkedin κλπ), τότε είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Όχι μόνο για τί είστε συνδεδεμένος σε όλα μαζί αλλά γιατί προσφέρει φοβερά εργαλεία τόσο για παρακολούθηση όσο και για αναρτήσεις δικές σας, messages και ένα σωρό άλλα που σας κάνουν τη ζωή εύκολη με την internetική κοινωνικότητά σας.

   
 

if I die

 

Θέλετε να στείλτετε κάποιο μήνυμα όταν πια δεν θα υπάρχετε.  Αν τρια άτομα που εμπιστεύεστε επιβεβαιώσουν ότι δεν είστε πια μαζί μας, τότε το μήνυμα αυτόματα δημοσιεύεται. Κανείς μέχρι τότε δεν μπορεί να λάβει γνώση του περιεχομένου του, ούτε οι τρεις έμπιστοί σας. Μπορεί να είναι κείμενο ή Video. Όλα αυτά στο facebook.

   
 

IFTTTIf This Then That

Αυτοματοποιήστε τη ρουτίνα της κοινωνικής σας ζωής. Μην κάνετε δουλειές που μπορούν να κάνουν τα μηχανήματα. Όταν ένας γνωστός σας ανεβάζει κάτι στο facebook, twitter, LinkedIn, Instagram, ή σε κάποιο άλλο από τα κοινωνικά δίκτυα, πείτε του τι να κάνει για το καθένα και πότε να σας ειδοποιεί. Αν σας ενδιαφέρει άμεσα  πείτε του να βγάνει ένα σηματάκι στην οθόνη σας, άσχετα με τι ασχολείστε εκείνη ην ώρα.

   
 

issuu

Εκδότες,   ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μαζί με τους αναγνώστες τους  στο ίδιο site που δίνει στον καθένα την ευκαιρία να εκδόσει αυτό που έχει στο μυαλό του και να ξέρει σίγουρα πόσους αναγνώστες έχει.

   
 

keeprecipes 

Φτιάξτε το δικό σας βιβλίο συνταγών. Με φωτογραφίες, συνταγές από διασημότητες, ή διάσημους Chef, για το τελευταίο θα πρέπει να κάνετε δωρεά 10$ σε κάποιον οργανισμό. Μπείτε στα πιο διάσημα blogs για συνταγές και ενσωματώστε όποια σας αρέσει στο δικό σας βιβλίο. Τέλος, ή αν θέλετε και από την αρχή, μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο facebook, ή ανταλλάξτε συνταγές.

   
 

Linked in 

Το κοινωνικό δίκτυο των επαγγελματιών. Με περισσότερα από 135 εκατομμύρια μέλη, είναι το δίκτυο που θα βρείτε ευκαιρίες, θα ανταλλάξετε ιδέες, θα πάρετε πληροφορίες.

   
 

Liveson

Σας αρέσει τόσο πολύ να τουιτάρετε που δεν θέλετε να σταματήσετε ποτέ. Ούτε όταν πεθάνετε. Το Liveson  μαθαίνει από τα tweets που κάνετε εκπαιδεύεται και μπορεί να  τουιτάρει για τα θέματα που ενδιαφερόσαστε όσο είσαστε στη ζωή με το δικό σας στυλ.

   
 

ManageFlitter

Τα δημόσια posts που κάνετε στο Google+ τα εμφανίζει αυτόματα και στο λογαριασμό σας του twitter.  

   
 

Minor Monitor 

Δεν γίνεται να πείτε στα παιδιά σας να μην χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν μπορείτε όμως να είστε και πάνω από το κεφάλι τους συνέχεια. Παρακολουθείστε διακριτικά, όταν ευκαιρείτε. Για επικύνδινες ή ύποπτες δραστηριότητες στέλνει alerts με mail.  

   
 

mybucketz

Ενοποιήστε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα, βάζοντάς τα σε κουβάδες. Μπορείτε να έχετε σε ένα κάδο, μεμονωμένα άτομα, ή ομάδες, από το ίδιο ή διαφορετικά δίκτυα.

   
 

MyPageKeeper  

Security για το facebook. Προστατεύει το προφίλ σας και την online reputation που έχετε. Ελέγχει τα newsfeeds και τον wall για unauthorized  εγγραφές. Ο βαθμός "επιθετικότητάς" του είναι επιλεγόμενος.  

   
 

Myspace

Μέχρι να καθιερωθεί το facebook ήταν το Νο 1 site στον κόσμο. Τώρα έχει πέσει στην παγκόσμια κατάταξη όντας περίπου το διακοσιοστό. Έχει 25 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα από Ηνωμένες Πολιτείες που είναι και πιο διαδεδομένο. Είναι προσανατολισμένο περισσότερο στον χώρο της μουσικής.

   
 

nimble 

Διαχειρίζεται τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές σε facebook, twitter, Linkdln. Βλέπετε τα κοινωνικά προφίλ αυτών που σας ενδιαφέρουν και ανταλάσσετε μηνύματα, δημοσιεύετε, μέσα από το περιβάλλον του.

   
 

pinterest 

Online social pinboard για να αναρτήσετε ότι φωτογραφίες θέλετε, αλλά και για να πουλήσετε ή να αγοράσετε πράγματα φτιαγμένα από εσάς, ή και φωτογραφίες, που εσείς τραβήξατε, ή παλιές συλλεκτικές κλπ.

   
 

Plusist 

Τα post που κάνετε στο Google+, μοιράστε τα αυτόματα σε facebook και Twitter.  

   
 

 

Δανεισμένο στοιχεία από άλλα κοινωνικά δίκτυα το social site της Microsoft, δημιουργήθηκε σαν συμπληροματικό - πρόσθετο σε αυτά. Επιτρέπει την δημιουργία collage φωτογραφιών, σχολιών πάνω στις φωτογραφίες, ή τα collage. Έχει video party μέσω Youtube και follow σε άλλους χρήστες.

   
 

TOPSY

Βρείτε ότι ειπώθηκε και όποιον θέλετε στο twitter από το 2006 που εμφανίστηκε στο διαδυκτιακό στερέωμα.

   
 

Tumblr

Κοινωνικό δίκτυο και microblogging δημόσιο ή ιδιωτικό. Για όλους ή μόνο για ενήλικες.

   
 

TweetsBetween 

Δείτε τα tweets που ανταλάσσουν δυο χρήστες μεταξύ τους. Δεν είναι γνωστό κατά πόσο και εως πότε θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το site.

   
 

 

Για συνεργάτες, φίλους, ή την οικογένεια η καθημερινή τους επικοινωνία. Για τα κανάλια με ειδήσεις, τα δημόσια πρόσωπα, η πίσω πόρτα της ενημέρωσης. Το twitter είναι και ο έμμεσος, αλλά αποτελεσματικότερος τρόπος, προβολής δημόσιων προσώπων και διασημοτήτων.

   
 

 

Το Νο1 Ευρωπαϊκό κοινωνικό δίκτυο, με περισσότερους από 100 εκατομ. χρήστες. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που είναι το Νο2 site μετά το Yandex.

   
 

Yammer 

Ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο για εταιρείες. Είναι ακριβώς όπως το facebook (σε interface) για να μην ξενερώνουν οι χρήστες. Το free έχει 1 GB χώρο για κάθε group και είναι χωρίς adminstration.