Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

RSS - Viewers - Readers

 

Bloglines

Καθαρά RSS Reader. Απλός με ανάγνωση σε γραμμές ή Widget. Από τα blogs φέρνει τα σχόλια. Έχει αναζήτηση ανά περιοχή, τομέα ενδιαφέροντος κλπ

 
 

Collected

Φτιάξτε μια δικιά σας collection από RSS και προτείνετέ την στους φίλους σας. Διαλέξτε μια από τις έτοιμες και προσθέστε την στα δικά σας RSS. Και αυτό το Site έχει collections κατά θέμα/τα, ή τόπο.

 

RSS

 

Feedly 

Τροφοδοτεί με RSS όλες τις συσκευές σας και συγχρονισμένες. Κατάλληλο για iOS, Android, Chrome, Safari και Firefox.

 
 

feedreader 

Εκτός από την Desktop εφαρμογή του, που είναι η καλύτερη από τις freeware κατά την γνώμη μου, εάν δεν μπορείτε (λόγω browser) να διαβάσετε κάποιο feed (βγαίνει σελίδα γεμάτη γράμματα και σύμβολα) δώστε του την δ/νση του RSS feed και θα σας την παρουσιάσει on style μάλιστα.Επίσης έχει διορθώσει παλιές αμαρτίες των server του, δεν έχουν πια downtime και μπορείτε  να τον χρησιμοποιείτε για εγγραφή και μόνιμη online χρήση, χωρίς τον φόβο κάποιες ώρες της μέρας να μην δουλεύει.

  Telebit blog
 

feedshow

Έχει το look αλλά κα τον τρόπο διαχείρησης των κλασσικών αυτόνομων RSS readers.

 
 

GoogleReader Η Google σταμάτησε να παρέχει την υπηρεσία από 2.7.2013

Όχι τόσο βολικός σε όσους έχουν συνηθίσει άλλους readers, πιο γνωστό στυλ γι' αυτούς που  το μόνο που χρησιμοποιούσαν ήταν το gmail.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

Guzzle

Η πιο εύκολη παραμετροποίηση, εισάγεις την/ις λέξη/εις κλειδιά για τις οποίες σε ενδιαφέρουν οι ειδήσεις και με drag & drop τακτοποιείς τη θέση τους, σε RSS. Βλέπεις μόνο για τις επικεφαλίδες ή τις εικόνες των ειδήσεων, με mouse over την περιγαρφή και με κλικ όλόκληρο το θέμα.

   
 

 

Απλοϊκό, χωρίς ομαδοποιήσεις-κατηγορίες-φακέλους. Μπορείτε να φτιάξετε φακέλους ομαδοποίησης. Δεν μπορείτε όμως να ρίξετε σε αυτούς κανάλια τροφοδοσίας. Μπορείτε να ρίχνετε τα RSS που σας ενδιαφέρουν για να τα διαβάζετε αργότερα. Για αντιστάθμισμα έχει αρκετά καλό sharing.

   
 

My

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο από τις κατηγορίες και τα θέματα που έχει αυτό. Ασυνήθιστο εως περίεργο και στην γενικότερη λειτουργία του.

   
 

 

Είναι από μόνο του RSS reader. Δεν χρειάστηκε κάποια τροποποίηση για να γίνει, μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά για να έχετε μόνο αυτά που θέλετε και όχι συν ότι άλλο θέλει, ή δεν θέλει το Yahoo. Αυτή η εμμονή του σε ατά που θεωρεί σωστά είναι και αυτό που το έχει χαντακώσει. Ή σας αρέσει έτσι όπως είναι, ή το πετάτε.

   
 

netvibes 

Αρκετά εργονομικό, βάζει και τα δικά του αλλά τα διαγράφετε αν δεν σας αρέσουν.

   
 

Subpug

Λένε για τον εαυτό τους "ο όμορφος feed reader". Αν και για τους χρήστες RSS είναι αυτό που μετράει λιγότερο απ' όλα, καλοδεχούμενο. Έχει έτοιμα (προκατ) RSS, κατά θεματολογία, αλλά έχει και λευκό για να δημιουργείσετε τη δική σας λίστα.

   
 

Superfeedr 

Και ένα που χρειάζεται ικανότητες προγραμματισμού, είτε για να διαβάζεις (ή ενσωματώνεις σε site), είτε για να δημοσιεύεις.

   
 

The Old Reader

Πιο απλός δεν γίνεται. Αλλά και χωρίς καμία παραμτεροποίηση. Του προσθέτετε κανάλια ροής δεδομένων και σας τα δείxνει με ένα στυλ, χωρίς ομαδοποιήσεις ή καταλόγους. Για κάποια, λίγα κανάλια τροφοδοσίας είναι κατάλληλος. Όχι για πολλά-πολλά. Έχει όμως άμεση σύνδεση με τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, για να ακουλουθείτε ή να σας ακολουθούν.

   
 

WebRSS

Είναι για δημιουργία ή αναμετάδοση με μίξη καναλιών RSS. Φτιάξτε RSS για μετάδοση ένα ένα με το χέρι. Το import RSS δεν δουλεύει. Τα widgets δουλεύουν, όπως και η αναμετάδοση υπάρχοντος καναλιού ή καναλιών από το my start page. Παράγει κώδικα για ενσωμάτωση σε PHP, ASP, JavaScript ή απλά παίρνετε ένα iframe.